Евтини кухни от дърво цени

Дата на публикация: 06.06.2019

Ние спазваме всички тези изисквания при изработката на всяка поръчкова кухня от масивно дърво! Кухня Лукс - На нашите клиенти предлагаме също и уреди за вграждане на преференциални цени, предоставени от нашите партньори.

Бяла кухня от бук в мезонет със скосен таван. Кухня по поръчка от масивна дървесина -дъб. Броят и размерът на мебелите, както и на нишите в кухненската секция, зависи в най-голяма степен от пространството, с което разполагате.

Ние с удоволствие ще удовлетворим всичките ви изисквания, при това с гарантирано качество на готовите продукти. Ние спазваме всички тези изисквания при изработката на всяка поръчкова кухня от масивно дърво! Кухнята е разположена в бокса и на усвоения балкон.

Изборът на нова кухня е най-важната стъпка при обзавеждането на един дом. Ъглова кухня и кухненски шкафове на усвоена тераса. Кухня на която плота на бара е с ширина мм с двоен постформинг. Заоблена кухня - Байцвана кухня от масив-между две гипсови колони.

Ъглова кухня от черешова дървесина с горни шкафове. Заоблена кухня -

Здравейте! Добре дошли в Мебели по поръчка - Богора!

Транспорт в рамките на цялата страна. С естествената си красота и аристократичност, мебелите от дърво ще създадат неподражаем уют и комфорт във вашия дом. Поръчка на масивна кухня от дъб с дебелина на вратите 21 мм. Барплота е двулицев. Малка кухня от масив с мивка ТЕКА монтирана в гр. Кухня в която вратата на хладилника е цяла.

Cookies Този сайт използва биксвитки: Прочети политиката за поверителност. Те не се повреждат от влагата, че повърхностите им понякога могат да се надраскат. Модулни кухни от МДФ на Ирим с доставка до 10 дни. Голяма кухня във вила със свободностоящ евтини кухни от дърво цени. Малка кухня на права стена без миялна но с вградена пералня.

Кухненски шкаф Б – 63

Кухня в която вратата на хладилника е цяла. Свободно стоящи уреди -сушилня,пералня и миялна. Кухня от ясен с изразен фладер на дървения материал.

Кухня по поръчка -. Кухня от дъб с натурален цвят и височина на горни шкафове мм. Кухня с плот и гръб-камък и високи горни шкафове. Български мебели евтини кухни от дърво цени масив с класически дизайн.

Масивна кухня от бук със сложно обличане на комин! Мебели прозведени в Троян с корпуси от масив. Залагаме, подходящи за почитателите на минимализ.

Кухни от масив дърво

Ъглова кухня с кухненски шкафове на усвоена тераса. Ъглова кухня от бук с бежов плот и гръб. Предимствата на нашите мебели са, че те не раздуват от влагата, издържат на големи температурни аномалии и лесно се поддържат.

Затова при нашите кухни от дърво един от основните материали е дъбът. Cookies Този сайт използва биксвитки: Прочети политиката за поверителност. Кухня със симетрични вратички на долния и горния ред. Състарена кухня на две стени с барплот от ясен. Това са примерни модели за кухни от дърво, получавате гаранция за здравина, че да отговаря оптимално на вашите потребности и изисквания. Независимо към евтини кухни от дърво цени вид дървесина се насочите, евтини кухни от дърво цени, не се деформират с времето и не се чупят лесно.

Кухня от де бре де mp3 с гръб принтирано стъкло. Те не се повреждат от влагата.

Данни за продукта

При изработката на качествени кухненски мебели по поръчка оказват вличние множество фактори, най-важите от които са: Професионално оразмеряване и проектиране на вашата поръчкова кухня; Добре изсушен масивен дървен материал; Обучен персонал, познаващ различните етапи и особености в изработката на мебели от масивно дърво; Използване на качествени лакове и байцове, безвредни за здравето на хората; Качествен монтаж на кухненските шкафове, плотове, мивки, уреди за вграждане и механизми.

Дълга кухня с вграден барплот от бук с 13 чекмеджета. Байцвана кухня от масив-между две гипсови колони. Ъглова кухня от черешова дървесина с горни шкафове.

Луксозна кухня - Кухня в ограничено пространство с пълен комплект вградени уреди. Ние разполагаме с професионален екип, който да създаде перфектните мебели за вашата кухня. Транспорт в рамките на цялата страна.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Малка кухня от масив с мивка ТЕКА монтирана в гр. Разнообразието не се изчерпва дотук.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.