План сценарий за патронен празник

Дата на публикация: 29.05.2019

Думата за слово и поздравления за празника има госпожа Добромира Николова - Директор на училището. Как читалищната дейност превръща се в просветителска идейност. Господин Добрев командва излизането на училищното знаме.

IV клас и Тошко Африкански - любимецът на малки и големи! Сърдечно посрещане и поздравления. Участниците в пресъздаването на празника заемат местата си. Дипломите и грамотите бяха изработени от ученици участвали в конкурса за изработване на грамота, диплом или покана.

Втория ред пеят всички заедно — на два гласа. Нужни са сериозни доводи от страна на ергенското семейство.

Регистрирай си безплатно блог в Blog. Още към първото българско читалище. На празника на чуждите езици участие взеха ученици от втори до дванадесети клас. Ако не сте съгласни, моля напуснете сайта и изтрийте бисквитките от вашия браузър. Българските книжовници свойте трудове да отпечатат. Този сайт използва бисквитки?

Дипломите и грамотите бяха изработени от ученици участвали в конкурса за изработване на грамота, диплом или покана. Има бъдеще! Нужни са сериозни доводи от страна на ергенското семейство.
  • За първия учебен ден - 15 септември Замисъл: Тържествено отбелязване на първия учебен ден, посрещане на първокласниците в училище.
  • Гости на мероприятието бяха представители на Община- гр. И експозиция от уникални брадви из нашата история.

Теория на литературата Тутракан, Община — гр. Публикувано в Без категория. През Възраждането 11 май се утвърждава като важен ден от празничната система на българите — Ден за почит на светите братя Кирил и Методий.

Гости на мероприятието бяха представители на Община- гр. Да последваме и ние светото дело на предците!

Във студиото поканихме представители от школата, план сценарий за патронен празник. Зазвучава Кумово хоро. Ива вече печели награди за изразително и емоционално представяне на стихотворения, самата тя е не само посланик на слово.

Денят 11 май не е случайно избран от Найден Геров - това е общият църковен празник на двамата светии. Сърдечно посрещане и поздравления. Последна репетиция?

Информация

Нужни са сериозни доводи от страна на ергенското семейство. Още снимки… Всички ученици, които участваха в дейностите през изминалата седмица получиха дипломи за участие.

Българските книжовници свойте трудове да отпечатат.

Теория на литературата. Единадесети клас и изключителните театрални умения, при това на отличен немски език, украси.

Читалищната дейност да изясним подробно днес. Български език за 12 клас. Последни приготовления. По сценария работиха г-жа Мариета Спирова и г-жа Анелия Калдарева.

Съдържание

Свежи пролетни цветя за празника. Музика: Кумово хоро, възрожденска музика. През Възраждането 11 май се утвърждава като важен ден от празничната система на българите — Ден за почит на светите братя Кирил и Методий. Захари Стоянов, Обретенов. В училище всички и преподаваме, и се учим.

Захари Стоянов, Обретенов? Мажоретния състав към ОЦИД представиха своите нови танци. Подобни постинги. В края на нашето тържество сцената едва успя да побере участниците в предствлението. Поздравяват се. Константин Кирил - Философ" 2. Нашето предаване е вече към своя край!

E-mail или потребителско име

Поздравяват се. Но да се върнем пак. Габриела Минчева беше лично поздравена от г-жа Соня Златарова за постигнатото трето място на Националното състезание по речеви и комуникативни умения на английски език, проведено в град Монтана.

Празникът започва!

На концерта те представят песента на Дивна "Ти не можеш да ме спреш" и песента на Графа "Заедно"? Сватовете с младоженеца и родителите му влизат с даровете. Литература, критика.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Методи-Томи
    Посланието ми към тази родолюбива публика е да подновим просветителската дейност на читалището.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.