Кожен лекар велико търново

Дата на публикация: 19.05.2019

Вашето мнение. Ох много ти благодаря за отговора, явно добре са ме насочили. Намерих го.

Не превръщайте коментарите в средство за разрешаване на между личностни конфликти. Професионална биография Към момента липсва информация за професионалната биография на д-р Павлинка Моллова.

И докато се лута по лекари и я карат да се тъпче с безполезни лекарства, косопада не просто не спира, но и се засилва. Оценени Подобряващи се Влошаващи се. Меню Грижа за здравето Билки и билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания.

При никакви обстоятелства НЕ се самодиагностицирайте и НЕ се самолекувайте — самодиагностиката и самолечението могат да бъдат опасни за вашето здраве!

От около месец ми излизат някакви пъпки около устата, кожен лекар велико търново. Добър кожен лекар в Търново Моля да ми препоръчате добър кожен във Велико Търново. Много добър професионалист и изключителен човек - сърдечна, което много рядко се среща в днешно време. Контрол над темата Покажи версия за принтиране Прати тази страница по E-Mail… Абонирай се за тази тема….

GabisiTa Виж профил Виж форумните мнения Лично съобщение.

Към момента липсва информация за професионалната биография на д-р Павлинка Моллова. Отговор на мнението.

„Център за кожно-венерически заболявания-Велико Търново” ЕООД

Професионална биография Към момента липсва информация за професионалната биография на д-р Павлинка Моллова. Последно редактирано от titkos : на Един момент невнимание - цял живот страдание. Съжалявам, че така разпитвам, но ми е малко притеснено. При мен проблема беше, че имах някакви петънца и обриви по кожата на главата. На визитката пише ли точен адрес?

  • Дано ми помогне и на мен..
  • Главата и е цялата на бели петна.

Кабинетът й се намира като тръгнеш от пазара към пожарната, има една банка мисля, с който разполага д-р Павлинка Моллова. Посещавани Препоръчвани Коментирани. Аз и съпругът ми бихме искали да изкажем най-сърдечна благодарност на д-р Моллова, кожен лекар велико търново.

Транспорт Към момента липсва информация за транспорта, с която разполага д-р Павлинка Моллова. Към момента липсва информация за апаратурата.

Възможно е. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. При мен проблема беше, че имах някакви петънца и обриви по кожата на главата. Тема: Добър кожен лекар в Търново.

Търсени профили. Anabella Виж профил Виж форумните мнения Лично съобщение? НЕ на войната по пътищата. Бихме Ви били благодарни, ако добавите Hapche. На колела. Бихте ли ми препоръчали добър дерматолог във Велико Търново.

Всичко за процедурите

Рейтинг Организация на работа:. Нови и обновени профили. Майка ми има сериозен проблем с косопада.. Надявам се да ни помогне и на нас.

Активация на акаунт. Намерих го. Тема: Добър кожен лекар велико търново лекар в Търново. Меню Грижа за здравето Билки и билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания?

Форум Тийн интереси и проблеми Козметика и диети Добър кожен лекар в Търново. Не публикувайте коментари с нецензурно съдържание. Лекари специалисти в обл. BG - All rights reserved.

Добър кожен лекар в Търново

Всички Текуща група. Подаване на сигнал до модератор:. Дано ми помогне и на мен.. Contact us Advertising Portfolio.

Последно редактирано от titkos : на Един момент невнимание - цял живот страдание. Велико Търново, бул. Всички Текуща група!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Георги Пехливанов - "Александровска" - измамници! Трябва да имам визитка, ако искаш мога да ти напиша номера на ЛС да си запишеш час.
  2. Ралица-белла
    Лично съобщение до автора на мнението. Информация за правата на лицата по защита на личните данни.
  3. Мартин
    Обзавеждане и оборудване:.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.