Истанбулска невеста 57 епизод бг суб

Дата на публикация: 21.05.2019

Успех и на добър час на сериала, а ние като фенове да ги гледаме и подкрепяме,да изживяваме с тях Росица Радева. И независимо от неговите емоции и лудо препускане по коридорите,той се оказва винаги накрая лекарството за всеки пациент с проблем.

Силно начало, очертаха тематиката, сега вече ще се развива сюжета,завръзки,развръзки. Болестта на сестра му определя и отношението към Али. Не стана много ясно ,как сестра му от много умно дете след една катастрофа се превърнала в умствено изостанала?? Благодаря за превода! А доктор Ферман прикрит зад собствените си демони да се държи грубо с Али.

Благодаря и за кафетата, нищо че не мога да си позволя тази чудесна напитка. Както предположих, Ипек ще намери богат мъж, който да я издържа

Несли ми е любимка,душа и сърце давам за нея Очаквам с нетърпение епизода. Рюзгяр на 20 години, Ада и тя някъде. Не съм съгласна много ,че Али е разочарован от живота ,защото той е постигнал мечтата си и е станал доктор и то какъв ,неговата глава работи по happy bar & grill rakovski sofia различен начин ,но интелекта го има.

Ани Лу ,благодаря за кафенцата и пожеланията за деня.

Ани ,благодаря за пожеланието! Благодаря за превода, екип! Но пък е готов да сподели точно с него своето нещастие.
  • Бг, суб. Алекс и екип на "Любими сериали с превод" огромно благодаря за превода и субтитрите на този изключително интересен сериал,който за съжаление стопираха набързо
  • Таня Гяурова. Всички Текуща тема.

Топ Колекции

Доктор Чудо 14 еп. Сценаристите нещо не са домислили. Дали ще успее Али да запази тайната му и това на което стана свидетел и как той самият ще го пречупи през неговият поглед и разбиране,предстои да видим. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Антонина Калчева ответила 3 ответа. Препоръчани теми.

Общи условия. Специални благодарности и от мен за преводачите,много ви благодаря. Успех и на добър час на сериала, а ние като фенове да ги гледаме и подкрепяме,да изживяваме с тях. Violeta Asenova. Декларирам, че имам навършени 14 години.

Secure Redirect

Все записи Записи сообщества Поиск Отмена. Препоръчани теми. Agglaq Ivanova. Вятърничав - еп.

Една от темите-важна, любовна история ,претворена в една краеведска легенда за дадено селище Боже колко мъка има по света,боже И независимо от неговите емоции и лудо препускане по коридорите,той се оказва винаги накрая лекарството за всеки пациент с проблем, публикувана от потреби. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение наистанбулска невеста 57 епизод бг суб.

Ани Лу ,благодаря за кафенцата и пожеланията за деня!

Любими сериали с превод ®

Има си своите грешки този образ, като всяко човешко същество в реала, но не може да й се отрече приятния, слънчев, позитивен, добър и незлоблив характер. Дъщерята на посланика - еп.

Благодаря ви екип за превода.

Пожелавам ви серия изпълнена с надежда за Боранови Успех и на добър час на сериала, а ние като фенове да ги гледаме и подкрепяме,да изживяваме с тях Благодаря за поредния преведен епизод.

Ани Тодорова. Антонина Калчева ответила 3 ответа. Лукреция - Пристрастен. Много жалко!!.

Какво ли ще стане с Юсуф. Лу Гости Криси Мухи ,благодаря за пожеланията! Stela Diakova.

Благодаря за удоволствието! Активация на акаунт! Докато работих по него - плаках, а днес - отново.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Георгена
    Ани ,благодаря за пожеланието! Всички мъже са като кукли на конци и бледнеят с техните номера.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.