Istorii s one direction

Дата на публикация: 16.05.2019

Няма начин да се отърва от него. Момчетата се сдърпаха , но аз не ги слушах..

Казала на Зейн, че отива на пазар с приятелка. Оставиха ме в една стая, бях сама. Аа ъ ох телефон.?! Вдигнах го. След това падна назад. Колкото и да обичах да съм в групата, някакси ми липсваха приятелите ми, семейството ми, Ирландия и.. И за едно момче, което е наричано "зубър", момче на което се присмиват ежедневно, момче което всеки ден бива обиждано.

Неусетно бях задрямал, събудих се. Аз се затчах към колатано той ме спря. Какви колежи. Хари моля. Ами ако не са чак толкова различни колкото си мислят.

Върнахме се в Лондон.

Момичето променя характера на момчето. Отидох при Хари, и прекарахме една уникална нощ, бихме се с възглавници, ядохме сладолет, гледахме филм и накрая бяхме заcпали,. Тя му помага, но това й струва скъпо. Накрая някой влезе в стаята , отворих очите си, подпухнали от плач и видях момичето. Роуз вече е добре и по всичко личи че живота и на двете момичета вече е подреден. Тъкмо си оправях червилото, когато някой ме дръпна в една от кабинките..

  • Слязохме на първия етаж.
  • Аа еми в хотел "инверс"" е кейти..

Те правят всичко възможно да го наранят. Подсмихнах се - Оу и между другото Нека кажем на всички Тогава Кейт влезе в стаята, замалко да ме хване. Остави ме пред хотела и ме целуна за сбогом.

Съдържание

На следващия ден се преместихме в къщата на момчетата. Почуствах се ужасно, аз я ревнувах. Хана поразена от това, което е разбрала решава да се стегне и да разбере кой, какво и защо е причинил това на сестра й.

Отидох при тях и започнах със кучешката муцунка :.

Варна 10 октомври 7 лв. Намери любовта,спомни си за себе си,но бе твърде късно. Не знае за това,което се крие точно под носът му. Май всички махме мархморлук.

Как трябваше да реагирам. Тя е на седемнадесет години и е на екскурзия с родителите си в Лондон.

Аз се успокоих и се постарах да изглеждам добре, защото момчетата ми казаха , че отиваме при него.. Уча, но съм на стипендия, защото нямаме много пари и сме затънали в дългове към семейство Стайлс.

След няколко месеца Никол осъзнава, че единственото нещо, което Хари иска от нея е секс. София, Гео Милев 16 ноември 9 лв. Неисках да имам нищо общо с Хари, дори и да съм на един континент с него ме изяждаше отвътре.

Красив град. Само, че когато се запознава с дъщерята на този човек сякаш всичко в живота му се обърква. Istorii s one direction филма, решихме да се разходим, а тово не ми харесваше. I глава. Аз скочих и извадих от водата. А след това. Ето това е един прекрасен живот.

И двамата от тях приемат живота като денонощно забавление.

Аз го спрях. Двете момичета се държали страхотно с полу сестра си, но не до късно. Това между нас, е една глупост, залъгване на чуствата.

Отидох на терасата и се загледах в морето? Аз се побърках. Кариерата на Найл продължава да процъфтява, участия в различни предавания и нова прият.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.