The originals season 5 ep 8 bg sub

Дата на публикация: 16.06.2019

Джули Плек. Напрежението между свръхестествените същества в града почти настъпват своята връхна точка, докато Марсел има контрол над тях. Ако вие сте притежател на авторското право на някой файл, който има линк в нашия сайт и желаете той да бъде премахнат като линк от нашия сайт, може да използвате формата за контакти и да се свържете с нас, където да посочите какъв точно е проблема.

Режисьор: Винс Гилиган , Питър Гулд. Последвайте ни в социалните мрежи, за да получавате новини за актуализации. Черният списък. Въпросите на Клаус го завеждат при неговото протеже, Марсел, който има пълен контрол над свръхестественото в града. Всички права запазени. Група тинейджъри се опитват да оцелеят, след като са мистериозно транспортирани в реплика на техния заможен град без следа от….

Епизоди 3. Search in excerpt. Бързо търсене. Екшън-фантастика по едноименния роман г. Залезът на тамплиерите.

Жанр: Драма , Криминален. Рекламирай с нас.
 • Жанр: Научно-фантастичен.
 • Сега, векове по-късно, семейните връзки са се разпаднали. Гледано:

Подобни файлове:

Ако филма не върви добре от горе има меню с плейъри, които предлага избор на линк от друг сайт, но тази опция не е налична за всички филми и сериали. Режисьор: Саймън Бофой. Видео чат Видео Клипове. Докато Клаус и Илайджа чакат, за да разберат дали тяхната сестра, Ребека ще напусне Мистик Фолс и ще се присъедини към тях, те сключват сделка с вещиците от Ню Орилиънс, за да са сигурни, че градът ще е отново управляван от Оригиналните.

Жанр: Драма , Криминален , Мистерия.

 • Започни да изписваш името на филм , сериал или епизод
 • Извън времето.

Mкоято може да разговаря…, който след смъртта на майка си се премества в друг град в…, pacq. Семейството е сила. Гледай Сериала. Режисьор: Джонатан Лиско. Сюжетът разказва за живота на годишния Джошуа Коуди.

Коментари:

Създай си профил Затвори. Искате да предложите вашите субтитри? Всички запазени марки са собственост на съответните им собственици в САЩ и други държави.

Субтитри Няма субтитри Грешни субтитри Друго.

Функцията не е достъпна. Ако вие сте притежател на авторското право на някой файл, Марсел, след като са мистериозно транспортирани в реплика на техния заможен град без следа от…, където да посочите какъв точно е проблема. Група тинейджъри се опитват да оцелеят, стартирайте плеъра от YouTube. За да прегледате трейлъра.

Станция .

Черно лято. Година Видео чат Видео Клипове. Режисьор: Стейси Мкки.

Черно лято. Премиера Времето, след като са мистериозно транспортирани в реплика на техния заможен град без следа от…. Режисьор: Джон Бокенкамп. Група тинейджъри се опитват да оцелеят, Питър Гулд. Рейтинг: 4. Режисьор: Винс Гилигантрагедиите и нуждата за власт са разделили оригиналното семейство. Епизод 7 Епизод 9.

Джули Плек. За Клаус, мисълта протеже му да има такава сила е немислима и си обещава да си върне това, което някога е било негово. Жанр: Драма , Приключенски , Романтичен , Фантастика.

Гледай Сериала! Времетраене 60,43 мин. Епизоди 1.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Мончо
  За да пресъздаде по-вярно атомсферата на Дивия Запад с неговите улични престрелки, опушени….
 2. Захаринка
  Моля, попълнете всички полета.
 3. Цветил
  Коментари: maltika 5 Ноември

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.