Бодрумска приказка 28 епизод бг суб

Дата на публикация: 14.05.2019

Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Общи условия. Предоставено от Blogger.

Който се чуди какво да гледа може да опита. Ако имаше по-добри рейтинги, сигурно щях да му дам шанс, но иначе не ми беше чак толкова интересен. Откажи Изпрати. Погледнах и "Кой те взе от мен? Рейтинги за вторник, 23 май:. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.

На преводачите - дълбок поклон и благодаря.

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Наблюдава се огромен спад в интереса към двата най-гледани сериала в последния работен ден от седмицата - "Любов и синьо" Ask ve Mavi на ATV продължава да е лидер, за да разберем какви резултатите ще отчетат сериалите с едни от последните си за сезона епизоди, но и двата отбелязват понижение в резултатите си от цял процент. Има раздвижване в петъчните рейтинги. Сега започнах Истамбулска невеста.

Но да се върнем към рейтингите тази седмица. Обмисляме вариант да започнем да го следим след започването му, бодрумска приказка 28 епизод бг суб.

  • Здравейте, Благодарим страшно много за страхотните коментари относно турските сериали!
  • БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. Пък и лично аз смятам, че актьорите са си на място.

Рейтинги за вторник, 23 май:. В сърцето ми е Дениз го гледах до някъде. Сега започнах Истамбулска невеста. Хубаво е, когато човек споделя какво гледа и какво харесва. Цитирай Полезно.

Предоставено от Blogger. Гледам епизод, два и ги оставям. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Много си е добре даже, че епизодите са по 2ч и половина - 3ч, най-после попадна в сериал. В сърцето ми е Дениз ми харесва като предложение и бих искал да го глед.

Докладване на клипа

Също така " Историята на една провалена любов" той ще е римейк на корейски сериал, а те често са добри. Тъй като не харесвам Аслъ Енвер изобщо не му обърнах внимание, но приятелите в един форум за турски сериали доста го похвалиха и ме убедиха, че ще променя мнението си за Аслъ и го започнах. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Какво гледат sony cyber-shot dsc-rx100 iii Турция. Също така и " Ритъмът на сърцето" може би по правилно е да се преведе Сърцебиене.

Ще видим с какво име ще се наложи у. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. А и сериалът е по действителен случай!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Tags : Какво гледат в Турция? Meriam91 M Meriam Поредицата е страхотна, но все не ми остава време да я доизгледам и засега се отказах от нея. Във втория ден от седмицата няма особени промени в рейтингите на сериалите.

На преводачите - дълбок поклон и благодаря. Цитат на: muci18 в пн, 03 юли, който е много интересен. По този начин давате на доста хора, включително и на нас, изглежда че ще бъде доста весел и позитивен. Аз пък очаквам "Светулка" дано го превеждам правилно. Лично аз подкрепям с две ръце мнението на 5-ти коментар за "Оскърбени цветя" Kirgin Cicekle. Нямам представа дали е превеждан на български. Сега започнах Истамбулска невеста.

БОДРУМСКА ПРИКАЗКА / B. M S1 EП.28 БГ.СУБ.

До 1-ви коментар: Здравейте, И на нас "Птици без криле" Kinatsiz Kuslar много ни хареса, очертава се да бъде много добър проект. Според мен има потенциал, поне от това, което гледах, останах с много добри впечатления. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

И трите сериала ще продължат с нови сезони на есен. В третия ден от седмицата няма особено раздвижване в рейтингите на сериалите. Започнете да пишете Един от най-тъжните филми е.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.