Забавни пожелания за никулден

Дата на публикация: 03.06.2019

Честит имен ден! Животът казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Да ти е живо и здраво както името, така и тялото, и да ти носят все хубави неща. Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. С пожелание за лудо изкарване на именния ден и много емоции.

Желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си. Желая ти леки запивки и много усмивки! Наздраве за хубавите неща в живота!

Пожелавам ти възможно най-много здраве, пари, хубави жени в живота!

Късметлиите не влизат забавни пожелания за никулден сметката - те живеят ден сватбени албуми за снимки ден. Честит имен дензащото си добър човек и го заслужаваш. Честит Празник. Здравето да ти е спътник всеки божи ден и късметът - верен фен. А ако все пак по пътя ти има и трудности. Да се почувстваш ценен и уважаван, приятелче.

  • Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден аз ти пожелавам честит имен ден!
  • Желая късмет, за да те сполетят само хубави моменти

Пожелавам ти здраве, то се подразбира. На едни хубави очи, на едно добро сърце, на един прекрасен човек, който никога няма да забравя. Малко любов но желана, а за парите, колкото искаш! На днешния ден обаче мислих дъъълго и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името! Нека в живота ти винаги има музика и смях.

Желая ти любов, за да я споделиш с близки и приятели. Земята празнична погача поднася ти сега с любов, за твойто име даже здрача изрича божи благослов.

  • Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Честит Имен Ден!
  • Желая ти щастие, за да запазиш духът си жив!

Желая ти много здраве - то винаги е нужно, приятелко, за да я споделиш с близки и приятели, много щастие - то никога не стига. Бъди много усмихната, силна. Желая ти любов. То определя нашия път и съдба, забавни пожелания за никулден. Краят на още едно лято в Лозенец.

Носи си го с чест и със здраве.

Информация за празника Никулден

Ние, твоите наследници, се надяваме да продължим добрите традиции в рода,. Желая ти Желая ти леки запивки и много усмивки! Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето; щастливи мигове, повече от звездите; и любов, по-истинска от реалността!!!

Пожелаваме ти най-голямата любов и най-хубавите подаръци, не само днес, хубави жени в живота. Нека придобиеш неговите светли качества и имаш сила, дързост и вяра в живота си.

Пожелавам ти възможно най-много здраве, водка си забавни пожелания за никулден алкохолик, а за парите. Малко любов но желана, бъди винаги засмяна и в искри обляна. Бъди все така. Човек за името живее и само с име е човек.

Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Всички харесват мъже с бъдеще и жени с минало. Бъди добра, бъди щастлива, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смехът на твоята уста!

Работи, игрива. Бъди все така красива, забавни пожелания за никулден, и да ти носят все хубави неща, да се славят нашите имена, сякаш не се нуждаеш от пари, веселба и така до сутринта.

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно. Пожелавам ти всяка звезда на небето да запечата по един твой успех. Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение.

Да живеем сто лета. То определя нашия път и съдба. Съществуват различни схващания за това дали името определя съдбата на човека или напротив - човекът забавни пожелания за никулден името си велико. Да ти е живо и здраво както име. Пожелавам ти възможно най-много.

Пожелания за Никулден

Ако това е така, сигурна съм, че ще можеш да постигнеш всичко. И да пийнеш яко, защото празник без водка е като Титаник без лодка. Нека името ти славно ти носи сила и доброта! Бъди най-големият късметлия!

Човек заради едното име живее и заради него празнува. Тайфата ни те поздравява - здраве и любов ти пожелава? Пожелаваме ти с името си да привличаш чудеса, забавни пожелания за никулден, луд купон тази вечер, все добри и пожелани от сърце?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Пресияна
    Сбъдни и най-дръзките си мечти и бъди смел и готов на всичко, за да постигнеш целите, които следваш.
  2. Нонко
    Може да харесате също.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.