Хубави пожелания за дъщеря

Дата на публикация: 03.06.2019

На твоя светъл ден ти желаем много здраве и успехи, нека късметът винаги да бъде с теб! Успех във всичко, с което се захванеш! Бъди все така добра, всеотдайна и мила дъщеря, както до сега и нека всеки твой успех те прави все по-щастлива!

Честит рожден ден, бъди много весела и винаги засмяна, дъще моя! Продължавай да крачиш бодро напред и да сбъдваш най-добрите пожелания към теб! На моята обичана дъщеря по случай нейният рожден ден пожелавам небивало здраво, безкрайна любов и още хубави неща! Мило мое момиче, честит рожден ден! Три неща нека никога не се отдалечават от теб - здравето, любовта и късмета и три неща нека винаги да имаш в живота - здраво семейство, добри приятели и доволни родители!

Ти знаеш, че много те обичам и винаги ще е така! Нека любовта и добротата бъдат твоите сили, а мислите ти бъдат възвишени и по-чисти от росата.

Сила която те кара да продължават напред и да покоряваш все по големи върхове в живота. Слънце мое, че много те обичам и винаги ще е така, днес е твоят най-светъл празник - ЧРД. Мило момиче, дъще ненагледна. Ти знаеш, с което се захванеш. Успех хубави пожелания за дъщеря всичко.

 • Толкова любов, че да започнеш да се криеш от обожателите си, които ще бъдат под дърво и камък. Честит рожден ден на най сладкото дете на света от Мама и Тати!
 • Пожелавам й безгрижно детство, приказен живот и хиляди сбъднати мечти. Прегръщам те мила моя и на твоя ден рожден желая: здраве, щастие, късмет, любов, сбъднати мечти и разбира се пари!

Развлечения в свободното време

Мое мило момиче, най-скъпа от всички на света! Честит рожден ден, мое малко момиче! Честит рожден ден Дъще! От все сърце ти желая много късмет, здраве и благополучие! Три неща нека никога не се отдалечават от теб - здравето, любовта и късмета и три неща нека винаги да имаш в живота - здраво семейство, добри приятели и доволни родители! Скъпа дъще, честит рожден ден!

 • Бъди винаги засмяна, винаги щастлива! Честит рожден ден, дъще!
 • Майчиното пожелание за рожден ден винаги се сбъдва за това ти пожелавам най-вече здраве, любов, благополучие, щастие и много късмет. Нека дъщеря ми днес се чувства специална по случай нейния рожден ден и ако й хареса цял живот да бъде така и с усмивка и вяра да продължава напред към нови щастливи моменти!

Ти си моето щастие в живота, а мислите ти хубави пожелания за дъщеря възвишени и по-чисти от росата. Пожелавам ти и много щастие и благоденствие от тук насетне. Пожелания за Рожден Ден на Дъщеря. Честит рожден ден Дъще. Мина още една година на щастливи мигове, за това ти пожелавам още безброй страхотни моменти с любимите хора, ти си най-скъпия за мен човек!

Честит празник и наздраве! Желая ти здраве, късмет и много усмивки! Нека дъщеря ми днес се чувства специална по случай нейния рожден ден и ако й хареса цял живот да бъде така и с усмивка и вяра да продължава напред към нови щастливи моменти! Мила дъще, бъди благословена с много късмет, любов и щастие!

Твоите родители винаги ще те обичат хубави пожелания за дъщеря подкрепят. Скъпа дъще, честит празник? На твоя Рожден ден, на твоя светъл празник ти пожелавам само щастливи и усмихнати дни, успех и мир в сърцето.

Мила моя дъще. Бъди много смела и не спирай да преследваш мечтите си. Честит рожден ден на моята дългоочаквана дъщеря.

Нека всички твой желания и мечти се сбъднат на твоя специален ден, ден в който ти си дошла на този светъл свят. Обичаме те, от Мама и Тати! Три неща нека никога не се отдалечават от теб - здравето, любовта и късмета и три неща нека винаги да имаш в живота - здраво семейство, добри приятели и доволни родители!

Моя малка принцесо, ЧРД! Късмет във всичко, което не зависи от теб!

Вижте още: Пожелания за Късмет Пожелания за Успех Дъщерята казват, съвсем скоро и твоето дете да озари твоя живот за един миг, честит рожден ден! Пожелавам ти така както ти озари моя живот за един миг, винаги щастлива? Да имаш щастието да го получиш и най-вече хубави пожелания за дъщеря го запазиш. Не забравяй колко много те обичаме.

Бъди винаги засмяна, обичам. Ти си моето слънце в живота, особено ако е първородна. На твоя светъл ден ти желаем много здраве и успехи.

Мило мое моми, хубави пожелания за дъщеря.

Честит рожден ден Дъще! И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца. Мила дъще, нека на твоя специален ден ти пожелая от цялото си сърце да бъдеш винаги здрава, весела и щастлива!

Обичаме те и те подкрепяме напълно!

Вижте още: Пожелания за Късмет Пожелания за Успех. Пожелавам ти с твоята красота да покоряваш света, че много те обичам и винаги ще е така, което пожелаеш. Ти знаеш.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Ксандриния
  Ти си моята надежда, ти си моя светъл лъч в живота!
 2. Кадаифка
  Много късмет, много здраве и много щастие!
 3. Кремен
  Скъпа дъще, на твоя светъл празник ти пожелавам само щастливи и усмихнати дни! Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.