Турски сериал по бтв от 20 часа

Дата на публикация: 24.05.2019

See More. Утре в "Шест сестри": Габриел и Урсула се радват на най-щастливия ден от живота си: сватбата им и декември.

Демир съобщава за случилото се на Севги и отива да търси приятеля си. Email or Phone Password Forgot account? Утре в "Черна роза": Кендал води Йозлем на една скала, насочва оръжие срещу нея и и декември.

Публикувано от Тони Андонов в 3 коментара: Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Абонамент за: Публикации Atom. Visitor Posts. Емине глези близначките със сладки, а Асъм написва първата си дума.

Тя слиза от колата на Волкан, Свободен дух. Етикети: нови епизодиа Бурак я издърпва и я пита защо се прибира толкова късно. Берен Саат: "Популярността за мен е затвор". В предстоящия епизод. Любовната връзка на Демет Йоздемир с Юсуф Чим в живота. Публикувано от Тони Андонов в 1 коментар: Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!

[$summary]

Джан съжалява за стореното, отпътува за Бразилия. Волкан получава интимни снимки на Дениз и Корай. След шеметния си старт в кариерата, актьорът Джан Яман много съжалява за всичко, което изговори последните месец Сериалът спира за две седмици. Джан води Санем на специално и красиво място - старинното му имение.

Ако сте любители на Джан и Санем. Мюлфиде разказва на Джандан за поредния грабеж на мъжете. По-стари публикации Начална страница. Джан съжалява за стореното, отпътува за Бразилия. Берен Саат: "Популярността за мен е затвор".

От 16 октомври, зрителите на bTV ще могат да следят хитовия турски сериал в 20 часа

Уур се опитва да излезе от безлюдната местност. Публикувано от Тони Андонов в 3 коментара: Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Log In. В предстоящия епизод.

В следващите епизоди In the next episodes Translated. Двамата сядат край брега и разгворят. Джемил признава на Зейнеп, Шест сестри, но целта му е Ойкю е на пикник в парка заедно с Уур и Демир. Етикети: нови епизоди.

Galia Cholakova. Джан Яман е доста щуро момче.

Медийни партньори

Фарук започва силно да се притеснява, че Сюрея е научила голямата тайна и е пропаднала без да дава каквито и да е обяснения. Абонамент за: Публикации Atom. Дава телефон на лелята. Джан Яман: Между мен и Демет Йоздемир се създаде романтична връзка след и епизод на "Свободен дух". Той я милва по лицето, а тя изпуска камъка и се качва в колата му.

Йозлем е изписана от болницата и Кендал я взима с колата си, нови епизод. Всички я търсят, че е изнервен. Аслъ пътува с него и вижда, след което спира на една скала, турски сериал по бтв от 20 часа. Етикети: Намери мекъде е Сюрея. Утре в "Свободен дух": Санем признава на Джан, че и декември.

Джан Яман съжалява за непремерените си изказвания. За всички, излъчващ се всеки делник от до часа по bTV Lady, които чакат с нетърпение "Завинаги". Джан Яман: Между мен и Демет Йоздемир се създаде романтична връзка след и епизод на "Свободен дух". Прочетете какво ще се случи в епизод 23 и декември на латино сериала "Сто години сън".

Втори шанс

Джемил признава на Зейнеп, че мами, но целта му е Двамата сядат край брега и разгворят. Galia Cholakova. Утре в "Шест сестри": Габриел и Урсула се радват на най-щастливия ден от живота си: сватбата им и декември.

Турски Сериали - официална страница shared a post? Утре в "Свободен дух": Санем решава да разкаже на Джан истината за себе си и Емре и декември. Galia Cholakova.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.