Забавни пожелания за брак

Дата на публикация: 04.07.2019

Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени пътища - защото любовта е, която дарява живот! Това са ръцете на най-добрият ви приятел, млад и силен, пълен с любов към вас, които на тази сватба ви е обещал и врекъл, че ще се обичате един друг днес, утре и завинаги. Нека очите ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца.

И дано всичките написани сватбени пожелания днес се сбъднат! Пожелавам ви този специален ден да бъде началото на най-доброто време в живота ви. Специални пожелания за здраве, благополучие и много щастие! Сега щастливи сте - личи си и радост в очите ви прелива.

Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща. Любовта е чудно нещо, идва без да пита, чувстваш става ти горещо и сърцето се оплита. Създайте дълъг и щастлив брак, в който всеки ден да се събуждате с усмивка!

Имайте прекрасни деца и дълъг щастлив семеен живот заедно? Приносът си към доброто дайте. Забавни пожелания за брак и през следващите 50. Ние сме горди и чест е за нас да споделим този привилегирован момент на Вашето Сватбено тържество и ви желаем благословения, че животът е много дълъг и труден, така и завинаги. Казв.

Обичайте се! Приносът си към доброто дайте - хора като вас създайте! На добър час!!!
  • Живейте така, че всеки ден да си казвате:.
  • Congratulations on finding your perfect match!

Пожелавам ви да танцувате и на сватбата на внуците и да приемате нестандартни, забавни и оригинални пожелания и на вашата златна сватба! Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в хармония и любов! Категория : Пожелания.

Честит празник скъпи младоженци! Бракът е среща на две сърца, да споделят любов, болка, радост и борба. Но не изгубвайте себе си, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода, не е капан за душите!

Нека очите ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца.

  • Много любов и щастие ви пожелавам. Пожелаваме ви къща поне на два ката, двор със златни ябълки и много детски гласове, които да радват дните ви през следващите сто години!
  • Нозете Ви една пътека да следват - пътеката на радостта! Нека всички ваши желания се превърнат в реалност!

Законите на Мърфи. Другата половина ще запазя за себе си. Една пътека да ви води-пътеката на радоста. Бъдете щастливи. Пожелаваме ви прекрасен,страстен и изпълнен с радост живот, забавни пожелания за брак. Така ще създадете добро впечатление и няма да смутите и самите младоженци с посланието си!

Развлечения в свободното време

Нека трапезата в дома ви е винаги богата и около голяма къща да се гонят децата! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Нека рози пътят ви да кичат, ивейте в прегръдките на любовта, нека всяка ваша мисъл бъде сбъдната мечта!

Едно желание - не ни забравяйте, забавни пожелания за брак. Net и не може да бъдат използвани за комерсиални цели. Желая ви цялата любов и щастие на света. А ето и няколко предложения:. Всеки ден в дома ви нека има светлина, знаете и показвате помежду си и най-важното споделяте вашата любов със всички нас на този сватб.

Вие сте едни за друг и го чувствате.

Най-новите

Изхвърлена от съня ми? Разбирайте се, правете компромиси — дори с риск да бъдете малко старомодни! Ако не ви достигат и на вас, ето какво можете да пожелаете на младото семейство: Бъдете винаги непоклатими заедно, щастливи в любовта, сплотени в брака. Поздравления за сватбения ден! Бъдете заедно и се обичайте!

Напишете коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Пътя си дълъг заедно изминете и всичките мечти усмихнати сбъднете. Много неща, младоженци. Нека цялото щастие на света е Ваше! Забавни пожелания за брак младоженци, да сте живи и здрави, които правите заедно могат да палят и поддържат този огън - зависи от вас да ги търсите и намирате, че ме поканихте на вашата прекрасна сватба.

Честита сватба и много щастие. Честита сватба. Искрено ви благодаря.

Оригинални пожелания за сватба

Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота Ви до старини! Желаем ви много щастие! Обичайте се силно и се грижете един за друг! Много приятни изненади, за да се запази тръпката!

Пожелаваме ви здраве, широчина и височина, много весели деца и голяма къща със забавни детски игри. Обичате се по д. Категория : Пожелания.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Пожелавам ви любов голяма и само слънце да огрява, живота ви на двама.
  2. Ценка
    Господ събра две свързани съдби в едно! Net като източник!
  3. Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени пътища — защото любовта е, която дарява живот! Пожелаваме ви хармоничен брак изпълнен с радостите на живота, нека любовта ви да е винаги тъй силна и пламенна, както е сега!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.