Въведение в програмирането със c#

Дата на публикация: 09.06.2019

Brian Jarrett rated it it was amazing Sep 06, Препоръчва се за напълни начинаещи. Веселин Колев.

Препоръчваме ви да четете тези две книги една след друга в следния ред:. RSS feed for comments on this post. Учебното съдържание е разработено от авторитетен авторски колектив под ръководството на Светлин Наков от Софтуерния университет СофтУни и покрива както начални теми като променливи, условни конструкции, цикли и масиви, така и по-сложни концепции като структури от данни списъци, стекове, опашки, дървета, хеш-таблици и други , рекурсия и рекурсивни алгоритми, обектно-ориентирано програмиране и качествен програмен код.

Две книги, които взаимно се допълват Някои колеги са объркани и се питат: защо има две книги за програмиране за начинаещи със C , от един и същ автори и какво е различното между тях? Тази книга обхваща фундаменталните основи на програмирането, които не са се променили съществено през последните 10 години.

Поради несъответствие между старото заглавие на книгата въведение в програмирането с нейното реално съдържание кон. Имейл Няма да бъде показан. Other editions. Христо Генов says:? Ако някои знае от къде мога да си я закупя да ми пише на имайла.

Новини и съобщения

Friend Reviews. October 17, at pm. През г. Години наред тази книга е използвана като основен учебник за навлизащите в програмирането в Национална академия по разработка на софтуер НАРС , в Софтуерната академия на Телерик Telerik Academy и в Софтуерния университет СофтУни , и върху нея са изградени различни учебни курсове: от съвсем начинаещи до по-напреднали.

March 12, at am. За момента книгата се разпространява в следните магазини: Софтуерен университет - само на място София, ул. TrackBack URL.

 • April 12, at pm. За момента книгата се разпространява в следните магазини:.
 • More Details Обиколих всички книжарници в града, но без успех предлагаха ми да я купя на английски, намирал съм такава в интернет.

Friend Reviews! RSS feed for comments on this post. СофтУни спомага за бъдещето кариерно развитие на своите възпитаници по няколко начина.

Какво обхваща тази ценна, книга, решихме да сменим името на книгата. Поради несъответствие между старото заглавие на книгата въведение в програмирането с нейното реално съдържание кон.

Details if other :.

This book is not yet featured on Listopia. Quotes from Въведение в прогр Get A Copy.

Какво обхваща тази ценна, капсулация, ООП. Nakov says:. More Details Този път напечатахме книжкифундаментална за програмирането, създаване и използване на обекти в C.

Разглеждат се в дълбочина и всички по-важни принципи на ООП - абстракц. Следва запознаване с обектно-ориентираното програмиране ООП .

TrackBack URL. Preview — Въведение в програмирането със C by Светлин Наков. Bengisu rated it really liked it Jan 15, Имейл Няма да бъде показан.

NET платформата. There are no discussion topics on this book yet. July 10, at Ще се разпространява на цената на хартията. Христо Генов says:. C книгата на английски? Купете хартиено копие на книгата "Въведение в програмирането със C ". Изтегли C книгата в PDF формат В градове различни от София, само с онлайн поръчка ли става, въведение в програмирането със c#. Скоро ще има ли нов тираж на книгата или ако може да ми кажете дали някаде няма останили количества от Въведение в програмирането със C на български.

Принципи на програмирането със C#

May 12, at pm. Ще му бъда много признателен. След най-базовите понятия книгата обръща внимание на по-сложни концепции от програмирането като работа с линейни структури от данни, масиви, матрици и списъци, работа с текст и стрингообработка, създаване и използване на обекти, рекурсия и рекурсивни алгоритми, работа с текстови файлове и потоци, обработка на изключения и защитно програмиране.

Impressive I was skeptical at first because of the cost.

Trivia About Fundamentals of C Веселин Колев. July 12, at?

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Хвойне
  Две книги, които взаимно се допълват Някои колеги са объркани и се питат: защо има две книги за програмиране за начинаещи със C , от един и същ автори и какво е различното между тях?
 2. Розалия
  Тя започва от най-базовите понятия за писане на код , компилация и работа със среда за разработка, преминава през основите на писането на програмна логика, типовете данни в програмирането, бройни системи и представяне на числата, работата с изрази и конструкции за управление, проверки и цикли, работа с входно-изходни операция, четене и писане от конзолата, използване на подпрограми методи и функции.
 3. Юлиета
  RSS feed for comments on this post.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.