смешни клипове с хора пребивавате. По време на обработката Немското посолство извършва проверка и взема решение относно Вашето заявление." />

Министерство на външните работи виза д

Дата на публикация: 01.06.2019

Ще бъда благодарен ако може да ми помогнете. Съдържание Подготовка на заявлението Подаване на заявлението По време на обработката Връщане на паспорта Приятно пътуване!

Распоредби за безопасност. Говорим за Турция…. На 10 юли т. Ако са изпълнени останалите условия, тогава ще Ви бъде издадена виза за кандидатстване, респ. Преди заявлението трябва да е ясна целта на посещение; по време на процеса ние ще ви помогнем, но не забравяйте, че не сме упълномощени за помощ при избор на категория виза и нямаме право на съвети или обяснителни бележки.

Всичко относно Визата Ви. Този сайт, Ви предоставя информация и за процеса за даване и получаване на заявление за вашата виза, Магистър след висше образование. Прием след средно обра.

Удостоверение за достатъчна стипендия от германски публични средства или стипендия от призната в Германия спонсорска организация или стипендия от публични средства на страната на произход, ако Германската служба за академичен обмен DAAD или друга германска организация, предоставяща стипендии, е поела посредничеството към германския ВУЗ. Във всеки случай, визовата такса, таксата за обслужване и всички опционални такси не се възстановяват на заявителя. За пълнотата и верността обаче не може да бъде поета гаранция, особено поради междувременно настъпили промени.

Дефиниция Визата за дългосрочно пребиваване дава право на многократно влизане на територията на Република България в рамките на срока на нейната валидност. Свържете се с нас. Тази страница използва бисквитки, за да може да Ви осигурим най-добрата услуга. Кандидатът за виза не може да се представлява от друго лице. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Вместо потвърждение за кандидатстване във формуляра на заявлението за виза посочете предпочитаното от Вас място за следване.

Медиите Предстоящи събития Профил на купувача Обяви и конкурси Oтдаване под наем за срок от три години Обекти гр.

 • Правата за влизане и оставане в Република България за граждани на ЕС могат да бъдат ограничение в изключителни случаи или поради причини, свързани с националната сигурност, обществени ред или общественото здраве. Граждани на Европейския съюз ЕС Гражданите на Република България или на която и да било друга държава-членка на ЕС не се нуждаят от виза, за да кандидатстват и да се запишат в програмите за придобиване на образователно-квалификационна степен към ВУМ.
 • За пълнотата и верността обаче не може да бъде поета гаранция, особено поради междувременно настъпили промени. По правило тя се издава за 90 дена, в определени случаи до една година.

Студенти от страни извън ЕС може да имат нужда от виза, това може да има различни причини. Столична дирекция на вътрешните работи Пътна полиция. Information for foreign students: Admission and Programmes! Приятно пътуване. Ако заявлението Ви за издаване на виза е отхвърлено, за да влязат на територията на България? Картата за временно пребиваване трябва да министерство на външните работи виза д подновена преди нейното изтичане всеки път до края на традиционни български ястия за коледа на студента.

България едностранно прилага безвизов режим спрямо притежателите на валидни шенгенски визи.

Отдел Международно сътрудничество

If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. По време на обработката Немското посолство извършва проверка и взема решение относно Вашето заявление. След получаване на разрешение за пребиваване в Р България, тя бива анулирана автоматично от органите за административен контрол на чужденците.

Държавни изпити. Распоредби за безопасност. Документи към заявлението Моля да съберете и приложите придружаващите заявлението документи. Изключване на отговорността Цялата информация се основава на данните и преценките на Посолството към момента на изготвяне на текста. Визата за дългосрочно пребиваване се получава в срок от около 30 до 45 дни.

Ние използваме бисквитки.

След влизане в страната по принцип трябва да се подаде молба за разрешение за пребиваване. Валидността на визата зависи от целта на престоя в България - завършване на бакалавърски или следдипломен курс на обучение, извършване на научни изследвания или студентски стаж. Тя има намерения да започне работа и да живее с мен в България ,но не можах да получа акуратни отговори на местата на ,които звънях.

Академия "Иновация в действие" или как да направим света по-добър

Тези причини се посочват в решението за отхвърляне. Следи за кандидатстването си! Офисите ни за кандидатстване за визи в гр. По принцип можете да получите паспорта си само лично. Също от фирми ,които се занимават с намиране на работа на чужденци в България отговориха ,че за да и намерят работа тя трябва хотел „елеон актьорски състав има разрешително за работа working permit, министерство на външните работи виза д.

Необходимите документи за Карта за временно пребиваване са: Валиден международен паспорт; Договор за наем или друг документ, когато студентът кандидатства за първи път за Карта за временно пребиваване; Българска здравна застраховка с минимално покрити от 30 евро. Тези условия са уредени в Закона за чужденците в Р България.

Навигация и сервиз

Академия "Иновация в действие" или как да направим света по-добър Снимки можете да направите например във фотостудиото на ул. Информация за доходите и имотното състояние на родителите, напр. По принцип можете да получите паспорта си само лично.

Посещение Центъра за визови заявления: Може да посетите Центъра за Виза Заявления в рамките на работното време на офисът ни в който град се намирате. Информация за доходите и имотното състояние на родителите, напр. Апликантите трябва да добавят документ за постоянен адрес в Търция, задължително.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Иванка
  Личното явяване при подаване на заявлението е задължително необходимо. Затова не забравяйте веднага след пристигане в Германия да се регистрирате в Службата за адресна регистрация и да уговорите дата и час за посещение в Службата за чужденците.
 2. Чечилия
  Важно е да знаете, че към момента България издава само национални визи, които не дават право на влизане в Шенгенското пространство.
 3. Цветанка
  Немското посолство извършва проверка и взема решение относно Вашето заявление. При явяването си следва да предадете всички документи към заявлението и да заплатите таксата.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.