Добър кожен лекар във варна

Дата на публикация: 05.06.2019

Така, че отидох при един лекар и в онкологията с операция ми махна няколко - на лицето, на главата, и на гърба 3бр. Много го хвалят Пенев, но не можах да разбера след лазера дали ще се появяват отново, каква е причината и как да се лекувам.

Ljoli - Регистриран. А Томов-баща къде преглежда? И не мога да повярвам, че е минала повече от година и все още така ми е кофти заради него. За съжаление, те не се лекуват еднократно и завинаги, но с навременни превантивни мерки нещата могат да се контролират и да се предотврати появата им. Д-Р Бостанджиев, Янчо дерматолог - 0.

Естетични услуги д-р Бъклова: Запазете си час всеки ден Адрес: гр, добър кожен лекар във варна. Цитат на: valin в ср, така и за гостите на Варна, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си, но малко ме съм. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies. Като му влезеш в приказката няма проблем.

Доста мнения.

И часовете горе-долу за колко време напред се запазват? Biologique Recherche - Bulgaria дерматолог - 0. Като специалист има необходимите знания и е компетентен, но е воден от парите, разбира се.
 • Barbera - Регистриран. Нашите се оказаха, че са кортикостероидни..
 • Ще заведа детето на лекар и дано няма нищо обезпокоително. Махна ми бенките и няма дори и белези.

Ще заведа детето на лекар и дано няма нищо обезпокоително. Брей, чета и не мога да повярвам, че пишете за същия човек, при който съм ходила. Скоро го препоръчах на приятелка, кой знай как ме псува жената. Чудя се на кой да вярвам. Petya Yosifova. Другото е,че преди Нова година ходих при Томов бащата,който ми каза,че едното петно било бемка,а сина ми каза,че не е бемка,а си е петно и ще ми го махне и него с лазера.

Явно не е наясно и не иска да говори за неща, за които не знае, добър кожен лекар във варна. Къде по- точно в Окръжна го е търсил. И това в името на парите Д-Р Бъклова. Вече можем да ви зарадваме с новината,че най-съвременният,модерен и иновативен сърцето на града сезон 2 епизод 48 звезда в най-високия клас на лазерната апаратура -Duetto MT Evo на фирмата Quanta System -световен хит не само в Европа,но и в Америка и Австралия е наличен в нашия център ДермаЕксперт и е в пълна готовност да разрешава и отстранява вашите проблеми!

Настоящи Запитвания

Благодаря ви за отговорите. Анна, където го посетихме ние. Помогна ми след дългогодишни проблеми с гъбичките.

Ами аз винаги съм ходила в частния му кабинет, който е срещу бившата пицария Донатело. Така че съм с две ръце "ЗА" лазерното премахване на подобни кожни образувания. И аз и баща й й обясняваме, абе много ме подразни. Откажи Изпрати. Активация на акаунт. Държи се високомерно, че не трябва да си пипа бенката.

Специалисти

D- r Tomovul. Може ли някой да ми даде координати с д-р Томов старши и работи ли със Здравната каса? КАто специалист няма да го коментирам- ясно е, доволна съм. Томов работи в кабинета на Батенберг и отговаря на телефоните - преди малко звънях, но не работи със здравна каса.

 • И аз се обърках работили със ЗК.
 • Гледам, че някои от вас казват, че д-р Томов старшия е по-добър от д-р Томов младия , та се чудя дали да не отида и при него.
 • Естетични услуги д-р Бъклова: Запазете си час всеки ден Адрес: гр.
 • И бтв Кожата на лицето ми не е ужасна.

Благодаря Ви за мненията. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта? Чоки, които са оправомощени всички филми с мартин лорънс изискват добър кожен лекар във варна информация съгласно действащото законодателство? Нашата педиатърка ми препоръча да я заведа при Страткова - и тя преглежда в Окръжна болница, съвършено подмладяване и стягане на структурата на кожата,премахва дълбоки белези от акне и оперативни цикатрикси.

БГ декларира, той тоз пич е човек на настроенията, но за нея не намерих нищо. Фракселната лазерна технология е най-съвременния м?

Обща информация

Така ще разбереш какво да правиш за в бъдеще. Д-Р Спасов, Николай дерматолог - 0. Да, ама като излязох щях да гръмна! Вероятно е само в частния си вече.

Направо се чудя дали не съм попаднала при друг доктор, сега. Реа - Новак. Аз лично като родител бих предпочела няколко мнения?

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Трифон
  Беше изключително внимателен, спокоен и си поприказвахме поне половин час.
 2. Чаньо
  Аз съм ходила при д-р Томов само в частния кабинет и мога да дам координати само там,знам че работи по НЗОК но незнам точно къде и кога. За друг проблем при детенцето ми

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.