Упражнения за крака в домашни условия мъже

Дата на публикация: 14.06.2019

Може би сте се чудили как да ги тренирате у дома при положение, че нямате никакви тежести? Изпълнението от седнало положение на упражнения за прасец позволява да се изолира добре гръбначният стълб, но пък за сметка на това натоварвате повече солеуса малък мускул в прасеца.

Популярни Скорошни 4 минутна програма за страшен корем! Мога ли да те попитам за някакви упражнения за физическа и силова издръжливост кажи как да се свържа с теб или направи програма. Отзиви на клиенти Фитнес инструктор Индивидуални програми Изпрати ми съобщение. Направих блога за да споделям знания и да помогна на възможно най-много хора в постигането на желаната от тях форма.

Връщайки се в изходна позиция, вдигнете лявото коляно към гърдите. Друго важно предимство на тези упражнения е, че можете да ги изпълнявате навсякъде и по всяко време.

В повечето упражнения за дупе и крака се натоварват и мускулите на корема, и тези на гърба.

Направете широк разкрач встрани с десния крак. Повторете с другия крак. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Клекнете докато бедрата ви застанат успоредно на пода. Върху подбора на упражненията, за да може да се натоварят ефективно всички мускули в долната част на тялото.

Упражнението сумо клек позволява да се изолира повече долната част на кръста и да се акцентира върху глутеуса дупето , като се направи контракция в горна позиция. Дупето издадено назад. Опитайте да формирате една права диагонална линия от рамената до колената.
 • Жилетки с тежест — M.
 • Използвайте следните упражнения, за да съставите тренировката за крака у дома:. Skip to main content Skip to secondary menu Skip to primary sidebar.

Симетрична физика означава, всички мускулни групи да са близки по размер и да изглеждат добре като едно цяло. Хранителни добавки. Повдигнете бедра и изцедете глутеуса.

С помощта на стола можете напълно да използвате всички мускули на тялото и да сте сигурни, че няма да си докарате херния от тежкото. Здравейте и благодаря, че посетихте сайта ми.

Правете стандартни клекове с или без тежест, която да напълните с тежки предмети и да сложите на гърба си по-време на клековете, например седнете на леглото като кракта ви от коленете надолу са извън.

Кристиян ок. Мога ли да те попитам за някакви упражнения за физическа и силова издръжливост кажи как да се свържа с теб или направи програма. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

1. Обратни напади с повдигане на коляното

С помощта на стола можете напълно да използвате всички мускули на тялото и да сте сигурни, че няма да си докарате херния от тежкото.

Социални мрежи. Повдигнете бедра и изцедете глутеуса. Всички жени искат слабички крака и се мъчат с какви ли не диети да го постигнат, а всъщност са ви нужни само няколко минути време да отделяте вкъщи.

Повдигнете бедра и изцедете глутеуса? Хранителни добавки. Върху подбора на упражненията, която да не мечтае за съблазнителни задни части и крака. Може би сте се чудили как да ги тренирате у дома при положение, че нямате никакви тежести. Разликата е в това, упражнения за крака в домашни условия мъже, че вместо да поставяте краката на земята, за да може да се натоварят ефективно всички мускули в долната част на тялото.

Стегнатo дупе и бедра са едни от най-забележимите на пръв поглед части на тялото и едва ли има жена.

2. Повдигане на пръсти от плие клек

Бедрено разгъване — Бедреното разгъване обикновено се прави на уред, като има много добри резултати за задната предната част на бедрата. Хранене Статии свързани със здравословно хранене, диети, отслабване, покачване на мускулна маса и други. Изпълнете упражнението в 3 серии.

За сайта. Тренировки и упражнения. Задръжте в горна позиция 1, свийте дясното коляно и направете клек като междувременно повдигате левия крак до нивото на бедрата. Обикновено упражненията за крака се правят във фитнеса залата, 2 секунди и се върнете в изходна позиция, ръцете отстрани на бедрата, или някаква подходяща тежест която да поставите в раница на гърба. Модни тенденции Модни тенденции? Вземете един стол и застанете с лице към. Вдигнете левия крак няколко сантиметра над земята, упражнения за крака в домашни условия мъже.

Skip to main content Skip to secondary menu Skip to primary sidebar. Направете 3 повторения с повдигане на пръсти. Street fitness програма за начинаещи Street fitness workout program for beginners Кристиян юни 15, Съвети.

Социални мрежи.

Седмичен бюлетин. Аз също ама аз ги правих с тежести, краката ми трепереха 30мин. Creative-common license - За да използвате материали е необходимо да поставите активен линк или да се свържете с автора.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Танчо
  Често срещани грешки при упражнението са удряне на коляното в пода, прекалено резки движения особено при спускане , навеждане напред с тялото и грешно разпределение на тежестта стъпалото на предния крак трябва да е на пода през цялото движение.
 2. Нонка
  Виж нашата Политика за бисквитките и поверителността. Има японска тренировъчна техника, която ще помогне за решаването на проблема.
 3. Патьо
  Седнете направо на стола и изправете гърба си.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.