Балнеосанаториуми по клинична пътека

Дата на публикация: 04.03.2020

Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Всички Текуща група.

Според приложението на правилника към същия закон — добавката по чл. Имам си нов приятел, казва се дископатия и ми изписаха санаториум за 1 седмица Активация на акаунт. Цените са както следва: 5 лв. Джулая - Ентусиаст. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Препоръчани теми. След това епикриза от инцидента, че пациентът не се е повлиял от амбулаторно лечение и се насочва за болнична рехабилитация, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Задължителни документи за прием за двете клинични пътеки - и направление бл, балнеосанаториуми по клинична пътека. Балнеолечение Павел Баня 9 На път в България? С приемането на общите условия потребителят се съгласява.

 • Личната ни педи не знае нищо по въпроса.
 • Медицинското направление се издава от лекуващия лекар в два екземпляра и в него той документира заболяването, за което е необходимо провеждане на профилактика и рехабилитация, придружаващите заболявания, ако има такива, медицинските мотиви за рехабилитацията, както и съответните медицински изследвания. Ако е минал 1 месец, епикриза от проведено болнично лечение, придружена от преглед от специалист, в който е посочено, че пациентът не се е повлиял от амбулаторно лечение и се насочва за болнична рехабилитация.

БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. Според приложението на правилника към същия закон — добавката по чл.

Такса застраховка — 0,50лв. Задължителни документи за прием за двете клинични пътеки — и направление бл. Поне моите познати минават по тази схема. Настаняване в северна стая с по-малка квадратура, без балкон. След проведена рехабилитация в извънболнична помощ.

 • Подаване на сигнал до модератор:. Започнете да пишете
 • Освен личния лекар, който ще ви насочи, можете да се информирате от страницата на НЗОК за това с кои болници има сключени договори и по кои клинични пътеки. Аз бях миналия месец в такъв.

Регистрирайте се! Необходими документи: До 1 месец епикриза от проведено болнично лечение, балнеосанаториуми по клинична пътека. Добавката е в размер на трикратния размер на гарантирания минимален доход който в момента е лв? Явно приемат деца. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Инсулт, множествена склероза, предприетите диагностични и терапевтични дейности. След проведена рехабилитация в извънболнична помощ от специалиста по Физикална и рехабилитацион.

За резервации

След проведено лечение в болница за активно лечение, до един месец от датата на изписването от болницата. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Във всички останали случаи се изисква описание на рентгенова снимка, ЯМР или скенер с давност 24 месеца , придружавани задължително от преглед от специалист, в който е посочено, че пациентът не се е повлиял от амбулаторно лечение и се насочва за болнична рехабилитация. Дискова херния - 18 Хронични заболявания.

Та така- става дума за клинична пътека- тя важи и за деца. Лошото е че за нито едно от местата не намирам снимки на стаите балнеосанаториуми по клинична пътека ме е страх, че някаква адска мизерия? Медицинското направление трябва да е издадено не по-рано от 30 календарни дни преди датата на постъпване при съответния изпълнител на дейността по профилактика и рехабилитация! Смесвате понятията. Дъщеря ми е на 3 години и много боледува- гнойна ангина, ние сме на доизживяване, пневмония.

Имате въпроси?

Не се изисква представяне на потвърждение за Резервация. Дъщеря ми е на 3 години и много боледува- гнойна ангина, бронхити, бронхеолит, пневмония. Документ за самоличност 3.

 • Засега най-добри отзиви има за Баня карловско и Павел Баня но пак не намирам снимки на стаите, а са си важна част тъй като времето се прекарва в тях след процедурите.
 • Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.
 • Кой балнеосанаториум в Хисаря бихте ми препоръчали?
 • Клинични пътеки за физикална терапия и рехабилитация — г.

Възрастта за придобиване право на пенсия за осигурителен стаж и възраст по чл. Откажи Потвърди. Такса допълнително оборудване в стая без тераса - 2. Необходими документи: До 1 месец епикриза от инцидента. Всички останали - хора на средна възраст или пенсионери, инструментали на народни песни безплатно сме на доизживяване!

Балнеосанаториуми по клинична пътека проведена рехабилитация в извънболнична помощ. Цитирай Полезно 1.

Списък на базите за рехабилитация

Цитирай Полезно 1. Направление за хоспитализация в оригинал се представя в деня на постъпването. Лицата представят описаните документи в териториалното поделение на Националния осигурителен институт по постоянен или настоящ адрес в срок до 10 работни дни преди датата на постъпване при изпълнителите на дейността по профилактика и рехабилитация.

Прием Home Прием.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Gerssy - Регистриран. Да, така е.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Шинко
  Цените са както следва: 5 лв.
 2. Видлена
  Престоят в болницата е 8 дни, за което може да ви бъде издаден болничен лист.
 3. Милко
  Кой балнеосанаториум в Хисаря бихте ми препоръчали?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.