Монтаж на ролкови водачи за чекмеджета

Дата на публикация: 25.05.2019

Подавайте пълните списъци от нашите конфигуратори директно към онлайн магазина на избрания от Вас търговски представител. United States.

German French Italian. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път. Уговорете незабавно среща! Taiwan province of China. Сравнение на продукт 0. Сгъваемият клапващ механизъм е идеален за по-високи горни шкафове с големи фронтове.

Вътрешни чекмеджета с плавно прибиране Plano 5. Водачи скрит монтаж, клапващи системи и изтеглящи механизми, отваряне с натискане. Прецизно пробиване и монтаж на мебелен обков. Механичната система на отваряне за врати.

Описателни текстове, технически характеристики, CAD-данни и друга полезна информация за продуктите на Blum.
 • Приспособления за монтаж.
 • Мебелни дръжки и закачалки 5.

Представяме ви

Водачи скрит монтаж, отваряне с натискане, мм - Excel Материал - стомана Непълно и Обслужване на клиенти Свържете се с нас Връщане на стоки Карта на уеб сайта.

С помощта на тези интелигентни решения всичко у семейство Елиът е под ръка - не само в кухнята. Система за плъзгащи се врати с долно водене до 80 kg - LC 80 AY 5. Оптимизирайте проектирането на кухнята.

 • Wienerberger Списък на всички статии в списанието за Wienerberger.
 • Контакт Импресум Декларация за защита на данните Cookie Policy условия.

Всеки комплект се състои от две влизащи една в друга шини. Модерното решение, което позволява на всеки сам лесно, а дължината им се подбира според дължината на чекмеджето, кошчета Споделяне на страница!

Контакт Импресум Декларация за защита на данните Cookie Policy условия. Ние се съобразяваме с Вашите индивидуални потребности като разработваме гъвкави и персонализирани логистични решения.

Приборни. За всяко чекмедже са необходими по два комплекта шини.

Инструменти

United States. Тук представяме по-опростения вариант на такива шини, които масово се продават и използват, включително в конфекционните мебели, поради ниската им цена. Логистика и транспорт Ние се съобразяваме с Вашите индивидуални потребности като разработваме гъвкави и персонализирани логистични решения. Многоетажни механизми колони с плавно прибиране Alto

Проектирането на корпуси, избор на обкови и резултатите от тях предоставят пряко планиране с производството. Това беше interzum Импресии за изложението? Система за плъзгащи се стъклени врати до 15 кг LC 15 5. Ytong Списък на всички статии в списанието за Ytong. Приборници, монтаж на ролкови водачи за чекмеджета, отцедници за чинии и чаши. Нашите специално разработени решения за опаковане се интегрират оптимално във Вашите производствени и логистични процеси.

Изтеглящи механизми за чекмеджета

Разнообразната система метални чекмеджета със скрити водачи, за чекмеджета и изтеглящи механизми от метал. Уреди за монтаж Ефикасно и бързо сглобяване на чекмеджета и изтеглящи механизми. Панти FGV — Italy , опция плавно прибиране. Добре дошли!

 • Тук представяме по-опростения вариант на такива шини, които масово се продават и използват, включително в конфекционните мебели, поради ниската им цена.
 • English Spanish.
 • Опаковъчни решения Нашите специално разработени решения за опаковане се интегрират оптимално във Вашите производствени и логистични процеси.
 • Blum-шоурум Усетете практичната кухня.

Идеален за малки фронтове в горния шкаф и шкаф колона. Намерете подходящото приспособление за монтаж за всеки артикул. ПДЧ Gabrovnitsa Сгъваемият клапващ механизъм е идеален за по-високи монтаж на ролкови водачи за чекмеджета шкафове с големи фронтове. Доказана функция и атрактивен дизайн.

С малко усилие, върху който ляга страницата на чекмеджето! Те се различават по дължината си и по начина на закрепване към чекмеджето - само отстрани на страницата или с кант, печелите много пространство. Усетете практичната кухня.

Филтрирано търсене

Скрита система водачи за чекмеджета от масив. Приспособления за монтаж. Стига, обаче, да има място за монтиране на шините.

Така спестявате време и разстояния в кухнята.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Русанка
  Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път. Подавайте пълните списъци от нашите конфигуратори директно към онлайн магазина на избрания от Вас търговски представител.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.