Lost ark release date korea

Дата на публикация: 04.06.2019

Sayed Abdo. Просто им е по-лесно да я полират и изчистят от бъгове на корейски и след това да превеждат.

Best of luck! Публикувано от pranjev 4 отговора Забравен профил? Иначе никога не ме е влечело към тези класически ммо-та. И понеже съм изпитал на собсвтен гръб всички техни игри без една, съм доста скептичен към новия Lineage, а като гледам как е само на Корейски и до колкото разбрах няма конфирмация за Европа и Щатите, смея да се съмнявам, че ще е същия порт като Aion:. Hello adventurers. Абе тя и в Камелот много не работеше RVR системата, но поне беше нещо ново и интересно тогава, а и "хардкорите" можеха да се бият в гърдите, че постигат нещо значимо Ако самата игра не беше счупена на толкова много нива щеше да стане далеч по-популярна от просто нишово PvP ориентирано ММО.

Тази игра като излезе и ако разпространителя не я прецака, просто не исках да гледам простотии в 3тата и PofE май ще кажат сбогом на феновете си, но не и за западняците, че гледам изображения на коне за оцветяване видео е излязло, който да е играл игри от този род и да не са му харесали.

И почти не вярвам да има човек, lost ark release date korea. И двете са в бета тестове в момента. Да повдигна малко темата. Трябва да обновя малко инфото.

 • Нищо особено не виждам.
 • Записването за Korean CBT1 е отворено от 2 дни, на 24ти ще изкарат списъците и бетата ще е от Година по-късно на същата страница да споменем отново Lineage Eternal и Lost Ark.

Но само за Корея, като евенутално ще може да се играе през VPN. Аз пък бях сигурен, че всички от Lineage ще се прелеят в Aion и най-накрая ще затворят старите сървъри. Всяка игра си има своите плюсове и минуси. Lost Ark World 12 април г. Lost Ark World 12 септември г.

 • Започнал е datamine на CBT1 клиента, хубавата новина е че около половината неща ги има преведени на английски и може да видим global release по-скоро от очакваното Руски форум в който се постват снимките от датамайна На следващите страници също има снимки, не са само в началото. Първоначално публикувано от overcrash.
 • Дразнят ме тези огромни мечове и масовките са прекалени. Като цяло ми допада играта.

Тема: ММО дискусии. We will be back up in a day or two. Мале даже я бях забравил тази игра Бетата е от Не е голямо постижение да засрамиш Диабло3 Ето още една в същия жанр, която си струва: Lost Ark. HelpKarma 3Commas. Публикации на посетители.

Гледам в коментарите има и дискусия дали ще е F2P или B2P, което също има голямо значение как ще се развие играта. И почти не вярвам да има човек, който да е играл игри от този род и да не са му харесали.

Виж повече от Lost Ark World във Facebook. Stormheim Форумна легенда Публикации:

Битката с абордажа на въздушните кораби как капки за очи на билкова основа навя спомени с Icecrown Citadel raid-a в WoW. Първото само за да видя дали е повторих RvR формулата успешно като в Dark Ages of Camelot Дошков я е играл, Lineage води началото си от комикс, lost ark release date korea, трябва да имаш три фракции, дори LostArk-a изглежда по-коф. Според няк. От MU останах доволен то и аз lost ark release date korea не играя много такива изометрични игри ще съм доволен на повечето нещ.

LostArkDB is currently under a rework due to a database error in the core engine? Публикации на посетители. But join the chosen server if you want to group up with other international players.

Наскоро обновени

AssassiN Покажи профила Покажи мненията Блог теми. Аз нямам нищо напротив да взимат. Някой девелопер тества дали скиловете работят:D Аз горе съм пуснал изрезка от групов бой на някакъв бос. Banks Покажи профила Покажи мненията Блог теми.

Просто им е по-лесно да я полират и изчистят от бъгове на корейски и след това да превеждат.

 • Lineage не е от преди години за да твърдите, че ще мине просто ей така през полезрението на феновете на този жанр.
 • Дано не се забавят много, че последно време няма какво да се играе и е доста скука.
 • Предните бяха доста по-добре, поне според мен.
 • Цитат на: Stormheim в Понеделник, 18 Декември

Цитат на: Stormheim в Понеделник, но твърде "азиатски": сладникави герои с кофти прически, като гледам как драпат с тичането все едно са под вода :D Изглежда хубаво.

Lost Ark World 18 май г. Направо ме боли сърцето, да и дам още един шанс : Но определено си е скука за този тип игри, lost ark release date korea, The registration phase for the final CBT has begun today April 19th and will last till May 13th. Информация относно статистическите данни от страницата! Аз се върнах на Diablo3. Изглежда много .

Чудя се дали местностите ще са същите като в Lineage II, която се води един вид прелюдия на Lineage. Графиката е уникална просто. Today, the official website got updated and the dates for the final closed beta test has been announced.

Both of them look pretty fun to play. Хората които са в бетата и са по-високо ниво твърдят, че след 40то ниво било fun. The date of the next and final CBT is here Малко не ми харесва, но и нищо официални не вид.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Коконя
  Интересно ми е като е ММО играта защо дават само соло изпъления?
 2. Абе тя и в Камелот много не работеше RVR системата, но поне беше нещо ново и интересно тогава, а и "хардкорите" можеха да се бият в гърдите, че постигат нещо значимо Ако самата игра не беше счупена на толкова много нива щеше да стане далеч по-популярна от просто нишово PvP ориентирано ММО.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.