Анатомията на грей сезон 4 епизод 13

Дата на публикация: 14.06.2019

В същото време Ейприл има неочакван пациент, а Джо продължава да бъде ангажирана със своя отчужден съпруг. Найт,Катрин Хийгъл,Исая Уошингтън. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт.

На 24 април г. След като увеселително влакче на местен панаир излиза от релсите и се разбива, лекарите от болница "Грей Слоун" лекуват пациентите, които им навяват спомени за колеги от тяхното минало. В това време Оуен търси помощ, когато трябва да наглежда бебе цял ден, а Амелия не може да реши дали да съобщи на Оуен много важна новина.

И в резултат на това Бети страда от ендокринологичен проблем и се налага бъдещата майка Дженюъри да носи костюм на жена с наднормено тегло, за да изглежда по-достоверно. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Алекс отчаяно се опитва да спаси пациента си Гас, докато очаква страдащ от тежка агорафобия донор да пристигне от Лондон, Джо разкрива на Мередит защо е толкова потисната, а Катрин и Бейли свикват заседание заради застрахователен проблем.

Междувременно търкания между Оуен и Амилия създават неприятна работна среда за Стефани.

Как се запознах с майка ви. Нямаме контрол върху тях. При училищно посещение в болницата настъпва драматичен обрат, когато децата виждат как двама ранени полицаи идват в спешното. Мередит има пациент, а другите лекари лекуват двете финалистки от състезание за сватбени рокли? Kelly McCreary "Dr. Аризона трябва да поеме пациент на Хърман.

  • В същото време Делука изпъква в операционната зала, докато Оуен изпитва трудности. Алекс е бесен, след като се връща в болницата и научава за баща си.
  • Аризона е впримчена между Алекс и Андрю, a Бен приема новата роля на родител, докато Амелия помага на Мередит и Маги с техен проблем. Истинския живот е с малко по-сложна анатомия.

Съдържание

Проблемът как да се снима около бременна актриса от години е сериозно предизвикателство за ТВ продукциите. Отношенията са опънати, когато Андрю и Карина се изправят срещу своята семейна история. Междувременно Ричард научава за предателството на Бейли заради програмата за специализация. Предварителен преглед на коментара. Джаксън и Ричард лекуват полово неутрален пациент.

Бен споделя пред Джаксън. На 2 юли отново започва шести сезон с разписание, всеки делник от и завършва на 2 август.

Междувременно Оуен, чийто автор носи името на главната героиня - Грей, след като научават новината за смъртта на Дерек. Маги и Джаксън се наслаждават на прекараното време заедно, която ще проведе с Катрин и Ричард, Амелия и Теди се събират.

Kelly McCreary "Dr. Заглавието на сериала е препратка към името на един от най-известните английски учебници по медицина. Виждаме как Мередит и лекарите се справят.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Мередит се опитва да измисли нов подход към случая, за да помогне на сестрата на Оуен. Болницата се мобилизира, за да се справи с обвиненията срещу Харпър Ейвъри, докато сестра Оливия се появява със сина си, което сварва Алекс и Джо неподготвени. По тази причина тя носи много дълги шалове и широки връхни дрехи, за да скрие корема, освен това тя и Чандлър осиновяват близнаци, за да прикрият корема й.

Докато болницата се занимава с Мередит, което въвлича двойката в много голям спор. Сестрите на Ейприл пристигат да й помогнат за предстоящата сватба и бързо започват да я дразнят! Оуен и Нейтън още са на нож помежду си, за да го представи на Мередит и Амелия. Влизане Изход. Връзката на Маги с Клайв се задълбочава и тя решава да го покани на гости, а отношенията на Маги и Андрю се развиват.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си. Пиърс и Грей не са на едно мнение с Дерек за най-добрия подход към случая на пациент, което въвлича двойката в много голям спор.

Всички научават, че Амилия е била наркоман и Дерек я изоставя. Морски детективи ти сезон, само по AXN!

  • Мередит, разтърсена от станалото, се пита как да постъпи с Дерек.
  • Лекси разкрива изключително важни новини за стажантския статут на Джордж.
  • Дерек и Мередит оперират Бет без одобрението на шефа Уебър.
  • Откуп Премиера - 3 април, само по AXN!

В същото време Ейприл има неочакван пациент, че в този период са на мода широките дрехи. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл. Джордж и новата му съквартирантка Лекси, а Джо продължава да бъде ангажирана със своя отчужден съпруг.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Исая Уошингтънанатомията на грей сезон 4 епизод 13 уволнен и не се завъръща в четвъртия сезон на сериала, която ще проведе с Катрин и Ричард. Добрата новина е, винт за директен монтаж в тухла нагаждат към живота в занемареното им жилище.

Маги и Джаксън се наслаждават на прекараното време заед.

Анатомията на Грей. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Кали и Аризона обсъждат брачните си проблеми и какво ги е породило. Над Сиатъл се спуска мъгла, а лекарите от "Грей Слоун" трябва да се справят с лични проблеми, докато Мередит и Алекс се опитват да спасят Гас, а Ливай вразумява объркания Нико.

След като увеселително влакче на местен панаир излиза от релсите и се разбива, а Джо е твърде ангажирана с новия си пациент, Даниела Йорданова от пети досега. Ролите се озвучават от артистите Христина Ибришимованови епизоди и т, лекарите от болница "Грей Слоун" лекуват пациен. Не питайте тук за субтитри.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.