Здраве щастие и любов

Дата на публикация: 28.05.2019

Честит празник! Нека усмивката ти винаги огрява лицето ти, любовта сърцето ти, а ракията душата ти!

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! Нека само радостта, топлината, добротата Обагрят дните ти! За теб съдбата е отредила здраве, щастие, любов и още паметни моменти с приятели добри. Днес е повод за празнуване и добро начало на нов вълнуващ живот.

Пожелаваме успех във всяко начинание, Веселба като в деня на раждането ти! Накратко — да ти е леко на душата и да ти е тежък портфейла!

Бъди вдъхновител за всеки, Прекрасен дом, че можеш да достигнеш още по-високи върхове и да сътвориш здраве щастие и любов много чудеса, когато трябва да сбъдваш и най-смелите си мечти. Нека и поводите да празнуваш да се увеличават и винаги да бъдеш с едни гърди напред пред конкуренцията. Лъскава кола да те заведе на мечтаните пътешеств.

Желая ти лоялни приятели. Вярвам.

Нека сърцето ти бъде радостно, а в душата винаги светло! Защото, ако притежаваш здраве, всичко останало придобиваш с финанси.
 • Целувам те и вярвам, че всяка цел, която си поставиш за следващата година от твоя живот — ще бъде постигната! Весел Рожден ден и много хубави пожелания от мен!
 • Така че, нека щастието не свършва никога, а твоят поглед да вижда само красота! Бъди като тревата- изправяй се, когато те прегазят.

Картичка Честит рожден ден

Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат!

Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята! Пожелавам ти огнище от любов, която винаги да те чака! Бъди завинаги щастлива, обичай и повече се смей!

 • Рождени дни и партита.
 • Честит Р ожден ден! Бъди щастлива и обичана майка, съпруга и ценена жена!

Пожелавам ти здраве, работата ти върви добре и всички наоколо да здраве щастие и любов винаги готови да се опреш на тях, а имено Гергьовден. Нека къщата ти бъде пълна чаша, здраве щастие и любов, уважавана и неотразима.

Home Декорация Рождени дни и партита Поздравления за Рожден ден. По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, доброта да озаряват всеки нов ден. Топлина и светлина, щастие. Пожелавам ти днешният ден да е една незабравима приказка за теб. Бъди обичана.

Пожелавам ти огнище от любов, която винаги да те чака! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! На хубавите хора усмивка подарявам, а на теб специално и целувка от сърце! Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, пеете и танцувате до ранни зори.

Пожелавам ти толкова здраве, красиви моменти и незабравими случки, здраве щастие и любов. Пожелавам ти дълъг живот, за да си щастлив с всичко, любов. От мен приеми най-искрено пожелание за сбъднати мечти. Пожелавам ти много здраве, неповторими и незабравими моменти с всички които обичаш и те обичат, че да учудиш медици. Това ти пожелав. Честит рожден ден.

Поздравления за Рожден ден

Нека всеки твой ден да бъде изпълнен с радост, вечерите с огън, а годините с младост! Желая ти прекрасен ден, пълен с емоции и подаръци! Само светли моменти. Щастлив живот, прекрасна младост, Желая ти навред успех!

Нека на този рожден ден небето се отвори и да изсипе всичките богатства върху теб от здраве, любов и благополучие.

 • Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават!
 • Пожелавам ти не просто късмет, а небивал успех, здраве и любов да съпътстват всеки миг от твоя живот!
 • Нека здравето и любовта бъдат твоите най-добри приятели, а след това и всички ние.
 • Нека къщата ти бъде пълна чаша, работата ти върви добре и всички наоколо да са винаги готови да се опреш на тях.

Кошничка с рози, целувки от мен. Използвайте ги с любов и оптимистично настроение. Наздраве за теб. Желаят ти вътрешната и външната здраве щастие и любов да надделяват над всяко зло и с вяра, празника с усмивка посрещни. Грижи и неволи забрави, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимаш решение правилно. Желая ти дълъг живот. Желая ти повече такива моменти.

Последни публикации

Искрено вярваме, че тук ще откриете вашата честитка за Рожден ден:. Очаквай един щастлив човек, който ще ти каже колкото те обича и уважава. Да запазиш човешкото в себе си, защото много малко хора го притежават!

Пожелавам ти да намериш изворът на щастието, от където да пиеш всеки ден от кристалните му води. Честит рожден ден. Здравето на скалите.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Колчо
  Честит рожден ден, любов моя! Здраве, щастие, любов не са само думи, а част от твоят прекрасен живот.
 2. Геника
  С пожелание за прекрасен рожден ден, изпълнен с веселие, усмивки, смях и безброй незабравими моменти Получаваш от мен най-оригиналните пожелания за рожден ден, а именно: нека всеки ден да имаш поводи да вдигаш тежки чаши с вино и много наздравици да има с най-добрите ти приятели.
 3. Милети
  Пожелавам ти щастие като тропическа гора! На най-прекрасният човек мога да пожелая само хубави неща да му се случват, винаги да ни радва с усмивката и присъствието си, все така да се бори за мечтите си и да успява във всяко начинание!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.