Проверка на банкова сметка онлайн уникредит

Дата на публикация: 28.05.2019

М-Токен - ново улеснение за използването на Булбанк Онлайн С М-токен подписването на преводи през Булбанк Онлайн е по-удобно от всякога. Мобилното банкиране Булбанк Мобайл Ви осигурява бързина и удобство, без да е необходимо да посещавате филиал и да се съобразявате с работното време. Приложението Bank Audi сега в Google Play за уникално електронно банкиране.

Бърз и удобен достъп до банката. Вашата банка винаги под ръка с ING Мобилно приложение! При следващо използване на регистрирана в услугата карта, клиентът ще получи SMS известие. УниКредит Булбанк открива сметки в български лева и следните валути: щатски долари, евро, британски лири, японски йени, швейцарски франкове, канадски долари, датски крони, норвежки крони, чешки крони, унгарски форинт, румънски леи, шведски крони и турски лири.

Към сайта Изпробвани практики за по-ефективно поддържане на спестяванията и инвестициите ви.

Неговата навигация и функционалности предлагат уникално изживяване докато банкирате. Зарежда се Използвайте новото си приложение за банкиране в движение. Следете и публикувайте обяви за автомобили отвсякъде и по всяко време?

Bank Audi. ING Luxembourg. Услугата се активира след успешна регистрация, автоматично събрана годишна такса и успешно събран абонаментен депозит.

При установяване на злоупотреба, услугата позволява незабавно да бъде блокирана банковата карта чрез обаждане в часовия картов център на банката и преустановяване на възможността от измамни трансакции. Клиенти Банката Компании Инструменти. Услугата SMS известие се предлага на база избран от клиента абонамент и фиксирана годишна такса съгласно тарифата на банката.
  • Към сайта Подробна информация и достъп до онлайн и мобилно банкиране, зони за самооблсужване.
  • Клиенти Банката Компании Инструменти.

Към сайта Финансиране от ново поколение, чрез високо качество на обслужване и иновативни решения. Съобщението съдържа информация за:. Към сайта Професионално управление и финансиране на вземанията.

Използвайте новото си приложение за банкиране в движение. Bank Of Cyprus. Изтеглете и инсталирайте безплатното приложение за мобилно банкиране Булбанк Мобайл и управлявайте своите сметки навсякъде и по всяко време.

Разплащателни сметки.

  • Станете клиент на Булбанк Онлайн и ще можете да използвате вашите средства по всяко време, да превеждате пари в страната и чужбина, да погасявате задължения по кредити и кредитни карти, да плащате битови сметки и да заявявате продукти и услуги онлайн.
  • Към сайта Изпробвани практики за по-ефективно поддържане на спестяванията и инвестициите ви. Вашата бизнес защита срещу неплащане.

Възможност за избор на начина на получаване на информация за текущото салдо и движенията по клиентските разплащателни сметки: В писмена форма на посочен от клиента пощенски адрес или в клон на банката Чрез електронните канали на банката - Булбанк Онлайн, MultiCa. Зарежда се. Това е официалното приложение на АБВ Поща. Вижте всички валутни курсове. Корпоративни клиенти Управлявайте своя бизнес с онлайн банкирането за юридически лица.

Онлайн банкиране Булбанк Онлайн

Такси и условия Такси. Какви видове сметки предлагаме? Вашата бизнес защита срещу неплащане. Заявявате банкови продукти и услуги без да се налага да посещавате банков филиал.

Водещи класации. Към сайта Финансиране от ново поколение, чрез високо качество на обслужване и иновативни решения. Към сайта Изпробвани практики за по-ефективно поддържане на спестяванията и инвестициите ви.

Особени сметки. С М-токен подписването на преводи през Булбанк Онлайн е по-удобно от всякога.

Сигнал за неподходящо съдържание. Индивидуални клиенти Станете клиент на Булбанк Онлайн и ще можете да използвате вашите средства по всяко време, да превеждате пари в страната и чужбина, да погасявате задължения по кредити и кредитни карти, да плащате битови сметки и да заявявате продукти и услуги онлайн. Нови заглавия.

Споделете страницата facebook twitter linkedin Изпращане чрез E-mail Принтиране! Следете вашите фирмени сметки, плащания и кредити само с няколко клика? Нови заглавия! Управлявайте своя бизнес с онлайн банкирането за юридически лица!

Неговата навигация и функционалности предлагат уникално изживяване докато банкирате. Клиенти Банката Компании Инструменти. Управлявате средствата си 24 часа в денонощието, чрез високо качество на обслужване и иновативни решения, проверка на банкова сметка онлайн уникредит.

Към сайта Финансиране от ново поколение, 7 дни в седмицата.

Онлайн банкиране

По цена на съответния мобилен оператор на клиента извън абонаментния депозит. Отзиви Правила за отзивите. UniCredit Bulbank AD. Вида на картата Дата и час на трансакцията Сума и валута на трансакцията Търговския обект, в който е извършена Информация дали трансакцията е или не е успешна.

Вижте още. Активиране на услугата Услугата се активира след успешна регистрация, автоматично събрана годишна такса и успешно събран абонаментен депозит.

Извършени трансакции Получавате съобщение на мобилния телефон в рамките на 10 мин. Към сайта Първият сайт, който ви предоставя индивидуални съвети за качествени финансови продукти.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.