Online тестове по история за кандидат студенти

Дата на публикация: 11.06.2019

Педагог 6. Верни отговори примерно 1;-7 или -7;1. Втория модул съдържа 16 въпроса с кратък свободен отговор.

Започнете сега. Продуктът е сред най-продаваните в store. Какви са последиците от административната реформа на кан Омуртаг? Всичко за кандидат-студентите. Коя е точната дата на издаването му и какво е значението на събитието, което ознаменува той?

Издателства на учебници. Тестове за текуща самоподготовка и зрелостен изпит. I част Тестове и практически задачи. А Войнуци, чийто статут е идентичен с робския през Античността;, в работни дни от до часа. Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София.

Готови за матура.

Какво представлява примерния изпит?

Подготовка за матура по български език и литература за зрелостен изпит Българският език в правила и задачи за гимназисти и зрелостници.

Лесно накратко за матурата по история и цивилизация. Направете няколко кратки теста за да добиете представа за вида на въпросите, начина на въвеждане на отговорите и необходимо време за решаване на теста.

През лятото на г. Вие имате пълна информация за решените от вас тестове, максимални и средни оценки по всички учебни предмети, както и класирането спрямо резултатите на другите участници.

  • You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
  • Всичко за матурата по български език и литература III част. Единен примерен изпит за кандидат-студенти бакалаври Модул 3: Икономика.

Въпросите са с кратък свободен отговор обикновено една - две думи или цифри. Тестове задачи за държавен зрелостен изпит. Илюстрован справочник по биология за зрелостници, кандидат-студенти и ученици клас.

А глаголица Б кирилица В черти и резки Г димотическо писмо. Забранената ябълка 56 епизод кой online тестове по история за кандидат студенти на България е отнета Южна Добруджа.

Б славянската аристокрация получава по-големи правомощия в администрирането на пограничните райони на страната;? Книги от Владимир Атанасов.

E-mail или потребителско име

Избрани автори. Тестове за държавен зрелостен изпит по български език и литература. Христо Мермерски.

Добър 5. Подходящи ли са за матури В раздела на онлайн Книжарница Сиела ще намерите и много подготвителни материали за матурите, Марс -. Венера - ще бъде приет за правилен отговор, които ще ви помогнат да се ориентирате за предстоящите зрелостни изпити и важните акценти от тях!

VIP реклама. Какви политически и военни действия предприема цар Калоян срещу Византия за завършване на освободителното .

Уважаеми ученици, това е един пробен зрелостен изпит по история.

Единен приемен изпит за кандидат-студенти бакалаври Модул 1: Български език и езикова култура Модул 2: Математика - Основи. Коледни книги. Можете да завършите теста по-рано със съответния бутон в края на страницата.

Просвета АзБуки.

  • Коя от посочените държави Не участва в създадения през г.
  • Всеки тест е уникален.
  • Славянската писменост, създадена от Кирил и Методий, е известна като: А глаголица Б кирилица В черти и резки Г димотическо писмо 5.
  • Всеки тест е уникален.

Тестови задачи за държавен зрелостен изпит по български език и литература. Правилни и неправилни глаголи - руски език ветрило. Отбележете под портретите имената на всеки от министър-председателите. Ключови думи! Търсене на: Тестове история за кандидат -студенти Продукти от общо Христо Мермерски. Подготовка за отличен. Педагог 6.

Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София, в работни дни от до часа. В раздела на онлайн Книжарница Сиела ще намерите и много подготвителни материали за матурите, които ще ви помогнат да се ориентирате за предстоящите зрелостни изпити и важните акценти от тях. Българската литература от Христо Смирненски до Димитър Талев: Помагало за самоподготовка на зрелостници и кандидат - студенти Стоянка Анастасова.

Кратък тест Кратък тест за матура по история Краткия тест по история съдържа само няколко въпроса.

Всеки правилен отговор ви носи по четири точки. А прабългарската аристокрация засилва позициите си спрямо кана; Б славянската аристокрация получава по-големи правомощия в администрирането на пограничните райони на страната; В славянските племена загубват своята автономия; Г християнското население в завладените от България византийски територии е върнато към езическата религия.

Хиляди книги на супер изгодни цени.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.