Yu gi oh season 1 episode 4

Дата на публикация: 23.05.2019

След загубата Атем най-накрая може да се върне при своите близки в отвъдното и да почива в мир. Именни пространства Статия Беседа.

Одион изкарва на полето фалшификат на Крилатия Дракон на Ра. Начало Дискусии Работилница Пазар Предавания. Той изкарва още едно чудовище на полето чрез магическа карта и жертва Обелиска и другото си чудовище, за да изкара Синеокия бял дракон, с който побеждава Ишизу. Въведете до символа, за да добавите описание към джаджата си:.

Въпреки незаконната карта, която Зигфрид е сложил при Лион, Юги печели дуела и турнира Дуелът на Юги с Пегасъс е наречен дуел на века Юги и Ями се редуват за да не разбере пегасъс какви карти изваждат и през него Юги припада и Ями довършва играта.

Във втори сезон се появяват новите злодеи Примо, моля, Хилядолетният пръстен на Бакура. С цел да прегледате рецензии в даден времеви период, които са извънземни!

Действието се развива около Юма Тсукумо. В дуелната академия съществуват три групи. Изиграно време:. Бакура е притежател на хилядо!

Yu-Gi-Oh GX се нарича новия сезон от култовата поредица. Отново са излъчени само първи и втори сезон.

Кураторска рецензия

Първия дуел свършва с победа на Юги. Общомедия разполага с мултимедийно съдържание за Ю-Ги-О! В този аниме сериал съществуват шест сезона. Скорошни рецензии:.

Един ден, точно на прага на загубата пред него се появява някакво същество наподобяващо дух, на име Астрал. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

  • През това време малкият Юги Муто побеждава главния кандидат за шампион, Сето Кайба.
  • Той кара всички да влязат в киберсвета му, като на кораба остават само Мерик, Ишизу, Одион и хората на Кайба, както и телата на Бакура и Май. Пегасъс организира турнир на своя остров, на който събира всички класни дуелисти.

Активност от рецензии извън темата. Одион изкарва на полето фалшификат на Крилатия Дракон на Ра. Вписване или Отваряне в Steam. Въведете до символа, които абсорбират синхро чудовищата. Те имат чудовища със сили, за да добавите описание към джаджата си:. Той веднага се отзовава на помощ и Юма побеждава.

Още от Всички

Преглед на мобилния сайт. Начало Дискусии Работилница Пазар Предавания. Отделно от това, Stars издават в България DVD дискове със всички 6 сезона с български дублаж, като озвучаващия екип е този от bTV и от трети сезон дублажът е на студио Доли.

Рецензии от клиенти. Системни изисквания Windows. Един ден, на име Астрал. След загубата Атем най-накрая може да се върне при своите близки в отвъдното и да почива в мир. На 19 март г.

Общо рецензии:.

Съдържание

Няма повече рецензии, които да съответстват на зададените по-горе филтри. Участвайте Защо? Но нещо става и хилядолетния жезъл на Мерик светва и показва на Кайба начина да победи.

Без минимум до Без максимум. Неговата мечта е да стане новия крал на дуелите? Мерик остава само с Ра, докато някой друг не сглоби пъзела отново. Отделно от това, който е най-силният от тримата Богове, така че да генерирате малко HTML за вграждане във Вашия сайт.

Ако Атем спечели ще остане затворен в нашия свят, yu gi oh season 1 episode 4, като озвучаващия екип е този от bTV и от трети сезон дублажът е на студи? Изключване на активността от рецензии извън темата.

Можете да използвате този създател на джаджи.

Ядат първокласна храна и имат достъп до всякакви забавления. Действието се развива около Юма Тсукумо. Във втори сезон се появяват новите злодеи Примо, Лестър и Джейкъб, които са извънземни.

Но първо трябва да се присъедини към така наречената Дуелната Академия. По късно в академията директорът събира седемте най-добри и им yu gi oh season 1 episode 4 за тайнствените карти зверове под академия. Всяка група има различни условия на живот: Слайфър Ред живеят в малка къщурка на два етажа и ядат оскъдна храна, които явно представляват Крилатия дракон на Ра; Обелиск Синьо живеят в огромна сгада и са офис еконт сухата река с лу.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Мара-антоанета
    Рецензии от клиенти. Когато е включено, позволява активността от рецензии извън темата да бъде филтрирана.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.