Магазини за обувки варна

Дата на публикация: 03.06.2019

Боти за дамите, които търсят удобство и к.. При дамските обувки комфортът на краката има голямо значение — не само от естетическа гледна точка, но и по здравословни съображения, а здравето — това е всичко. Дамски обувки от естествен велур с дантела и връзки

Запознах се с общите условия и политика за поверителност и ги приемам. Без данък,00 лв. Дамски ежедневни боти от естествен набук и кожа с цип и ефектни връзки.

Ако стоката не отговаря на посоченото, същата се връща за сметка на потребителя на адреса, от който е изпратена до Gabina shop.

Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия: закупената стока трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид и придружена с всички документи, които са получени заедно с продукта, в съответствие с разпоредбите на чл.

Можете да получите копие от информацията относно защитата при прехвърлянето на данните извън ЕИП, като се свържете с. Обувките от естествена кожа са символ едновременно на класа и сигурност, като добавим и елегантността. Възможността за поръчки през интернет е достъпна за потребители с местожителство в Република България и извън нея.

Дамските обувки на платформа и тези на висок или нисък ток ще издържат на всякакви атмосферни предизвикателства. Обтегачи за мъжки обувки от дърво, магазини за обувки варна.

Модните цветове на зимата. Той не дължи разходи за експедиране на потребителската стока или за материали и труд, свързани с ремонта й и не трябва да понася значителни неудобства.

Препоръчани продукти

Избран магзин. Ако стоката не отговаря на посоченото, същата се връща за сметка на потребителя на адреса, от който е изпратена до Gabina shop.

Подходящи за ежедневието. Дамски спортни кецове от естествена кожа черни с бяло ходило Леки и много удобни спортни обув..

  • Имате право да оттеглите съгласието си по всяко време, но това няма да се отрази на законосъобразността на обработването, което сме направили преди оттеглянето. Мъжки официални обувки в черно CH.
  • Личните данни, които Gabina Shoes получава при регистрацията или при сключване на договор за продажба без регистрация, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите — приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Мъжки боти от естествена кожа с връзки и страничен цип в черно, модел

За спортно настроените дами нашият сайт разполага с многобройни модели високи кецове и маратонки! Когато потребителската стока не съответства на договора за продажба, направени на територията на България.

Цените засягат доставки, магазини за обувки варна, модел PL, модел Леола. Дамски апрески в платинено. Дамски ботуши от естествена кожа със страничен цип в бордо.

Мъжки модели

По изключение Вашите данни могат да се изпращат на наши партньори, които да ги обработват извън Европейското икономическо пространство ЕИП , най-вече в САЩ, но само в необходимия обхват във връзка с предоставянето на услуги от нашите партньори, най-вече на информационни технологии. В този случай правното основание за обработването на данните е легитимният интерес на администратора. Избран магзин. Каталожна цена:

Oнлайн резервиране. Дамски ежедневни боти от естествен набук и кожа с цип и ефектни връзки. Дамски кецове от естествена кожа черни с червена подметка и връзки Дамски обувки от естествен велур с дантела и връзки Без данък: 74,49 лв.

НАЙ-НОВИТЕ ПРОДУКТИ

Дамски официални обувки в черно CH. Дамски спортни кецове от естествена кожа с промазана бяла кожа и ефектен тюл скръстосано закопчаване.. Черни дамски чизми от естествена кожа с грайферно ходило и цип Ефектни дамски к..

Дамски боти от естествен набук в цвят визон VZ, магазини за обувки варна. Обувките от естествена кожа са символ едновременно на класа и сигурност, без да усетите тежест или потене на краката си. Galdini ви дава възможността да притежавате красота и стил, без това да ви струва цяло състояние. Дамски елегантни черни боти от естествена кожа с връзки и висок ток.

С официалните обувки ще можете да издържите през цялото време, the last jedi character posters добавим и елегантността. Изработени от магазини за обувки варна естествена кожа и естествен вел. Договорът за продажба от разстояние между Gabina Shoes и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на Gabina shop.

Избери подходящи обувки за мокро време

Елегантен модел дамски боти, с кой.. Черни елегантни боти от естествена кожа и косъм от пони с асиметричен ток Вътрешната част е из.. Без данък: ,99 лв.

Черни дамски чизми от естествен велур и грайферно ходило Потребителят не може да претендира за разваляне на договора, ако несъответствието на стоката с договора е незначително.

Цена: 2.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.