Microsoft lumia 950 xl olx

Дата на публикация: 17.11.2019

Други ресурси. Таблета е в перфектно състояние почти нов. Спешен ремонт

Nokia к. Докато Lumia стане факт, можем да се насладим на представената от Джонас концепция по-долу. Nokia Lumia , използвана само да се зареди и дали работи. Всички обяви 0 преходи Повече от 1 на прехода преходи Над 10 преходи. Руските марки часовници Raketa и Pobeda вече са официално достъпни на….

Продавам телефон Microsoft Lumia Александър Александров -

Има батерия,но не знам колко държи,само е пускан за проба. Цената е с ДДС. Така и не успях да свикна с тази операционна система. Надстройка до Windows 10 Mobile. Оптични мишки за лаптоп или компютър. Оригинални зарядни за Нокия с тънкия жак за 2 2 0 волта.

На задния капак е залепена пластина, която служи за по-удобен хват.

Така и не успях да свикна с тази операционна система. Изработено от The Web Ltd. Продавам телефон Nokia 6.

В комплект с оригинален кабел. Пълен комплект.

  • Ако имате въпроси пишете. Цената е с ДДС.
  • Различни модели и различни цени.

Цената е за 1 брой. Изработено от The Web Ltd. Напоследък започнаха да се появяват все повече слухове за наследник на камерафона Nokia Lumiaкато според тях Microsoft работи по Lumia с впечатляваща мегапикселова PureView камера. Не разменям, само го продавам. Вижда се на снимките?

Отключен е към всички оператори. Полският бранд Lanberg, част от компанията Impakt, която вече присъства на българския пазар с марки като Genesis, Fury и Ugo, предстaви своя нов модел За малко Microsoft да пуснат на пазара смартфон с тънки безели още през г.

Share on Facebook.

В момента без протектор. Декември е към своя край и наближаващите празници са повод за оптимистично и ведро настроение, но какво би могло да го помрачи. Полският бранд Lanberg, Fury. Всички реклами 0 преходи Повече от 1 преход преходи Повече от 10 преход.

Вижда се на снимките. Nokia к. Цената е без коментар. Microsoft ще ликвидира бранда Nokia

Нормални забележки за годините си. История на Вашите заявки. Таблета е в отлично състояние с оригиналното зарядно и Windows 8. Телефонът е добре запазен, ползва се със скрийн протектор.

Smart News. Перфектно техническо и козметично състояние. Телефона е без microsoft lumia 950 xl olx комплект кутия зарядно и заден панел на MOZO. Изключително бърз,с голяма вътрешна памет.

Администратор - История на вашите искания. Ревюта Всички Лаптопи Монитори Приложения.

Много е пазен и винаги е бил със стъклен протектор и кейс гръб. Това не са Китайски ментацИ? Всички реклами 0 преходи Повече от 1 преход преходи Повече от 10 преход.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Слънчеви панели в Африка. Нов WiFi смарт контакт от Lanberg.
  2. Стоят страхотно върху телефона!!. Допълнителен джойстик - 60 лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.