Хомеопатия при температура и повръщане

Дата на публикация: 16.06.2019

Превиване на две от силни колики. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. По този начин ще могат бързо да облекчат оплакванията на децата си и ще ги предпазят от силна дехидратация и евентуални усложнения.

Налице е изразена сухота на лигавиците и силна жажда. Да игнорирам ли повръшането или да ходя при лекар. Skype консултации. Летен здравен наръчник с Шуслерови соли 6: Летен грип с диария. Затова Ви попитах дали Вашия сироп би помогнал за пълно възстановяване и трябва ли да спре диарията,за да го давам?

Те са жадни за малки количества вода. Протичат с повръщане и диария.

Здравейте Ганка, Не се притеснявайте. Днес е с температура 38С. Днес купих Бриония ch 9? Хомеопатично лечение при остри гастроентерити Ефикасността на хомеопатичното лечение при тези случаи е доказвана нееднократно във времето. Хранене и фитнес. На какво може да се дължи. Марияна В.

Пепи казва:. Заболяването е с нехарактерни симптоми: лека отпадналост, общо неразположение. Предварителни Ви благодаря.

Здравейте Д-р Манева, Внечка ми е на 2 год. Благодаря предварително:. Поведението на болния в хода на температурата: например — неспокоен, отпуснат, превъзбуден. Назик кидс Назик кидс - нежно облекчение на ринита при деца.

  • Следобяд в събота имаше едбократно разстройство.
  • Лечението на течащия нос при децата е комплексно — етиологично — справяне с причината, и симптоматично — справяне със симптомите.

Какво мога да направя. При прегледа може да се установи хомеопатия при температура и повръщане леко зачервена тъпанчева мембрана. Повръщането е симптом, който означава изчистване. Благодаря предварително. Моята дъщеря е на една годинка и все още продължава да повръщта дори небих казала точно ровръщане,а често уригване и поглъщане на храната след това. Всички статии от автора Д-р Райна Томова Специалист по вътрешни болести и клинична хомеопатия.

Болният има силна жажда. На какво може да се дължи.

Лято без диария и повръщане

Приема Ентерол,Хидрасек и Еспумизан. Моля Ви ,кажете подходяща схема за имунната система-за да разредим тези чести ангини.

При проблеми със стомаха обаче, родителите невинаги могат да се ориентират кое от тези лекарства да дадат, особено ако нямат лекар хомеопат, с когото да се консултират.

За диарията трябва да посещавате Вашия лекар и добавете табл. Благодаря Ви предварително. Понякога има и диарични изхождания - зелени, ферментирали. Така че следете температурата. Можем ли да ги предпазим и лекуваме успешно с хомеопатични лекарства. Грип: Как да намалим риска от заболяване.

5 ползи за здравето и имунната система от овесените ядки

Ще Ви бъда мн благодарна,ако мога да получа някакъв телефон за контакт с Вас и евентуално да уговорим среща. Кашлицата е суха,само след ставане от сън и е съчетана с повръщане. Цветана Иванова Безпокоя се за повръщанията, не зная каква е причината, дали е на алергична основа!

  • Даниела
  • Петя Михайлова казва:.
  • Благодаря ви предварително!
  • След 10 дена лечение в болница го изписаха сравнително добре кашлящ но не както преди лекарят от болницата ни каза че е нормално епизодично да кашля около месец след изписване и забрани всякакви лекарства през седмица бяхме на прегледи и след успокоението от последния преглед че всичко е наред следващия ден почна едно обилно воднисто повръщане много често предписаха ни свещички на следващия ден отшумя повръщането и се появи разстройство не често пъти но разстройство след два дена се появи и повръщането но само веднъж на ден като по часовник около един през ноща вече няколко нощи иначе няма температура няма и апетит но лекаря му каза че е по добре да яде по малко по време на болестта за да му мине по скоро,Пиша ви защото вече не ни остана вяра и нормално ли е това и така ли се лекува.

Затова трябва хомеопатия при температура и повръщане се потърси спешно лекар. Децата са в добро общо състояние, особено на места с горещ климат, пият течности. Искам да ви попитам за сина си, който много често повръща по малко след хранене! Често при заминаване на лятна почив. Илияна Иванова казва:. На 2 години е. Подобряване от покой.

Начин на прием

Здравейте,доктор Янакиев! Днес купих Бриония ch 9. Те засягат особено често най-уязвимите сред нас - нашите деца. Изразява се в хрема с жълти секрети и кашлица.

В повечето случаи вирусите на летния грип, които са лечими, болки в стомаха и разтройство, разговар. Марияна При възрастните обаче те могат да поразят. Прекарвайте повече време с .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ванюш
    Днес е с температура 38С.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.