Проблем с електронен подпис инфонотари

Дата на публикация: 08.06.2019

Можеш ли да разясниш? Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

И последното важно нещо: НЕ трябва да се ползва IE8 за нещо друго, освен за отваряне на "държавните" сайтове. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на КиK. Здравейте, трябва да си подпиша документите в търговския регистър. Ми така,де. Искам да попитам някой има ли опит и впечатления от някоя от тези или други подобни програми, които предполагаемо помагали срещу умора на очите при продължително ползване на компютър.

Часът в момента е И ви дават опция ако искате да издадете ново удостоверение, следва да отидете в техен офис да издадете нов КЕП.

Лесно е? Последни теми. Аз от чисто любопитство - има ли някой, подписвал съм си пдф направо в Adobe Reader. Натисни тук при Забравена парола. Аз вече за 3-та година си удължавам с по 1 г!

И докато на НАП бих им я простил джавата, на Борика няма да им я простя. Те доста банки почват да махат КЕП предполагам точно заради проблемите с подписването.

УДОСТОВЕРЕНИЯ

Възможно е, ако ти е по отдавна подписа да се наложи да си смениш четеца с някой по актуален, за което ще се наложи да отидеш до офис.

Накрая от отчаяние поставих четеца с подписа на друг компютър, откъдето по-рано е бил подаден годишен финансов отчет в Търговския регистър, но с подпис от "Информационно обслужване". Никой НЕ може да те задължи да си изготвяш декларациите към държавната администрация с нов компютър, платен софтуер и са длъжни да ти приемат декларацията. И докато на НАП бих им я простил джавата, на Борика няма да им я простя. Запомни ме. От първоначалната тръпка до самолетния билет, планирането и самото пътуване — ние сме тук да си помагаме, споделяме и съпреживяваме.

Сайтът на търговския регистър също мисля иска джава, значи доживотно еднократно. Часът в момента е Попитах в Инфонотари, но не бяха много сигурни, както и много от правителствените онлайн услуги. Искам да попитам И като казвам еднократно.

Препоръчани мнения

Възможно е съдържанието на тази страница да е обект на авторски права. Преди два дни се борих с достъпа до техния регистър.

Екип Георги Администратори. Нямам проблем например с последния лиско в Gentoo при epay.

Управление на темата Покажи версия за печат Изпрати страницата по email… Абонирай се за темата…! Регистрирай се. Страница 1 от 2 1 2 Отиди на страница: Показване на резултати от 1 до 25 от общо Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.

Първоначално публикувано от IgIv?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

За държавните сайтове обикновено помага. При пълен достъп, дори да се появят нови справки, функционалности - всичко автоматично получава същия пълен достъп. Което означава, че дори ти да си смениш доставчика на удостоверителни услуги ака на електронен подпис , ако сайтовете на НАП, НОИ и B-Trust имат аплети, които изискват плъгин, който ползва споменатата технология, това няма да ти помогне.

Все пак НАП са намерили хитро решение при подписването, но за съжаление само те. Публикувано: 30 юли, редактирано.

 • Поръчка на календари за
 • Обща активност Начало Форуми
 • Публикувано: 31 юли, редактирано.
 • Абе ИЕ си е почти задължителен.

Както и последна версия на IE. Нищо ново според мен не ви съобщават. Запомни ме. Не разбрах дали забиването на проблем с електронен подпис инфонотари машини е било заради несъвместимост в библиотеките, или в Java. Те доста банки почват да махат КЕП предполагам точно заради проблемите с подписването.

Пълен достъп в КиК Инфо. При продължаване валидността на ел подпис не е необходимо нови заявления към НАП и др! Добре че, отпадна това изискване. С всяка друга - нъцки.

Не подписа го иска, подписвал съм си пдф направо в Adobe Reader, но много от онлайн услугите го искат. Не разбирам защо не опишат някъде настройките на Internet Explorer при които подписа им тръгва, а държат да те чуят лично и да ти ги диктуват.

Искам да попитам има ли някой от другите доставчици на подписи, които да работят с браузери от този век? От това, което си постнал, изглежда, че Java Plug-in-ът на браузъра не работи.

Аз имах проблем с четецкойто беше доста стар и се наложи да го сменя. Някои от доставчиците предлагат вече и за три години да се продължи КЕП. Mary Супер Модератори.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Йоанна-глория
  НАП съветва счетоводните кантори да се откажат от касовите си апарати и да не приемат плащания в брой от bobo Днес в 4. Публикувано: 30 юли, редактирано.
 2. HardwareBG във Facebook.
 3. Кръстислава
  От г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.