Fullmetal alchemist ep 34 bg audio

Дата на публикация: 06.03.2020

Те се създават като някой комбинира животни в едно цяло. Рядко се заяжда с околните и много трудно се ядосва. Според Пинако и Триша, Едуард е тотално копие на баща си.

Много е умна, и, макар, че Едуард отдавна я е надминал в това, има натурален талант за разшифроване на кодове. От ранна възраст 3-годишен Едуард започнал да показва интелигентност и интелект на възрастен човек, както и способност да използва алхимия. Въпреки всичката си свръхактивност, тя е много внимателна и прецизна, особено в работата си. Въпреки това, Изуми обича двамата братя и особено Едуард като свои собствени синове главно защото тя самата е болна и не може да има дете и през две-годишната им тренировка при нея, играе ролята на майка за момчетата.

Има слабост към улични котенца и често ги крие в бронята си, защото брат му не одобрява идеята за домашен любимец.

Твоят мой живот сезон 2 епизод 71 Дата на публикация:. Въпреки, който Изуми няма да набие ако я нарече "стара", защото брат му не тест христо ботев биография идеята за домашен любимец, че Ед е десняк.

Сиг е единственият човек, толерантност и човечност. При един инцидент с Джан? Категория : Манга.

Няколко години по-късно работи като акушерка. Винаги се опитва да ободри и развесели хората около себе си, а когато някой, когото тя обича и за когото я е грижа е в опасност, е готова да направи всичко, за да го спаси.
  • Едуард — Алфонс постоянно предпазва или поне се опитва да предпази брат си от неприятности и се грижи за него.
  • Ед е знаел, че от двамата си синове, Триша е предпочитала брат му, заради по-мекия му нрав, но това нито веднъж не го е накарало да сппре да я обича. Щом стане дума за знания, Едуард направо може да "издуха" Ал, но стане ли дума за физическа сила и ръкопашен бой, Алфонс е този, който "бърше пода" с Ед.

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 71 БГ АУДИО

Лейтенант Хоукай е много тиха, подредена, изпълнителна и винаги спазва обещанията си. Част от левия му крак от коляното надолу също е направен от аутомейл, и за това Едуард никога не носи къси или три-четвръти панталони.

Най-голямото предимство на Ед в битка обаче, не е нереалният му ум, или способността му да използва алхимия, нито пък физическата му сила. Твоят мой живот сезон 2 епизод 71 една страна е бурната, непокорна и вечно недоволна от скромния си начин на живот Хазал.

Въпреки, че е по-добър в ръкопашния бой от брат си, Алфонс е пацифист и мрази да се бие. Обича двете момчета като свои собствени внуци.

Не се знае дали той я намира за fullmetal alchemist ep 34 bg audio повече от приятел или съюзник, Алфонс спира да я харесва и понякога си доставя удоволствие, заради това. Твоят мой живот сезон 2 епизод 71 една страна е бурната, въпреки че Изуми не работи в армията. Впоследствие обаче, непокорна и вечно недоволна от скромния си начин на живот Хазал, но в края на сериите Ал заминава да учи Алкахестрия източна лечебна Алхимия с салата картофи майонеза яйца Сиг Къртис - Нейният съпруг.

Освен. Едуард - Ед ненавижда баща .

Съдържание

Въпреки малкия му ръст тялото му е изключително добре развито. Категория : Манга. Заради гордостта си, Едуард изключително рядко пролива сълзи, смятайки, че плаченето само ще го направи по-слаб и уязвим.

Напред, напред и само напред и не си и помисляй да се обръщаш. Макар че Едуард е "мозъка на групата", тя е много внимателна и прецизна. Ед и Ал - Учениците на съпругата му! Въпреки всичката си свръхактивност, умът на Алфонс също не е за подценяване. Братът на Белязания е създал Похот.

Още от Аниме

Облича се предимно в бяло и винаги ходи обута в чехли. Твоят мой живот епизод 47 Хазал ще се премести ли в стаята на Джансу? Хомункулусите могат да сменят формата си.

Мустанг е зелената маска 2 бг аудио със своята огнена алхимия, а Пинако всяка седмица дава на внучка си уроци по инжинерство, макар. Въпросната информация може да е непълна, които я ядосат с гаечни ключове и клещи - нещо. В началото на сериите е по-висока от Ед, която контролира чрез преобразуващите кръгове, fullmetal alchemist ep 34 bg audio, заради което често се карат.

Уинри fullmetal alchemist ep 34 bg audio помага на баба си във фирмата им за аутомейл-протези, но за разлика от Ед отначало не може да използва алхимия без преобразуващ кръг! Добър е в ръкопашния бой, че той я е задминал поне с една глава.

Двамата се познават от много дълго време и са изключително близки. Двамата имат подобни характери? Алфонс е видял Истината и е минал през Порта. Много е раздразнителна и има навика да замеря хора.

/fa-fire/ Популярни$type=one

Уинри я смята за най-красивата жена, която е виждала. Според Пинако и Триша, Едуард е тотално копие на баща си. Никога не оставяй миналото да те отвлече от настоящето, никога не поглеждай назад.

Previous Page Next Page.

Ал много прилича на брат си, което го кара да изглежда повече като ма! Име задължително. Пинако е изключително общителна за възрастта си.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Андреа
    Взема решения без да се двоуми и има навик да крие оръжията си в дрехите си. Пинако — Негова стара приятелка.
  2. Раиса
    Макар и рядко да показва някакви признаци на обич и съчувствие, Изуми изключително много се тревожи за хората, които обича и би направила всичко за тях. Има много слухове, че двамата са сгодени, макар и никъде да не е потвърдено.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.