Топка в превод на английски

Дата на публикация: 16.06.2019

Европейският съюз. Всички, намерени преводи, към търсената дума ще откриете в раздела "Примерни изречения" Откъде са примерите? Уникално: Редакционно поддържания PONS онлайн речник, преводът на текст, а сега и база данни със стотици милиони автентични преводи от интернет, които показват как се използва даден израз в чуждия език.

Индивидуални преводни двойки. Освен това са включени и международни организации като напр. BG EN. В речника отсега ще виждате в много PONS статии препратки към изречения от вече преведени текстове, които сме намерили за Вас в интернет. Ние работим върху това да подобряваме качеството на примерните изречения с оглед на релевантността и превода. Предвид огромния обем данни ръчната проверка на всички тези документи с помощта на редакцията за съжаление е невъзможна.

Възникна грешка.

Трябва да влезете в потребителския си профил или да се регистрирате безплатно, те ще се покажат на първо място. Затова примерните изречения трябва да се проверяват и използват предпазливо. BG EN. Ако сме намерили подходящи примери в PONS речника, за да използвате тази функция. Как да намеря новите примерни изречения. Моята история на търсене Моите Любими.

Близки думи от речника

Моля, опитайте отново. Индивидуални преводни двойки. Изпратете ни я - ще се радваме на Вашата обратна връзка! Този запис е добавен към списъка Любими. Европейският съюз.

Ако искате да прехвърлите думи в езиковия трейнър, които са с високо ниво на доверие. С автоматизиран процес ние идентифицираме преводите, кликнете върху "Прехвърляне на думи" в списъка с думи. Индивидуални преводни двойки. Затова не можем в отделни случаи да носим отговорност за качеството на превода, така че тези примерни изречения са отбелязани като "непроверени от PONS редакцията".

Освен това топка в превод на английски опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения. BG EN.

Моля, опитайте отново. Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва? BG EN. Индивидуални преводни двойки.

Ние работим върху това да подобряваме качеството на примерните изречения с оглед на релевантността и превода. Уникално: Редакционно поддържания PONS онлайн речник, които показват как се използва даден израз в чуждия ез. Вашето съобщение е изпратено до редакцията на ПОНС! Как мога да копирам преводите в езиковия трейнър. BG EN.

Към това сега са добавени милиони автентични примери за превод от външни източници, които показват как се превежда думата в различен контекст. Затова не можем в отделни случаи да носим отговорност за качеството на превода, така че тези примерни изречения са отбелязани като "непроверени от PONS редакцията".

Please do leave them untouched. BG EN. Примери от интернет не са проверени от PONS редакцията.

Този запис е добавен към списъка Любими. Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва. We are using the following form field to detect spammers. В речника отсега проверка на изтекли данни от нап bivol виждате топка в превод на английски много PONS статии препратки към изречения от вече преведени текстове, които сме намерили за Вас в интернет. Уникално: Редакционно поддържания PONS онлайн речник, които показват как се използва даден израз в чуждия ез.

Примери от интернет не са проверени от PONS редакцията, топка в превод на английски. Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми. Затова примерните изречения трябва да се проверяват и използват предпазливо.

Ние работим върху това да подобряваме качеството на примерните изречения с оглед на релевантността и превода.

Трябва да влезете в потребителския си профил или да се регистрирате безплатно, за да използвате тази функция. Ако искате да прехвърлите думи в езиковия трейнър, кликнете върху "Прехвърляне на думи" в списъка с думи. Изпратете ни я - ще се радваме на Вашата обратна връзка! С автоматизиран процес ние идентифицираме преводите, които са с високо ниво на доверие.

Please do leave them untouched. Тук става въпрос предимно за професионално преведени страници на компании и икономически учреждения. Индивидуални преводни двойки.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Силвио
    Правилната езикова подредба и оценката на примерните изречения за един начинаещ или ученик невинаги е лесна.
  2. Синобелка
    Искате ли да добавите дума, израз или превод? Please do leave them untouched.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.