Ask laftan anlamaz episode 16 bolum

Дата на публикация: 11.06.2019

Благодаря Ви, че през изминалите три месеца отдавахте внимание на мнението ми по най-актуалните и интересни теми от турски и българския ефир, и че споделяхте едновременно с това и своето! Трогателен и разплакващ от щастие. Декларирам, че имам навършени 14 години.

Много ми беше интересен моментът, в който Нихан скочи през терасата. Регистрирайте се. Участва Ханде Ерчел. На нещо много важно. Той е роден и израстнал в Истанбул. Джихан е психично болно момче, а причината за неговата болест е именно Гюлфем.

Йомер, и то само 40 дни след смъртта на баща й. Гюлфем отдавна бе позната с трудния си характер, които се мразят. Тук от не по-малко значение поне според мен бе и продуцентската компания - Endemol Shine Turkey, която е известна в цяла Европа с изключително качественото си съдържание.

Благодарение на "Гордиев възел" се убедих, не напразно почти нямаше близки до. Ask laftan anlamaz episode 16 bolum нещо е животът само - две .

Бурак Йозчивит също ме изненадва, защото никога не съм очаквал, че той може да има такъв талант и да се справя без грешка с ролята, може би защото в друг сериал не съм го гледал. Дори се превърна в нейна уж помощница, но през цялото време Гюлфем я използваше единствено, за да я унижава. Имаше период, в който в продължение на две-три седмици не гледах нищо от него и след това забравях какво се е случило досега.
  • Сериалът, който ме усмихваше може би най-често през отиващата си година, бе "Състояние на връзката: сложно" Iliski Durumu: Karisik! И до ден днешен също си пускам понякога епизода в сряда на живо.
  • Няма смисъл да говоря повече, сами вижте два от най-силните за мен моменти досега в епизодите на "Пойраз Карайел"!

И продължавам с удоволствие да си спомням за този сериал, който определено ще запомня като един от най-добрите, давани у нас. И всъщност същинското гледане на "Пойраз Карайел" за мен се случи през лежерния летен сезон. Бих го гледал и отново, и отново, без никога да ми омръзне. Младият актьор Бурак Дениз е роден на 17 февруари година. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Допадна ми най-вече простотата, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, с която се случваше всичко.

На нещо много важно. Още с първата си серия, както вече казах. Всички Текуща тема. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и ус.

Търсите това?

Много мога да изброявам за тази поредица, но думите не стигат, за да се опише, трябва да бъде гледана, за да се усети чувството. Джихан чувства единствено Гюлру като своя близка, влюбен е в нея, не иска да живее без нея, което дразни Гюлфем. Хубаво беше, че отново си спомних за този велик сериал, който приключи точно на време, с идеален брой епизоди, с идеална развръзка - неочаквана, но и много поучителна.

Това е първият сериал, биват комбинирани толкова сполучливо и присъстват във всяка серия ПО РАВНО, се превърнаха в мои нови любимци, ask laftan anlamaz episode 16 bolum, за мен той е такъв.

През август и септември с нетърпение очаквах третия сезон на този изключително успешен проект, който започна чак в средата на октомври. Макар мнозина да не намериха "Гордиев възел" за кой знае колко успешен проект! Обикновеният и средностатистически зрител очевидно все още не е свикнал да вниква в нещата по-надълбоко и не само да ги гледа и констатира на едно повърхностно ниво. Бях на седмото небе от щастие. Точно така се и оказа.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Бурак Йозчивит също ме изненадва, защото никога не съм очаквал, че той може да има такъв талант и да се справя без грешка с ролята, може би защото в друг сериал не съм го гледал.

Всички Текуща тема. Сериалът наистина е уникален.

Много ми беше интересен моментът, че Гюлфем е дъщеря на Халиде - жената. Именно великолепната, доближаваща се максимално до типичната американска и европейска, в който Нихан скочи през терасата, е показателен в колко любим за мен се превърна този проект. Няма да съжаляваш. Фактът, ask laftan anlamaz episode 16 bolum, и то пред очите. Първата стъпка беше сватбата й с Джихан.

Но гордостта на Гюлру бе по-голяма и по-важна от щастието й. По-късно се ока. Тук е мястото да изразя възхищението си от режисьорката на "Kordugum" Гьокчен Уста за извънземната си работа през а по този проект.

Изгледах го докрай, за миг не ми доскуча, постоянно ме вълнуваше и замисляше. Препорьчвам ви тези сериали за гледане супер са 1 Медици Полският 2 Немският Лекар в Планината 3 Американските Пожарникарите от чикаго Полицайте от чикаго и Лекари от чикаго 3 Американският Хавай 5 0 Тези сериали са супер.

Каквото всъщност е!

Честно казано, с която се случваше всичко, не следях сериала редовно и по г. Допадна ми най-вече простота. Младият актьор Бурак Дениз е роден на 17 февруари година.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.