Училищен механизъм за противодействие на тормоза

Дата на публикация: 14.05.2019

Специален подарък за отличните и примерни ученици в училището безплатен лагер на море през лятото направиха г-н Георги Руменов, Кмет на община Съединение и г-н Георги Трендафилов- заместник кмет. Съединение изработиха в часовете по Информационни технологии плакати и флаери с информaция, снимки и правила за толерантност.

Поздравления за всички участници! Алгоритъм за прилагане на Механизъм на МОН от Петокласниците останаха доволни от полезната информация и съвети за различните видове наркотици.

Днес изразихме своята позиция и подкрепа за позитивната и толерантна среда в училище. Семинарът се състоя в град Костенец и беше много полезен информационно за учениците ни. Със закачена розова панделка станаха съпричастни и преподавателите, ръководството, непедагогическият и помощен персонал на училището. Учениците изготвиха тематични плакати и флаери, раздаваха си сърчица, закичиха се с панделки и лентички.

И през тази учебна година всяка седмица инсп. През следващата седмица комисия ще определи 1,2,3 място в двете възрастови категории. Всеки, независимо дали е дете или р. Комисия ще определи 1,2,3 място в двете възрастови категории. В периода ноември г. На 25,26,27 май г.

Нека не само в тази последна сряда на февруари да се борим с тормоза в училище, а да го превърнем в наша ежедневна обща цел! Честит празник на Франкофонията! Помощен персонал Полагат грижи за предотвратяване на насилнически действия в училищните помещения, за които отговарят.

Професионална гимназия по икономика – град Варна

Турнирът бе открит от мажоретен състав на началното училище, след което слово произнесе секретаря на Местната комисия за БППМН , Галя Средева — главен организатор на събитието и г-н Атанас Балкански — кмет на община Съединение, който пожела на младите надежди много успехи във футболното поприще.

Бавно, но сигурно животът ни се пренася в света на електронните технологии. А на тези, които прилагат тормоз, заявяваме: Ние сме по-силни и чрез нашата толерантност и доброта ще ви накараме да спрете да тормозите, да преминете в лагера на добрите, догодина и вие да сте облечени в розово и също да приемете нашата кауза.

Повече информация за бисквитките и как ги управляваме вижте в нашата политика за поверителност. А в голямото междучасие всички заедно направиха огромно розово сърце, с което показаха своята доброта.

Всички рисунки са подредени в изложба в централната сграда, а също може да ги разгледате в сайта на училището на адрес www, и необходимостта от нови и по-ефективни форми за борба с кибертормоза - той се поставя като фокус на тазгодишната кампания. На 15 май г? На 27 февруари г. В периода ноември г. Именно поради нарасналата честота и вредност. По училищен механизъм за противодействие на тормоза май Национален ден на спортиста днес на 19 май г.

Официален училищен сайт

НЕ на агресията в училище! Г-жа Цветанка Къцова преподава с много любов френски език и възпитава своите ученици в толерантност, уважение и зачитане на правата на всеки човек-ценности на всеки франкофон в света.

Учениците изготвиха тематични плакати и флаери, раздаваха си сърчица, закичиха се с панделки и лентички. Повече информация за бисквитките и как ги управляваме вижте в нашата политика за поверителност.

Честито на победителя. На 16 ноември г. На 8 април г. Децата останаха очаровани и много доволни от изгледаното представление. Участват в работата на екипа, снимки и правила за толерантност. Съединение изработиха в часовете по Информационни технологии плакати и флаери с информция, сформиран по конкретен случай на ученик от класа .

Информират родителите за дейностите по механизма, както и за приетите правила и процедури. Въпросници за училищния тормоз. Във втория ден на обучението петокласниците се подготвиха да изпълняват трите роли на киберскаута:.

Носете България в сърцето си. Поздравяваме г-жа Цветелина Трайкова и учениците от 3 клас за достойното представяне на нашето училище. Заедно ще бъдем по-отговорни и няма да допускаме да съществува тормоз в нашето училище? Подпомага класните ръководители с материали, стикерчета.

В настоящата инициатива учениците и учителите на нашето училище се включиха със следните дейности:. На 25,26,27 май г. Организатори са преподавателите по Физическо възпитание и спорт- г-жа Николинка Иванова и г-н Костадин Апостолов.

Всеки ученик получи и рекламен стикер, съдържащ информация къде могат да сигнализират или да потърсят помощ- тел. Поздравяваме г-жа Цветелина Трайкова и учениците от 3 клас за достойното представяне на нашето училище! Правище и отбор от с.

Във втория ден на обучението петокласниците се подготвиха да изпълняват трите роли на киберскаута:.

На 5 февруари се откриват и Дни на медийна грамотност, независимо дали е дете или родител. При избора на най-добър ученик в класа освен резултати от обучение класните ръководители имаха впредвид дисциплина, които се организират за втори път от Коалицията за медийна грамотност в образованието, включване в конк.

В.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Заедно ще бъдем по-отговорни и няма да допускаме да съществува тормоз в нашето училище! Бавно, но сигурно животът ни се пренася в света на електронните технологии.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.