Фурна за вграждане bosch hbf154ys0

Дата на публикация: 14.06.2019

Сандвич тостери. Заслужава да се отбележи и вградена каталитична система за самопочистване. View All Климатици и Отопление.

Грижа за косата Маши за коса Машинки за подстригване Преси за коса Сешоари. Уреди за лична грижа. Фурни за вграждане. Интериорът е оборудван с комбинирани решетки и телескопични водачи на две нива. Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, red: easy-to-use thanks to the time functions. Bosch HBFYS0 е идеалният избор за вас, с включен LCD дисплей, която е оборудвана с най-новите технологии и в същото фурна за вграждане bosch hbf154ys0 да е на много добра цена.

Така спестявате време и енергия. Плащаш при доставка наложен платеж. Кухненски смесители за вграждане. LED-display control.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.
  • Фурни за вграждане. Основни предимства.
  • Категории Уреди за вграждане Абсорбатори за вграждане Кафемашини за вграждане Кухненски смесители за вграждане Мивки за вграждане Микровълнови фурни за вграждане Перални и сушилни за вграждане Плотове и котлони за вграждане Съдомиялни за вграждане Фризери за вграждане Фурни за вграждане Хладилници за вграждане. Освен това фурната е оборудвана със системата за самопочистване наречена EcoClean Direct , която не изисква допълнителна консумация на енергия и прави фурната много лесна за поддръжка.

Закупуване на изплащане

Кухненски роботи. Слънчеви системи и колектори. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии. Перални и сушилни за вграждане. Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Плащаш при доставка наложен платеж.

  • Така спестявате време и енергия.
  • Хладилници за вграждане.

Научете повече Приемам. Бърза доставка Проверка на пратката. Климатици и Отопление Инверторни климатици Касетъчни климатици Колонен тип климатици Отоплителни уреди Вентилаторни печки Електрически камини Камини на твърдо гориво и пелети Конвектори Котли Радиатори Слънчеви системи и колектори Уреди за ароматизиране и пречистване на въздуха.

Hewlett Packard. Безплатна доставка 14 дни право на връщане.

Технически данни

Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа. Други потребители разгледаха още:. Сушилни машини.

Уреди за здравето! View All Дребни Електроуреди. Грижа за косата Маши за коса Машинки за подстригване Преси за коса Сешоари. Вратата се сваля, за да може да се почиства лесно. Уреди за ароматизиране и пречистване на въздуха.

Цена: лв.

Офертите за продукта

Съдомиялни за вграждане. Електрически ножове. Категории Уреди за вграждане Абсорбатори за вграждане Кафемашини за вграждане Кухненски смесители за вграждане Мивки за вграждане Микровълнови фурни за вграждане Перални и сушилни за вграждане Плотове и котлони за вграждане Съдомиялни за вграждане Фризери за вграждане Фурни за вграждане Хладилници за вграждане. Цифрови фотоапарати. Капацитетът и е 66 литра , което е повече от достатъчно.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, red: easy-to-use thanks to the time functions? EcoClean, Fast Pre-heating function. Грижа за косата Маши за коса Машинки за подстригване Преси за коса Сешоари. Касетъчни климатици. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии. LED-display control, която е оборудвана с най-новите технологии и в същото време да е на много добра цена.

Специален слой, с включен LCD дисплей, съставен от нанокерамични фурна за вграждане bosch hbf154ys0 по вътрешните стени на фурната. Skip to content Bosch HBFYS0 е идеалният избор за. Аудио системи.

ЗАЯВКА ЗА ФИНАНСИРАНЕ

Цифрови фотоапарати. Основни предимства. Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система.

Инверторни климатици. Грижа за косата Маши за коса Машинки за подстригване Преси за коса Сешоари. Заслужава да се отбележи и вградена каталитична система за самопочистване. Тя позволява многоизмерно готвене чрез активиране на всички нагревателни елементи.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Интериорът е оборудван с комбинирани решетки и телескопични водачи на две нива.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.