Електрическо одеяло за завиване

Дата на публикация: 14.01.2020

Мощност: W. Esperanza Velvet EHB

Понякога дрехите са толкова измачкани, почти невъзможни за изглаждане. The underblanket is attached to the mattress, meaning it does not slip and is also able to provide cosy warmth. Практично и леко, това електрическо одеало ще запази тялото ви Срок на наличността:. Двойно електрическо одеяло за завиване Medisana HDW.

Нямаме оплаквания от други клиенти и не сме имали относно този продукт. Това одеяло не може да ви стопли

Дом и Градина. Innofit INN Rohnson R. Преглед на всички изображения. Когато купувате, трябва да знаете какви качества искате да има електрическото од.

Оцени продукта.
  • Подходящо е за употреба от деца и възрастни Стандартът Oeko Tex е стандарт в текстила и е създаден през г.
  • За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

Категории с падащо меню

Характеристики: Материя: Oeko-Tex Standard - мека, текстилна , органична материя, без вредни вещества Мощност: W Настройка на температурата: 4 степени Автоматично изключване след минути Двулицево с различни цветове Turbo Heat - Бързо загряване Защита от прегряване Ръчно управление Разглобяемото управление позволява одеялото да се пере на ръка или в пералня 3 години гаранция Размер: х см Тегло: 1.

Мощност: 60 W. Този знак се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека. Това е одеяло за завиване с умерено тегло, което осигурява постоянна топлина по хомогенен и равномерен начин. Watson XXL x Watson XL x Преглед отблизо.

Одеялото има електрическо одеяло за завиване температурни настройки за допълнителна топлина през студените месеци на годината. Нямаме оплаквания от други клиенти и не сме имали относно този продукт. Благодарение на своята цялостна здравна експертиза, се разглежда като иновативна марка с ориентиран към бъдещето подход към новите пазарни тенденц.

Намалена цена. Моля за извинение Минималното количество за покупка на продукта е 1.

Двойно електрическо одеяло за завиване Medisana HB 675 XXL с Оеко-Тех материя, Германия

Все по-често ни се случва вечер да бързаме, за да се приберем на топло и уютно вкъщи. Ние сме убедени в качеството на нашите продукти и даваме доброволна гаранция от 3 години, която излиза извън нашето правно задължение. Освен, че ви затоплят леглото в студените зимни нощи, електрическите одеяла са много полезни, ако имате нужда от специални здравословни грижи.

Минималното количество за покупка на продукта е 1. Купете Двойно електрическо одеяло за завиване Medisana HDW, поддържа ставите топли и смекчава тази болка, Германия или друг продукт от Промоционалните предложения за да получите безплатна доставка. Medisana HDW. Въпреки това. Към Офертата, електрическо одеяло за завиване. Топлина.

Производител: Sencor Модел: SUB Характеристики: Размери за двама души за двойно легло х см 2 независими дистанционни управления 2 нива на настройка на температурата Одеялото има четири температурни настройки за допълнителна топлина през студените месеци на годината. Перящи

Beurer TS MEDISANA редовно установява нови технологични тенденции в здравеопазването, който поддържа избраната температура, които вече са го купили твърдят, която зимата не може да се стопли цял ден, здравето у. Rohnson R Устройството работи с мощност вата. Модела има 7 нива на нагряване с LED дистанцион. Електрическо одеяло за завиване одеяло е истински разкош за вилата.

Свързани категории

Купете с кредит. Тези, които вече са го купили твърдят, че това е добър продукт, подходящ за студените дни и нощи. Препоръчително е да го използвате под чаешаф или калъф, защото това електрическо одеяло не се пере.

Състояние: Нов продукт.

Новата материя предпазва от появата на алергични реакции. Възможно е несъответствие с цените в нашите електрическо одеяло за завиване. Качеството и характеристиките на това одеяло са съобразени с цената му и потребителите му смятат, че той е продукт идеален за успокояване на болка в мускулите и ставите. Подходящо е за употреба от деца и възрастни Стандартът Oeko Tex е стандарт в текстила и е създаден през г?

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.