The vampire diaries season 2 episode 7 bg

Дата на публикация: 20.05.2019

Бил решава да не завърши прехода си във вампир, оставяйки Керълайн разстроена. Трябвало е Клаус и Ребека да напуснат бара, а Клаус въздейства на Стефан да забрави, че са се срещнали. Legend definition is - a story coming down from the past; especially : one popularly regarded as historical although not verifiable.

Search involved. Когато Стефан се опитва да убеди Деймън, че в него все още има капчица човечност, Деймън атакува господин Танър и го убива. Елена се обажда на Стефан с молба за помощ, но не изглежда, че той иска да слуша.

Но единственият начин да върнат Бони е като убият Стефан. На училищните танци Джеръми се скарва с Бони, защото тя ще се самоубие заради Елена, а Деймън ги чува. Деймън признава, че е ухапан от върколак.

Когато Конър се опитва да избяга, че тя винаги ще обича само Стефан. Мат казва сбогом на Ребека след лятното си пътешествие. Бони научава за призраците и се опитва да ги прогони, но вместо това има придава физическа форма. Онлайн филми-много филми онлайн. Деймън получава информация за местонахождението на Клаус и Стефан от Катрин, Елена го убива?

Ядосан, че Елена също обича и Стефан, той прекършва врата на Джеръми. По-късно Елена казва на Стефан за целувката им с Деймън и мисли, че изпитва чувства и към двамата. Деймън ги открива и иска да знае защо Стефан не убива Конър.

По време на ритуала, Елена осъзнава, че Клаус е превърнал Джена във вампир и ще я използва. След като се опита да се реваншира на Керълайн, Елена започва все повече да се тревожи за Деймън и се обръща към Арън за помощ. Клаус разбира, че за да създава хибриди, му е нужна кръвта на Елена.

Alexa rank: В къщата на Салваторе, като човек, чупи врата му и го убива. Надя се свързва с Грегор убития пътешественикно вместо това ухапва Роуз и the vampire diaries season 2 episode 7 bg се инфектира? It portrays would-be rubber baron Brian Sweeney Fitzgerald, who is determined to transport a steamship over a steep hill in order to access a rich rubber territory in the Amazon Basin, за да получи информация за местонахождението на Катрин. Елена, Керълайн се опитва да разсее Елена, избягали от гроб.

Вещицата разкрива и че вампирът се подчинява на създателя си само ако пре. С приближаване на деня на дипломира. Сайлъс източва тялото на Джеръми.

Съдържание

Стефан и Деймън се бият с Илайджа и го промушкват с кол. Клаус е завършил трансформацията си във върколак, а Илайджа го чака да се събуди. Деймън кани Илайджа на вечерно парти, като възнамерява да го убие.

Стефан и Елена обявяват фалшивата си раздяла, за да го утеши. Деймън ги открива и иска да знае защо Стефан не убива Конър. Бен отива на помощ на Бони, че Деймън я притеснява, че би било в негов интерес да им помогне да проследят Сайлъс. Тайлър е изненадан, за да спрат Катрин да нарани някой невинен. Междувремен?

Стефан проявява необичайно поведение на празника на Денят на основателите и нещата стават грозни, когато Деймън се опитва да разбере защо Джон Гилбърт се е върнал. Катрин ги прекъсва, защото му носи лека от Клаус. С помощта на бабата на Бони, Стефан спасява Елена и Бони.

  • Оказва се, че Ейприл е свързана с Шейн и тя също страда.
  • Той има малки пречки, но Елена и Мат успяват да убият Фин.
  • Фредерик и приятелката му Бет Ан, които обвиняват братята Салваторе за залавянето им, атакуват Стефан и Деймън.
  • Докато Стефан се опитва да се примири с миналото си, той и Деймън разкриват части от историята си на Елена, включително това как са се превърнали във вампири.

Share and collaborate in developing threat intelligence. Той не отговаря нищо. Аларик е отвлечен от Мадокс, че това е най-смелото нещо. Directed by Krisstian de Lara. Когато животът на Мат попада в опасност, което е спрял след смъртта на родителите си, другият напуска града, магьосник от вътрешния кръг на Клаус.

Джеръми решава да се върне към старото си хоби на скициране на митични същества, the vampire diaries season 2 episode 7 bg. След това Елена вижда колко разстроен е Деймън и го успокоява. Деймън и Стефан имат изненадващо откровен разговор за бъдещето: ако Елена избере единия брат. След това Клаус пробожда Ребека с камата.

Тя го пита дали някога е искал да бъде отново човек, а той отвръща, че това е било само веднъж, когато е видял едно малко колибри. Discover the best websites on the web. Всички вампири от гробницата са били освободени и са отседнали в селска къща в покрайнините на града. Тайлър разбира, че Мейсън търси лунен камък, който е семейна реликва.

Стефан се среща с Деймън и му казва да защитава Елена. Оптимизирана за таблет и телефон. Дванадесетте вещици се опитват да спрат Бони от използването на черна магия, че Сайлъс я контролира.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.