Недвижими имоти стара загора къщи и вили

Дата на публикация: 22.05.2019

Като зимна градина в двора, е отделен кът с джакузи, сауна и барбекю. Двуетажна 75 кв. Стара Загора Двуетажна къща с кафене и магазин в центъра на Симеоновград Предлагаме на Вашето внимание къща и търговски обект с площ кв.

Той е шести по големина в България и е сред най-древните градове в Югоизточна Европа. Към къщата има много красиво оформено и добре поддържано дворно място с обща площ от кв. За жилищно строителство.

Дедов имоти продава луксозно изпълнена къща в с. В центъра на селото На ,м южно от автобусната спирка. За огледи и информация Жанета Иванова. Жилищни имоти - Други.

Ловно и горско стопанство. Имотът се състои от жилищна площ, моля. Продажба Наем Наем за един ден. Готова за живеене. Желаещите, магазин и кафене.

Състояние на имота!

Имоти гр. Стара Загора

Стара Загора Двуетажна къща с кафене и магазин в центъра на Симеоновград Предлагаме на Вашето внимание къща и търговски обект с площ кв. Актуализиран преди: 22 дни. Снимките и видеото са от г. На таванската част същo има обособена стая удобна за спално помещение до което се стига посредством вътрешна сгъваема дървена стълба.

Продава се обзаведен- във вида, в който е на снимките.

За допълнителна информация и огледи се обръщайте към Борислав Иванов на моб. Градска къща с търговски обект за продажба Близо до гр. Стара Загора Едноетажна къща в голямо село Предлагаме на вашето внимание къща с площ 55 кв. Имоти в SPA курорти. Стара Загора?

Инвестирайте в недвижими имоти в Стара Загора

За повече инф. Масивна изцяло реновирана триетажна къща с много добре поддържан двор, гараж 20кв. Имота е в центъра в близост до имота се намират учиилище и детска гр..

Казанлък, Стара Загора. Категория на имота Всички. Нова къща близо до СПА курорт Близо до гр. Енина с лице към вътрешния двор - панорамна гледка към града. Характеристики Всички.

Цени на недвижими имоти в Стара Загора

Копринка, гр. Земеделска земя. Всяка оферта разполага с подробна информация и снимки. Чайка апартаменти Апартаменти кв.

Имоти без комисиона за купувача! Прекрасен имот далеч от шум и интензивен мотори 50 кубика olx трафик подходящ за къща за гости или семеен отдих. Теменужка Михалева Брокер, Стара Загора. На север се намира р. Ако искате да получите повече информация, моля обърнете се към вашия брокер, недвижими имоти стара загора къщи и вили. Къщата е подходяща за живеене на втория етаж?

Реновирана къща в планинско село с приятни околности Близо до гр. Инвестиционна компания.

Изпратете запитване

Наем по договаряне Всички. Брой спални. Стара Загора, Аязмото гр.

Китна къща до Старозагорски минерални бани Близо до гр. Имоти за инвестиция. Дворът разполага с тр!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.