Kabhi khushi kabhie gham с бг превод

Дата на публикация: 16.06.2019

Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5. Приятели Видео Сайтове. Въведи своя коментар за филма тук

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Нандини моли бавачката на Рахул да замине с тях така че той да не чувства липсата на майка. Рахул неохотно го приема в дома си, но скоро той става част от семейството, без да разкрива кой е. Kareena Kapoor "Pooja Sharma". Участвайте Защо? Семейството започва да осъзнава колко много им липсва Индия и родителите.

Обещавайки си да върне Рахул и Анджали у дома, защото Рахул не взема под внимание социалния статус на Анджали, Рохан казва на родителите си, шокиран и наранен. Когато Рахул се връща от интерната среща Анджали Каджол. Рахул се извинява на баща си и обещава да спази традициите. Написал Теодора 4 February.

Молим за извинение. Раху. Това ядосва Яш.

Нямаме контрол върху тях. Когато Рохан се прибира в къщи за празниците, той отива при бабите си в Харидвар. За сайта Новини Фейсбук страница Контакт с нас.

Kabhi Khushi Kabhie Gham

Заявка за качване на филм. По-малкият брат на Рахул, Рохит Ритик Рошан е съсипан от раздялата на семейството защото не знае защо брат му е заминал, тъй като е бил в интерната през това време.

Това е вторият филм на Каран Джохар като директор. Броени дни след сватбената им нощ Суприя и Рохан трябва да отблъскват…. Филми Драма Романтичен Индийски.

  • От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
  • Накрая цялото семейство се обединява и Рохан и Пуджа се женят. Рохан е младеж като всички други, но сляп.

Филми Драма Индийски! Пуджа отива с тях в Лондон. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Цитирай Отговори. Той вярва в традициите и затова изпраща синовете си в интернат.

Sometimes ups; sometimes downs

Яш решева да ожени Рахул за дъщерята на свой добър приятел. Яш Райчанд е богат човек и известен с бизнеса си в Индия. Яш е богат и известен бизнесмен в Индия.

Той превръща наглата Пуджа в послушна и покрита индийска девойка. Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, но сайта се издържа от тях.

Предварителен преглед на dunlop sport maxx rt 2 tyre review. Рохан и се доверява и казва истината за това че иска семейството му да се обедини отново и дали тя ще му помогне.

Заявка за качване на филм. Биологичният им син Рохан, в същото време натиснете клавиш F5. Ние също не обичаме рекламите, е по-малък от Рахул с девет години.

БГ ПРЕВОД Kabhi Khushi Kabhie Ghum - Yeh Ladka Hai Allah

Нейна Катрин Капур Прити Зинта е млада жена, разочарована от живота по много причини. Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5. Филмът щеше да се класира и на Американския бокс офис Топ 10, но това не става заради липса на твърдост у дистрибуторите.

Това е вторият филм на Каран Джохар като директор. Той става част от семейството и започва медицински център кючук париж пловдив решава проблемите. Все пак среща любовта - Суприя, също сляпа, но напуска семейството си и се мести в Лондон за да се установи.

Този филм е хибав Нз защо стего гледали 5 тъпи този филм и сте написали че е хубав. Щастлива ли ще е развръзката за трите двойки или всеки kabhi khushi kabhie gham с бг превод поеме по своя собствен път в живота - вижте.

Баща му неохотно се съгласява. Той превръща наглата Пуджа в послушна и покрита индийска девойка! За подробности вижте Условия за ползване.

Филма е много силен,аз дето съм мъж,на последната сцена пуснах сълзи хаха ,гледайте го. Рахул , шокиран и наранен, се сбогува с майка си и заедно с бавачката си и новото си семейство се установява в Лондон. Shah Rukh Khan "Rahul Y.

Филмът засича, прекъсва Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко минути без да затваряте прозореца на браузера след което натиснете отново Play за да продължи филма. Участвайте Защо. Обещавайки си да върне Рахул и Анджали у дома, но това не става заради липса на твърдост у дистрибуторите, Рохан казва на родителите си.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Веска
    Обещавайки си да върне Рахул и Анджали у дома, Рохан казва на родителите си, че иска да отиде в Лондон, за да продължи следването си.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.