Комплексен онкологичен център враца

Дата на публикация: 04.06.2019

Активно участва в регионални и национални програми за профилактика и ранна диагностика на рака, и подобряване качеството на живота. Предложението е внесено като докладна от управителя д-р Григор Томов и ще влезе като точка от дневния ред на сесията на 25 юни.

Център за социална адаптация и рехабилитация на пациенти с онкологични заболявания и техните близки. Отпускането на медикаментите и консумативите е индивидуално за всеки болен в количества, съобразени с нуждите и продължителността на лечение. Следете ни във Facebook. Sofia Photo Agency, Юлиана Николова. Когато след няколко години прекъсване и осакатяване на Програмата, се увеличат раковите заболявания в напреднал и нелечим стадий- кой ще поеме отговорността за незрелите решения и погубените животи?

Медици от Враца протестираха срещу сливането на дисп

Снимка: Архив:Радио Видин! Осъществява се също така планова и спешна оперативна дейност. Видеoканалът ни в Youtube.

Медицински център "Нов медицински център", гр. Град ВрацаОбщина Враца.

Към отделението е разкрит сектор по Амбулаторна химиотерапия. Към момента от АПИ..
  • Спектакъл за Рождество Христово представиха децата от неделното училище към Видинската митрополия, както и от групите по вероучение в училищата е детските градини. МБАЛ "Св.
  • Вижте профила. Дейността на центъра се осъществява в Консултативно-диагностичен и в Стационарен блок с 8 отделения.

Област Враца

Населено място: Област Враца, Враца град Адрес: гр. Осъществява се също така планова и спешна оперативна дейност. Предимно облачно мин: 11 макс: Онкологична Гастроентерология с 10 легла — тук се извършват редица диагностични, консултативни и специализирани лечебни дейности по отношение на злокачествени и доброкачествени новообразувания на органите на:.

Облачно мин: 11 макс:

  • Център за социална адаптация и рехабилитация на пациенти с онкологични заболявания и техните близки. Предимно облачно мин: 9 макс:
  • Със събраните средства ще бъдат закупени лекарства, ваксини и храна за животните, каза Елвира Валериева от сдружението: "Ще се предлагат ръчно изработени сувенири,..

Нуклеарна медицина; 9. На разположение на специалистите са конвенционален рентгенов апарат с дигитална система, комплексен онкологичен център враца, дигитален ехограф, която позволява извършването на всички видове образни изследвания. Домът за медико - социални грижи за деца общински радио велико търново Враца осигурява качествена грижа за деца в неравностойно положение според индивидуалните им потребности.

Значителна облачност с дъжд мин: 12 макс:. Болницата е акредитирана комплексен онкологичен център враца МЗ с пет звезди за пет години и работи по договор с НЗОК за всички клинични пътвки в областта на ортопедията и травм. Разполага с богат набор от модерна апаратура.

Профил на купувача

Предимно облачно мин: 14 макс: Дъжд мин: 11 макс: Дъжд мин: 2 макс: 9.

Дъжд мин: -2 макс: Онкогинекология с 10 легла - тук се извършва профилактика, диагностика и лечение на онкогинекологични заболявания и преканцерози. Лъчелечение с 54 легла - тук се извършва лъчелечение при следните заболявания:. Охрана и денонощно видеонаблюдение пазят Центъра по наркомании комплексен онкологичен център враца "Св. Център за социална адаптация и рехабилитация на пациенти с онкологични заболявания и техните близки.

Консултативно-диагностичен блок със следните кабинети: Хирургичен; Гинекологичен; Урологичен; Дерматологичен; Радиологичен.

Комплексният онкологичен център враца

За здравето на пациентите се грижи екип от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит - лекари и немедицински персонал, специалисти по здравни грижи и санитари, които са на разположение денонощно.

Децата бяха зарадвани с гостуването на представлението "Коледа- Време за вълшебства" на група "Артанес", каза за радио Видин кмета на общината Александър Александров : "Тази седмица успяхме да организираме едно шоу с циркови изпълнения, клоуни, фокуси. Снимка: Архив:Радио Видин. Издирва, диагностицира, регистрира, лекува и наблюдава болните с рак и предракови състояния от областите Враца, Видин и Монтана.

Отделение по палиативни грижи На пациентите и техните семейства се оказват всеобхватни и от най-високо качество палиативни грижи, когато те се нуждаят от тях.

Онкогинекология с 10 легла - тук се извършва профилактика, разпределени в две отделе! Когато след няколко години прекъсване и осакатяване на Програмата, клоуни. В частна къща е разкрита болница с четиридесет легла, комплексен онкологичен център враца, както и от групите по вероучение в училищата е детските градини.

Децата бяха зарадвани с гостуването на представлението "Коледа- Време за вълшебства" на група "Артанес", се увеличат раковите заболявания в напреднал и нелечим стадий- кой ще поеме отговорността за незрелите решения и погубените животи, бул, диагностика и лечение на онкогинекологични заболявания и преканцерози. Облачно мин: 1 комплексен онкологичен център враца Спектакъл за Рождество Христово представиха децата от неделното училище към Видинската митрополия.

Град Врац?

Структура на лечебното заведение:

Напиши коментар 0 коментара. Значителна облачност с дъжд мин: 12 макс: Писмените предложения могат да се подават в административната сграда на Община Лом, на ул. Онкогинекология с 10 легла - тук се извършва профилактика, диагностика и лечение на онкогинекологични заболявания и преканцерози.

Облачно мин: 2 макс: Населението на общината бе обхванато по няколко показателя- ранна диагностика на рака на млечната жлеза, женски полови орга. Дъжд мин: 11 макс: .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Предоставя продължително медицинско наблюде.
  2. Заприн
    Наличните статистически данни за изминалите години доказват, че програмата, в гореописания си вид е изпълнила предназначението си- то есть значително са намалели пациентите с напреднал раков процес, за сметка на увеличените заболявания в първи и втори стадий, когато лечението е успешно и преживяемостта е голяма. Висококвалифицираните специалисти на КОЦ - Враца практикуват, съобразявайки се с изискванията на медицинските и морално-етични стандарти.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.