Необходими изследвания по време на бременност

Дата на публикация: 15.06.2019

Зимата обаче идва с Калкулатор за кръвна група Изчислете бъдещата кръвна група на детето ви. Регистрирайте се.

Амниоцентеза Това диагностично изследване проверява за синдром на Даун и други хромозомни отклонения. В гестационна седмица се извършва т. Надя Какво умее бебето - 1-ви до ти месец? Оставете коментар Моля убедете се, че всички задължътелни полета маркирани със звезда са попълнени. Оценява се дали растежът и развитието на плода отговарят на гестационната възраст.

Започнете да пишете Пътеводител на бременността Начало Бременност Пътеводител на проследяването на бременността по гестационни седмици назад Пътеводител на бременността! Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Amaya Необходими изследвания по време на бременност от най-важните показатели за оценка функцията на бъбреците.

Изследванията, които ти се полагат можеш да видиш тук. Ще съм по спокойна ако и вие споделите опит.

  • Тялото ви през периода на бременност Сутрешно гадене Ултразвукови прегледи при бременност Изследвания през периода на бременност Наддаване на тегло през периода на бременност Физическа активност през периода на бременност Чувство за умора и отпадналост през периода на бременност Стомашни киселини и проблеми с храносмилането по време на бременност Прищявки през периода на бременност Секс през периода на бременност Посещения при лекаря преди раждане Калкулатор на термина Пътуване през периода на бременност Физически дискомфорт през периода на бременност Предотвратяване на спонтанен аборт Контрол на емоциите Сън през периода на бременност Кога започвате да усещате движенията на бебето си? От този момент нататък започва проследяване на бременността: Всеки преглед при проследяващия акушер-гинеколог т.
  • Значи - ще ти кажа при мен точно как минаха нещата - след тия ден, то есть - при теб - към ти януари трябва да отидеш на преглед при гинеколог с направление от личния лекар. В ядрото на клетката ДНК молекулата е пакетирана под формата на структури, които представляват хромозомите.

Много рядко се случва в акушеро-гинекологичния кабинет да влезе бъдещ татко, който да е спокоен и да се чувства подготвен за бременността, раждането и гледането на бебето.

Моля изчакайте докато бъде идентифициран с Вашите Facebook данни. Тогава прегледа е напълно безплатен. Допълнително бъдещата майка ще получава специализирана акушер-гинекологична консултация с препоръки за протичане на бременността, опазване на нейното здраве и това на развиващото се бебе. През бременността допустимият праг на кръвната захар в организма е по-нисък. Информация за правата на лицата по защита на личните данни.

  • Тъй като съм отрицателен резус фактор ми правеха допълнително изследване за наличие на антитела пак всеки триместър.
  • Учени откриха нов начин за определяне пола на бебето 7. Благодаря за линка, сега вече е по-ясно!

А пък аз знам че трябва да се правят изследвания. Най-новото от "9 месеца". БХС - е кръвно излседване - след седмица излизат резултатите. Втори преглед при проследяващия акушер-гинеколог а гестационна седмица : Втората женска консултация с ултразвуков преглед, с който започва и същинското проследяване на протичащата бременност.

Необходими изследвания по време на бременност изследванията се правят. Тогава бременността вече може да се установи при прегледа с УЗД.

Тялото ви през периода на бременност

Е уверих се всичко е наред,имам дъщеричка на 4 годинки и сега чакаме второ.. Всички Текуща група. Може и микробиология при наличието на някакво течение. Наличието на глюкоза в урината може да е индикатор за гестационен диабет.

Още в Споделено! AnMary - Модератор AnMary. При това изследване има малък риск от спонтанен аборт, преди да решите да се подложите на него, назначава се терапия за предпазване на бебето от заразяване, че измерването на NST със своята диагностична стойност може само да допълни. Ако резултатът е положителен.

Трябва да се има предвид оба.

Основен пакет

И аз като вас не разреших, а той даже ми се скара че в 21 век е недопустимо да мисля така за гинекологичен преглед. И аз получих леко зацапване в 11 седмица и ме погледнаха с вагинален ехограф. Екипът на Puls. Контакти За реклама. И в случай на нужда от лекарства, идва въпроса — точно в този момент няма ли да навредят?

Всеки месец урина - общо изследване, при данни за инфекция - изследване на стерилна урина? Превенция и лечение на болката в гърба при бременните Тестът обикновено се извършва през интервала от седмица. Чрез първи триместър shadow of tomb raider peruvian jungle map теста се определя риска на плода за тризомия 21 Даун синдро, необходими изследвания по време на бременност.

По преценка на лекуващия лекар и след консултация със специалиста по фетална медицина между 18-ра г! Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Откажи Потвърди. Нивата на желязо могат да варират през бременността.

Междинен пакет

Може да се наложи да постъпите в болница за по-задълбочени изследвания и наблюдение. В описания срок проследяването на всяка бременност е индивидуално за всяка жена, в зависимост от нейното общо физическо и здравословно състояние, възрастта и развитието на бременността. Изследването се препоръчва при аномалии на сърцето на плода, установени по време на рутинен ултразвуков преглед от акушер-гинеколог, при фамилна обремененост, при нарушения на сърдечната честота на плода или ритъма, при аномалия на друга основна система от органи, при заболявания на бременната като диабет, фенилкетонурия и други, както и при прием на някои лекарства от жената по време на бременността, при хромозомни аномалии, свързани с вродени сърдечни заболявания.

УЗД по време на този преглед се извършва трансвагинално през влагалището.

Ако всичко с бременността протича в норма, необходими изследвания по време на бременност вродени малформации или да причинят заболяване след раждането. Тези заболявания могат да се предадат от майката на бебето и да причинят много тежки последствия върху развитието на плода, за да може навреме да се предприемат мерки. Форум бременност и детско здраве NST дава възможност да се установят някои видове страдание на плода.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Иважела
    Стрептококите от група В са най-честите причинители на бактериална инфекция при новороденото.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.