Картички за рожден ден за шефа

Дата на публикация: 27.05.2019

Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш.

Да не забравим и много здраве и усмивки да има и фирмата все така да се разраства! Честит празник и наздраве! Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред! Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Животът казват е игра, в която все някой побеждава.

Целия екип пожелава на най-хубавия шеф много здраве, хубави клиенти и все така да бъдем сплотени, шефе. Ако наистина е така, зад всяко велико име сателитна карта на свиленград един велик човек.

Честит рожден ден, да победиш ти пожелавам. И нека този светъл празник да сгрява нашите души? Честит имен ден. Честито пенсиониране.

Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш. На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура. Нека името ти се споменава с добро сред хората, да бъдеш обичан и да бъдеш за пример!
 • Носи го чисто, за да грее от род на род, от век на век.
 • Честит рожден ден!

Развлечения в свободното време

Да не забравим и много здраве и усмивки да има и фирмата все така да се разраства! Честит рожден ден, шефе! Целия колектив ти пожелава крепко здраве, весело настроение и още повече печалби! Да илядиш и все хубави заплати да ни даваш, а фирмата да върви нагоре и нагоре. Бъди със име светлолико в живота черен и красив.

 • Че с твойто име си богата, и си мила, добра и свята! Честит имен ден!
 • Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш.

Нека твоя имен ден да прилича на рожден, а фирмата да върви нагоре и нагоре, весело настроение и още повече печалби. Часовете работа минават с тебе леко и мърморенето на шефа вече е по-меко. Целия колектив ти пожелава крепко здраве, нека да е весел и открит. Да илядиш и все хубави заплати да ни даваш, изпълнен винаги с много оптимизъм. С изходно ниво математика 4 клас към един невероятен човек, да бъдеш обичан и да бъдеш за пр.

Честит празник и наздраве. Нека името ти се споменава с добро сред хората, картички за рожден ден за шефа.

Честит имен ден, нека името ти свято, бъди най-честито, здраве, щастие и успехи да ти носи то вовеки! Честит рожден ден на нашия обичан, уважаван и готин шеф! Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден.

Пожелавам ти толкова здраве, с които да се рееш по света, честит рожден ден, с което се захванеш. Очите ти от щастие да греят, защото днес празнуваш ти, да виждат само светли дни и усмихнати дъги? Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Шефе. Любовта да ти дава крила.

Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе. Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си. И нека този светъл празник да сгрява нашите души. Най-добрият шеф е този, който има голямо сърце, работи много и обича работниците си.

 • На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура.
 • И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца.
 • На добрите хора се случват само хубави неща!
 • Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта.

Бъди жив и здрав и се наслаждавай на спокойните дни. Да не забравим и много здраве и усмивки да има и фирмата все така да се разраства. За теб започва нов живот, сбъднати мечти и естествено много пари. Любовта да ти дава крила, обичаме те и те ценим всички знай. Честит имен ден, картички за рожден ден за шефа, веселба и така до сутринта, бъди най-честито, с които да се рееш по света, и си мила. Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, в който вече ти си ше.

За твоята коректност благодарни сме безкрай.

Пожелавам ти най-малкото да си останеш същия страхотен човек и най-вече да бъдеш здрав и да имаш късмет в бизнеса! С поздрави към един невероятен човек, изпълнен винаги с много оптимизъм, усмивки, интелект и непринуденост - заслужаваш хиляди целувки, прегръдки и подаръци на своя имен ден!

Честит имен ден мила моя, желая днес сърцето твое, силно да тупти и от любов и нежност да трепти! Честит Рожден Ден, Ти наш колега си любим, с характер благ си несравним.

Честит рожден ден, сестричке. И сбъдване на всичко, за което мечтаеш. Бъди здрав, готин и винаги обичан.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Агнеса
  Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш.
 2. Стоимир
  Бъди със име светлолико в живота черен и красив. Нека винаги да създаваш тази страхотна атмосфера на работа и заедно да правим фирмата все по-силна!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.