Gtx 1050 ti vs gtx 1060

Дата на публикация: 05.06.2019

Аз също бих изчакал. Нали си го гледам в реално време с MSI в игрите, какво повече да му гледам?

Кутията ми е малка,още ония настолни HP от и принципно е за предпочитане компактните карти с един вентилатор,но се опасявам да не почнат да греят,или да са по шумни от тези с два вентилатора. Сега вече не гледам препоръчителните изисквания на никоя игра с притеснение, а просто от любопитство.

Възможно е, но аз не съм на това мнение. Дъното ти за жалост има само два dimm слота, което значи че ако искаш 16гб памет ще се наложи да продадеш сегашните модули и да купиш 2х8gb. Разрешени са само 75 емотикони.

Студени, стига да не си я уморил ти видимо. Съвет за видеокарта. Влезте от тук Регистрация. Картите са на коренно различна цена. Чукундур Покажи профила Покажи мненията Блог теми. Най-новите теми.

Featured channels

Така ще седят да залежават по складовете ми се струва за 6гб. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Изтрий всичко. Вие какво мислите? Стои си на толкова, колкото ти казах.

  • Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Идеята е да се цъка на фул ейч ди с 60 кадъра постоянни.
  • Дано да си я ползва безаварийно и да е доволен. Като цяло ако ще е, само 6GB варианта, 3 не е добре.

Възможно е, но аз не съм на това мнение. Назад към темите в този форум. Ето ти малко клипчета със сравнения да поразгледаш. Защо трябва да е ATI Radeon. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница! Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Препоръчан отговор

Стои си на толкова, колкото ти казах. Сериозно, във този форум трябва да сложат някакви емоджита, с който да се разбира уклона във даден коментар, явно не се изразявам достатъчно точно или си със чувствителна природа. Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми.

Вход с Twitter. Пуска се от въпросителния знак и даваш start render, след това на sensors си гледаш ядрото колко е. Отговор в тази тема Нова тема. GTX е много по-добра от TI.

Какво точно ти е дъното и захранването.

Добре дошли!

Ето ти малко клипчета със сравнения да поразгледаш, то дори GTX е по-добра:. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. На някои игри да, далеч не на всички нови обаче.

А относно температурите, картата може и градуса да мине, gtx 1050 ti vs gtx 1060, но е излишно даване на много пари и резултата ще е никакъв, аз в момента не съм с нито една от двете Е то процентите са според зависи - конфигур. Не ме ра. Отделно от това конзолата не може да се сравнява като възможности с един добър съвременен компютър. Като вземеш картата. За известно време картата беше на лв. Напишете отговор в тази тема Евентуално ако смениш дъното с някое клокърско и вземеш памет DDR3 на по-висока често.

Но при писане на мнението не беше.

Browse more videos

До лв. Телевизора е х Забелязвам че това не е първата тема в която препоръчваш Zotac карта акцентирайки върху гаранцията, запознат ли си със гаранционната политика на Zotac? Публикувано от 3 отговора

Евентуално ако смениш дъното с някое клокърско и вземеш памет DDR3 на по-висока честота, но е излишно даване на много пари и резултата ще е никакъв, рам паметта искам да сменя защото има вече по-бърза.

Помисли над това. Какво точно ти е дъното и захранването.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Новата карта май не е много по-добра от старата и въпросът ми е могат ли двете карти да се включат едновременно, как да го направя някъде бях чел, че е възможно компютъра да работи с две видеокарти и какъв ще е ефекта?
  2. Мигуела
    А 6гб евро.
  3. Михала
    Вход с Facebook. От години се говори, че DX12 игрите ще могат да ползват различни видеокарти по модел и производител да работят заедно, но все още това не е възможно, единствената игра, която поддържа подобно нещо е Ashes of singularity.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.