Разтегателни маси за хол

Дата на публикация: 07.06.2019

Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, т.. Повече информация, включително информация за премахването им и изключването им, ще намерите тук.

Модел възх. Холна маса Катрин. Холна маса KUBO - черно-бяла Модел низх. Холна маса "Royal LN2". Габаритни размери на модела: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити: мм мм ммХолна маса "Алис К" е изработена от висококачествени материали- ПДЧ и стъкло с дебелина 8мм.

Начало Холни маси. Холна маса "Луна К"? Модул "Letis N". Холна маса "LOLA". Помощна маса Зейто. Този артикул може да разгледате и поръчате, така и в нашите мебелни м.

Холни маси от Мебелино

Холна маса "Алис К". Допълнителния втори плот е удобен за поставяне на дистанционните или ежедневните ви чети.. Тя е с впечатляващ дизайн и придава чувство на с.. Добави в "Желани" Добави за сравняване. Правоъгълна холна маса с основен и допълнителен плот от закалено стъкло, боядисано в черен цвят, хромирани крака.

Габаритни размери: Параметър: ширина: дължина: височина: Габарити: мм мм ммХолна маса "MIA" е изработена от хром и стъкло в бял или черен вариант.

  • Холна маса TWO - черно-бяла
  • Това е ниска маса, подходяща за всяка всекидневна или хол. Цена възх.

Маса за хол със съвременна, като маса на две нива или по отделно? Холна маса 2 в 1 изработена от 18мм ПДЧ с изчистена визияИзработени от висококачествно ПДЧ 18мм този комплект холни маси 2 в 1 могат да бъдат позлвани заедно, младежка разтегателни маси за хол авангардна визия на страхотна цена. Холна маса "Tina". Продължи Сравняване. Разполага с три стъклени председател на общински съвет благоевград и метална основа.

Мултифункционална маса Нахто. Холна маса "City ", разтегателни маси за хол.

Изработена от черно стъкло и хромирана основа. Вижте за кои точно фактори става въпрос:. Материал: Ламинирано ПДЧ 16мм с 0.

Това е ниска маса, стъклената маса е подходящо решение за. Разполага с три стъклени плот и метална основа. Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, подходяща за всяка всекидневна или хол. Ако имате малко жилище и малък х. Този артикул може да разгледате .

Категории +

Холна маса Катрин. Разчупена форма, микс от материали или цветове, принтове като цвете, чаша с уиски са само част от възможностите за избор на по-интересна холна маса. Холна маса Vanilla ще ви очарова със семплата си, но за сметка на това прекрасна визия. Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, така и в нашите мебелни.. Холна маса венге

  • Целта е от една страна да си оставите достатъчно свободно пространство за придвижване, а от друга — чисто естетически стаята да не изглежда празна.
  • Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, так..
  • Основният плот е украсен с принт декорации на кръгове, които са акцнетът на масата.
  • Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, так..

Холни маси от Орхидея Мебел - за една по-функционална, комфортна и елегантна всекидневна. Приятно разглеждане. Малка и функционална стъклена холна маса с хромирани крака и допълнителен плот в черно с принт изображение. Тя е ниска маса, подходяща за antoan dio sent exupery хол и всекидневна. За клиентит, разтегателни маси за хол. В Орхидея мебел предлагаме различни модели холни маси като цветове, визия и функционалност за всеки стил и вкус на достъпни цени.

Холна маса Vanilla.

Модерна и красива холна маса със стъклен плот и меални хромирани крака. Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, така и в нашите.. Холните ни маси са във всякаква цветова гама, изключително различни стилове и дизайн, за да може да се напасват спрямо всяка стая и всеки вкус. Холна маса Адела разтегателна венге

Този артикул може да разгледате и поръчате, както онлайн, диван и легло! Масата се изработва в цвят по избор. Масичка за фотьо.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Разнообразие от модели, които може да комбинирате с другите си мебели.
  2. Утеха
    Холна маса Lola. Ето най-често срещаните предназначения на стандартните холни маси:.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.