Моторче за чистачки голф 3 цена

Дата на публикация: 15.05.2019

Русе Русе гр. Специални благодарности на vasstop, ISRalien, heimdal, wili98 и др.

Мисля, че темата трябва да бъде изтрита или заключена както преценят м-те. Моторче на чистачките Golf 3. София София гр. За да знам ако може да удължа малко животеца за старото-ново? Втора употреба моторче за чистачки за ауди а3, сеат леон, толедо2, шкода октавия фолксваген бора, голф3, голф4, пасат, транспортер т4, венто, поло 6n 1h

Разград Разград гр. Бургас Бургас гр. София 7. Лята джанта. Запази това търсене.

Колата е в движение с всичко налично и работещо всичко..
  • Габрово Габрово гр.
  • Моторчето което взех от моргата, беше на умиране вътре искреше и издаваше странни звуци. Смолян 2.

Безпроблемен бензинов.. VW golf 6 1,4TSI к. Силистра Силистра гр. От какво може да се е прецакало така изведнъж? На самия мотор има дупки в долната част залепени с жълтиникаво тиксо с надпис на немски. Габрово Габрово гр. За 30лв си взех от моргата.

  • Плевен Плевен гр. Търговище Търговище гр.
  • Мирише си на бакелит

Безпроблемен бензинов! Втора употреба моторче за чистачки за фолксваген голф. Посочената цена е за турбината която е в перфектно състояние. Колата е в движение с всичко налично и работещо всичко. Фолксваген Голф 4.

Колеги, изгоря ми моторчето на чистачките. Махнах това тиксо и сложих ново, за да предотвратя влизането на каквато и да е влага в моротчето. VW Golf 1.

Варна Варна гр. Мадан, обл. Монтана 1. Мирише си на бакелит Сливен Сливен гр. VW Golf 1. Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие моторче за чистачки голф 3 цена можете да прикачвате файлове в този форум.

Бургас Бургас гр. Втора употреба Работи отлично, на снимките е мръсно, при интерес ще направя по-добри снимки. Golf 5, Голф 5 1,9 TDI к.

  • Виж повече.
  • Чистачки истински, не съм имал такива, дори и като си купих колата.
  • Форумът е създаден през г.
  • Втора употреба Работи отлично, на снимките е мръсно, при интерес ще направя по-добри снимки.

Направи си едно почистване и смазване на механизма. Варна Варна гр. Силистра Силистра гр. Втора употреба В перфектно състояние, ра. Благоевград Благоевград гр. Враца Враца гр. Търново гр. За 30лв си взех от моргата.

Разград Разград гр. Страница 1 от 1. Виж повече.

Колеги, изгоря ми моторчето на чистачките. Колата е в движение с всичко налично и работещо всичко. Хечбек Дизел год.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.