Деление с обикновени дроби

Дата на публикация: 25.05.2019

Работа с диаграми. Лице на фигури в квадратна мрежа. Вариант 2.

Какво е ДДС? Намиране на неизвестен множител, делимо, делител при десетични дроби. Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Важни задачи за движение по течение на река и въздушно течение. Задачи за 7 клас Сравнения. Входно ниво по математика за 6-ти клас.

Приложение при задачи от делимост,дължини и лица. За състезания Нови задачи за 5 клас. Остроъгълен, тъпоъгълен триъгълник. Деление на десетична дроб с десетична дроб. Задачи за състезания нови задачи за 6 -ти - 7-ми клас.

Геометрични фигури и тела. Основни задачи с процент.

Деление на дроби с дроби

Грам ,килограм ,тон. Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас. Елементи на куб. Деление на обикновени дроби. Част 3.

  • Тестови задачи. Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4.
  • Малка теорема на Ферма. Задачи за състезания за 2,3 и 4 клас Задачи от лице на правоъгълник и триъгълник.

Входно ниво по математика за 7 -ти клас. Задачи за 7 клас Сравнения. Геометрични тела. Числата от 11 до Задачи по математика с естествени числа. Успоредни прави.

Умножение и деление на обикновенни дроби

Изобразяване върху числов лъч. Решаване на важни задачи. Задачи от рационални числа за състезания по математика за 6 клас Тестове по математика за 2.

Подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас. Обикновени дроби. Задачи за 3 клас Архив за 2 клас Задачи от състезания по математика за 3 и 4 клас Задачи от състезания по математика за 5деление с обикновени дроби, 6 и 7клас Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1?

Определяне положението на соу св патриарх евтимий пловдив върху квадратна мрежа. Затова :. Текстови задачи от движение.

Калкулатор за пресмятане на дроби (направен Radu Turcan от Молдова)

Задачи за ученици от 6 клас Таблично умножение и деление с 8 и 9. Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Задачи за 7 клас Сравнения. Формули за лице. Правило за умножение на обикновена дроб с обикновена дроб.

Използване на калкулатор и десетични дроби. Алгебра Уроци Подкрепа за сайта Делимост на сбор. Работа с таблици. Благодарим за помощта. Сравняване на десетични дроби. Равнобедрен и правоъгълен трапец. Лице на триъгълник и успоредник.

Неизвестни събираемо, умаляемо, умалител. Развивка на куб. Остроъгълен, правоъгълен, тъпоъгълен триъгълник. Задачи за 1 клас Събиране и изваждане до

Изваждане на десетични дроби. Превръщане на обикновени дроби в десетични дроби. Събиране на десетични дроби?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Милица
    Лице на триъгълник и успоредник. Задачи от състезания по —математика Задачи и пъзели с кибритени клечки.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.