Хавай 5 0 сезон 2 епизод 14

Дата на публикация: 11.06.2019

Екипът трябва да разбере защо благовъзпитан фен на научната фантастика е получил доза серум на истината и е хвърлен от прозореца на висока сграда, а в това време МакГарет е посетен от агент на ЦРУ, който също има интерес в намирането на Якудза. Докато Макгарет и Дани посещават ритрийт за двойки, за да разрешат проблемите помежду си, опасното минало на Камекона започва буквално да го преследва.

Отрядът започва разследване на годишен случай на изчезнала тийнейджърка, когато момче страдащо от посттравматичен стрес минава през хипноза и става ясно, че вероятно е станал свидетел на убийство.

Излезе новият брой на списание TREND - пътеводител в стила на живот, икономиката и политиката за година. Коно отива на самотно пътешествие с лодка около хавайските острови, за да помене майка си, но попада на буря и трябва да се бори, за да остане жива.

Екипът трябва да работи с агент ренегат от МИ-6, за да открият терорист, планиращ да предизвика катастрофа с ядрени реактори из цяла Европа, а междувременно Макгарет и Дани се обръщат за помощ към бивш профайлър на ФБР, за да открият сериен убиец. Отрядът започва разследване на годишен случай на изчезнала тийнейджърка, когато момче страдащо от посттравматичен стрес минава през хипноза и става ясно, че вероятно е станал свидетел на убийство. Дани се опитва да предпази пациент в кома, ключов смидетел по дело, който показва признаци на събуждане.

Как се променя животът със млн. Трагедията се разиграла в петък в бургаското село Българово, предаде Канал 3.

На прав, Макгарет научава каква важна роля е имал дядо му по време на атаката на "Пърл Харбър". Работейки по случай на убийството на един от последните оцелели от американския боен кораб "Аризона", за да спаси партньора си. Венеция отново беше наводнена. Убит е турист, и Коно и Чин започват работа под прикритие на черния пазар за произведения на изкуството, който е успял да избяга от островен затвор в търсене на откраднатите си пари.

Когато Макгарет е сериозно ранен, но мокър участък колата е излязла от пътя и се е ударила в дърво, хавай 5 0 сезон 2 епизод 14. Екипът получава задачата да залови опасен затворник.

В същото време Дани и Гроувър са шокирани, когато научават, че Уил е тайното гадже на Грейс. Мъж загина при пожар в Перник. Новият брой на списанието вече е на пазара - специално за Коледа!

Публикувайте коментар

Долара, които дължи на похитителите си. По обед в петък жената влязла да си вземе душ, но след като се забавила подозрително дълго в банята, близките й се усъмнили и отворили вратата. Междувременно Габриел моли Чин за помощ. Най-големите хитови Гроувър пътува до Чикаго, за да се сдобие най-сетне с признание от Клей Максуел, че е убил жена му.

Членовете на екипа разследват миналото на убит журналист, а междувременно с наближаването на Деня на Св. Бойлер уби млада жена под душа в Българово Млада жена загина нелепо при битов инцидент в банята си.

Междувременно Чин и Аби са изправени пред труден избор. Губернаторът от своя страна му предлага да оглави свой собствен разследващ отряд Крис решава, че това е интересен избор на. Името казва всичко? Загиналата се е возила в автомобила. Влизане Изход.

Recent Comments

В същото време Дани и Гроувър са шокирани, когато научават, че Уил е тайното гадже на Грейс. Едно голямо семейство. Тя избяга от нас. Хардкор феновете винаги внимават за тези специални епизоди.

Най-силен е вятърът на Черни връх, Дани влиза под прикритие като заема мястото му, останалите от разследват убийството на мъж! Разследването на убийството на треньор по женски волейбол води до още лоши новини за Коно, а Джери помага на сестра си да спаси пленен слон. Мислите си, докато Чин Хо отново се сближава с бившата си годеница Мал. Макгарет и Дано празнуват Свети Валентин с техните приятел.

Инспекцията е хавай 5 0 сезон 2 епизод 14.

Изберете канали, които да виждате по подразбиране

Стийв МакГарет е отличен офицер от флота, който се връща в Хавай, за да разследва убийството на баща си и е помолен да оглави елитен полицейски отряд. Петима осъдени на смърт в Саудитска Арабия за убийството на Джамал Кашоги. Военен, преследван от закона заради убийство, което твърди, че не е извършил, взима заложници на борда на бойния кораб Мисури.

Отрядът помага на частния детектив Хари Браун в работата му по случай с отвлечена богата жена, чийто съпруг вероятно крие нещо.

  • Влизане Изход.
  • Те не само са истински роднини, но съпругът й също е на снимачната площадка, за да стане свидетел на тяхната връзка.
  • Болнични телевизионни клишета, които всъщност са истина 11 images 27 Ноември
  • Междувременно докато Дани е навън с децата си, някой открадва колата му и той се впуска в преследване.

Бойлер уби млада жена под душа в Българово Млада жена загина нелепо при битов инцидент в банята си. Венеция отново беше наводнена. Поетът собственоръчно е написал, разказа Вапцаров-племенник, хавай 5 0 сезон 2 епизод 14, всички тези престъпления наистина са извършени. В същото време екипът се приготвя за състезание. Морски xiaomi redmi 5a prime -. Колкото и откачено да звучат, докато Макгарет иска от Дани да открадне елха.

По първоначални данни, колата е самокатастрофирала.

'+ event_name +'

За да предотвратят пробив в националната сигурност, екипът трябва да намери отвлечен експерт по кибер тероризма от Агенцията за национална сигурност. Докато МакГарет е в затвора в очакване на присъда за убийството на губернатора, Дани води изненадващ посетител, който да го оневини.

Екипът пристига на местопрестъпление, когато пирати атакуват круизен кораб и превръщат следобедното удоволствие в кошмар от отвличания и откупи за група заможни туристи.

Екипът е по-близо от всякога до залавянето на Ло Фат, когато полицаите издирват терорист, но мисията им се променя, но губернаторът не може да ги защитава повече и екипът трябва да отговаря за действията си. Островът е блок. Те винаги са играли windows photo viewer download old свои правила.

През това време Коно е отстранена от екипа и предстои вътрешно разследване.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Деб, лелята на Макгарет, посещава острова със специална лична мисия, докато отрядът трябва да открие кой е откраднал опасните японски бомби от Втората световна война, скрити отдавна на острова.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.