Препарат за почистване на бензинови инжектори

Дата на публикация: 13.05.2019

Особено подходяща е за двигатели с катализатор. Действието на детергенти и смазки от висок технологичен клас, които отстраняват неизбежните отлаганията и смазват системите.

Да се използва при всяко сервизно обслужване на автомобила за поддържане чистотата на системата.

Определено добавката си върши работата. С една опаковка се третират литра бензин. Работя на бенз. Намалява пушенето. Подробно описание Ревюта Почиства замърсените системи за впръскване на бензина, отстранява нагара и отлаганията по дюзите и клапаните.

Каски Визьори Аксесоари. Така се постига ритмично и правилно впръскване на горивото, лак и отлаганията, за максимум мощност на ремонт на турбо цена при минимум разход.

Всичко това съотнесено - към градско 12,8л. Поради анти-фрикционните си качества предпазва от износване и блокиране дюзите и намалява разхода на гориво. Разтваря смола.

Напишете отзив

Смесва се с горивото. Позволява по-добро смазване на горната част на цилиндъра. Работя на бенз. Съвместим с безоловни бензини 95;Е Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина.

Поли-алкилен-гликолните ПАГ моторни масла са уникално високо постижение на модерните технологии. Намалена консумация на гориво. Повтаряйте обработването на всеки 10 км.

Безопасен е за катализаторите. Подобрява работата на двигателя и намалява ефекта от наличието на биоетанол в горивото. Намалява образуването на отлагания в горивната камера.

Регистрация Вход.

Официален магазин на xenum за българия

След като използвах този продукт колата ми работи усезаемо по адекватно. Подробно описание Ревюта Почиства замърсените системи за впръскване на бензина, отстранява нагара и отлаганията по дюзите и клапаните. Приложение: За отстраняване на проблеми като: трудности при запалването, неравномерен празен ход, слаба реакция на дроселовата клапа, загуба на мощност, прекъсване при запалване и увеличени емисии на отработени газове. Лесен за употреба, почистването отнема само 5 минути, без демонтаж на частите.

След като използвах този продукт колата ми работи усезаемо по адекватно. Отзивите на ползвателите са за много добри резултати. Увеличава мощността, намалява разхода на гориво и вредните емисии. Добавка Октан Плюс Цена:. Намалява шума на двигателя. Намалява разхода на гориво.

Концентрацията му влияе само на скоростта на процеса на действие, крайния резултат при всеки случай настъпва с изразходването на третирания бензин. Намалява пушенето. Осигурява регулярен и стабилен празен ход. Цената на доставката се определя от куриера.

Една опаковка от мл.

Трябва да добавите 1 като минимално количество за да купите този продукт. Добавка заместител на олово Цена:. Така се постига ритмично и правилно впръскване на закупуване на общинско жилище, както и ефективното му изгаряне в цилиндрите.

Добавка за почистване на бензинова система Цена: Не вреди на катализаторите и филтрите за твърди частици. Да се използва при всяко сервизно обслужване на автомобила за поддържане чистотата на системата. Възстановява и поддържа работата на препарат за почистване на бензинови инжектори

Тези ефекти са резултат от: Действието на детергенти и смазки от висок технологичен клас, които отстраняват неизбежните отлаганията и смазват системите. София , ул. Добавки Продукти за мотоциклети Продукти за карт.

Повтаряйте обработването на всеки 10 км. Условия за ползване Условия за ползване Лични данни. Третиране на нафтата за циркулацията и горенето и при ниски температури.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.