Radio veronika plovdiv online

Дата на публикация: 01.06.2019

Be the first to comment on "Радио Вероника". Тя постига това с широка палитра: произведения на музиката, поезията, прозата.

БГ Радио Само българска музика! Тя постига това с широка палитра: произведения на музиката, поезията, прозата. За нас е важен разказът за малкия човек с големи мечти и щедри постъпки, затова и мястото на действието е без значение. Minor Outlying Islands U. Радио Вероника заема свое специфично място в радиоефира на България. Няколко са предаванията, които ще привлекат интереса ви в ефира на радиото.

Редувайки на всеки половин час от денонощието централни, спорт, че сте съгласни с това, с една цел! Ние ще. Who are we. До скоро водещи радио станции в някол. Сподели радостта с приятели.

  • Специализирало се в пускането на чалга парчета, които не са продукт на Payner Records. Вниманието ви заслужава и предаването Plazza Dance Mix.
  • Конкретната възраст на слушателите не може да бъде определена. Ние сме неоспорим факт от декември г.

Radio Veronika online

Девиз - "Вис виталис" — като живота". Приятни песни, актуална информация, новини от региона, сервизна информация, трафика, времето, културни и обществени афиши, аварии, и кратки включвания на водещия. Форматът на радиото е CHR. Радио Веселина Най-добрият микс от песни. Показваме добри примери, ценни идеи и практики на хора извън прожекторите, които променят малките общности около тях.

  • Добре Виж подробности. Вниманието ви заслужава и предаването Plazza Dance Mix.
  • Who are we.

Радио Гама Видин - Най-добрата музика през целия ден. Радио 1 Класическите хитове! Програмният формат е HotAC с най-големите хитове от те до днес. Toggle navigation. Радиото започва да излъчва през година. Страхотна възможност, която допълнително активира слушателите на радиото.

Радио Веселина Bulgaria

Pop, Bulgarian, mp3, Kbps "Радио Зорана" подкрепя българската музика. БНР Хоризонт На тази страница ще откриете истории и лица отвъд новините. Leave a comment Отказ Your email address will not be published. За нас е важен разказът за малкия човек с големи мечти и щедри постъпки, затова и мястото на действието е без значение.

Радио Веселина Най-добрият микс от песни. Това предаване дълго време нямаше подобно на себе си в родния ефир, radio veronika plovdiv online, но след време се появи такова и в радио Веселина. Радио Mixx излъчва програмата си от студио в град Бургас. SMS поздрави - Всеки петък и събота от можете да чуете най-добрата музика от ретро чалгата.

ТОП песни на Радио Вероника

Станцията се отличава с това, че включва в програмата си филмова музика. Форматът на радиото е музикално-информационен, към политематичен. Специализирало се в пускането на чалга парчета, които не са продукт на Payner Records. Девиз - "Радиото, което се грижи за вашето добро настроение всяка секунда!

Radioline gives to users access to more than

All types Radio Stations Podcasts. Предлага достъп до любопитна информация от сферата radio veronika plovdiv online музикалния бизнес. Радио Варна поздравява слушателите си на 6 езика. Първото предаване започва от часа и продължава цели три часа. Сайтът на радиото е съвременен и изчистен. Leave a comment Отказ Your email address will not be published! Аудиторията му е пъстра и често бива слушано по най-различни поводи, но най-често на купони.

Senden Sie uns Ihr Problem

Радио Зорана София - Чуйте новите български хитове в София! Горещи съвремени хитове и музика от те и те. С цел максимално покритие на възможно най-голяма аудитория радио Вероника пуска не само родни поп фолк парчета, но и такива от целия Балканския полуостров — турски, гръцки, сръбски и т.

Радио Mixx излъчва програмата си от студио в град Бургас. Ние покриваме изцяло Международен път Е Сайтът на радиото е съвременен и изчистен. Този сайт използва бисквитки.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.