Нов рок клуб в софия

Дата на публикация: 30.05.2019

Ако тя не ви харесва не знам кво въобще правите в този сайт Този коментар има твърде много негативни оценки. Това е просто един пример за нехайство. Започнали те да си търсят евтина работна ръка.

С нетърпение очакваме програмата с изпълнители. Шибаната продажна държава в която живеем - как да е друго яче? Всичко се развивало прекрасно. Скромно прецакан 6. Свикнали сме, израза "най-голямото" да се използва с цел реклама, но за мислещите и живеещите в реалността хора си е анти-реклама.

Алис Пожелавам Ви успех!!. Легендарната американска магистрала Road 66 е ясна препратка за адреналиновото усещане и стила на това харизматично място. Да не остане някои с впечатлението, що да няма и рок клуба??????.

Има чалгатеки, че сте най-лошите. Голямо ДА.

Радвам се че има такова място за фенове.

Дай твоята оценка:

Лайв бандите все по-често намират поле за изява освен в познатите ни клубове и в малки заведения, където е супер интимно и чаровно. Места наблизо. За старанието и вкуса начина по който е обзаведено. Най-новият рок клуб в София - "Rock It" отвори врати на 12 декември 15 дек , ч.

Най-тъжното е, че когато се появят съответните органи, отговарящи за тези неща, тихомълком им се плаща и си траят! Там явно ще бъдем само нормални хора Опасявам се, че точно на това ми изглежда.

  • Дарин Балевски MadHamish
  • Това е просто един пример за нехайство. Харесали си место, събрали пари и започнали да го правят

Rock it се казвал. Всичко започнало с уникално чакане. Там явно ще бъдем само нормални хора Не си мислете, че всички са навити да ви бачкат for free по няколко часа отгоре просто защото сте много готини.

Светозар Опасявам се, че точно на това ми изглежда!

В почти годишната си история голямата сцена на клуба при фонтаните на НДК се превърна в нарицателно за истински лайв клуб. Руска рок вечер в "Rock It" на 23 юни. Ще посетя някой ден, и то не само веднъж, за да видя дали отново съм прав за тия неща Този коментар има твърде много негативни оценки. Ние знаем, че почти винаги зад лъскавата фасада, нещата са съвсем други.

Теб нещо притеснява нов рок клуб в софия те, какво е, която може да бъде наемана за различни събития. И от там започнали проблемите. Освен това, утре си. Макар че нямахме резервация ни настаниха на бара и бяхме обслужени от Шеката който куфя. Денис Ризов ми каза че не е ходил в по добър бар. Животът е колело - днес си горе.

Ако поне веднъж не си попадал на лайв тук, да знаеш — много си изпуснал. На мен Фенс ми е любим, но не може от половин година писоарът в мъжката тоалетна да не работи и да няма кой да го оправи.

Rock it се казвал той. Опасявам се, че точно на това ми изглежда. Те не случайно са станали такива, но съвсем не защото са най-добрите в бизнеса.

  • Успех на новия клуб!
  • Следи програмата им и отиди!
  • Радвам се че има такова място за фенове.
  • Единственото, което изключително много ме подразни е отношението на салонния оправител - Габриела.

Когато си тръгнах заетата маса беше 1 от 8. Там явно ще бъдем само нормални хора. Без да синдикален дом стара загора опитваме да му влияем по някакъв начин. Все пак тук са пели величия като Uriah Heep. Това е просто един пример за нехайство. Успех на новия клуб. Прекрасно нали.

Това не означава, че идваш в 6 вечерта и си тръгваш в 6 сутринта. Там явно ще бъдем само нормални хора. Сцената им е магнит за всички фенове на американския рок и блус на живо. Пожелавам ви и да си купите за празниците всичко каквото пожелаете на гърба на евтината ви работна ръка.

Klinghoffer И от там започнали проблемите? Работодателите там избягват да се стига до този труд, защото им струва двойно повече от регламентираното работно време.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Анюта
    Пожелавам Ви вашите деца да да им се наложи да работят някой ден при условия, като вашите, умножени по няколко! Дарин Балевски

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.