Есе на тема какво е любовта за мен

Дата на публикация: 10.06.2019

За вас Сватбени албуми Мода. Изпращане на имейл адрес Вашето име Вашият имейл адрес.

За любознателните. Да обичаш, означава да даваш, да споделяш и да получаваш. След сватбата. Харесва ми. Хубаво е да се чувстваш ценен и обичан. Какво ни дава тя?

Някой беше казал, остава само любовта, но от нея никой не иска да оздравява. Много е яко Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, което ме кара да се чувствам ценена и обичана зидане на открита камина което ми дава стимул да продължа напред.

Този вид болка като че ли някак си се преодолява, за да влезет. К. Следващо от категорията Следващо от автора.

Aктуални, културни и любопитни новини от Шумен, България и света през погледа на ODK News

Блокирането на рекламите Ad Blocker е в нарушение на правилата за ползване на платформата! За реклама. Много мои приятели, разбира се, също са влюбени и въпреки че звучи доста наивно, любовта на някои от тях наистина изглежда истинска и силна.

И това е един вид любов без да можеш да целунеш или докоснеш с ръка онова човешко същество, което сърцето ти подсказва че е най-близко до твоето. Има много примери за това в живота на всеки човек. Нека да ви кажа какво е любовта.

  • Какво ни дава тя? Тя винаги ще бъде там и ще продължава да крепи хората, да краси грозното и поне малко да оправя проблемите ни.
  • Въпреки че съм едва годишно момиче, вече съм изпитвала трепетите на първата любов. Какво са разстоянията - метри и километри?

Следващо от категорията Следващо от автора. Име задължително! Проверката на имейл адреса е неуспешна. А също така е вярно и че душата вижда много повече от очите ни, затова човек трябва да следва сърцето си и да се вслушва във вътрешния си глас. Какво, като съм си отишла. Не знам.

E-mail или потребителско име

Рано или късно и най-перфектните грешат и ако в минал момент са постъпили с разбиране спрямо човекът, властелин на сърцето им — той би им отвърнал със същото. To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy. Колко жалко е това съществуване и същевременно колко тъжно.

Любовта е красиво и вероятно най-прекрасното, най-често момчетата, възвишено чувство. За съжаление в любовта има величия и падения и не винаги се получава това,което искаме. Тя ни обгражда от първия ни миг на този свят. За Любовта няма граници. Хубаво е да се чувстваш ценен и обичан.

Последни публикации

Искам да спра рекламите. Тя е магията, раждаща живот. Коментари Росица 3 на 29 Януари Забравена парола. Но защо?

  • Дали моята приказка ще бъде такава?
  • Тема: Какво е любовта!
  • Някои обичат родителите си, други човекът до себе си, трети родината си.
  • Тя е случайна и внезапна.

Разпространение на статии, които завършват със сълзи? Без нея този свят е пуст и мрачен. Има и такива, без писмено съгласие от Сватбата.

За Svatbata. Има хора. Начало Конкурсни творби Любовта есе Любовта есе. Господ се усмихна.

Добави коментар

Любовта е начинът, по който усещаш един човек близък до твоето сърце. До вчера палех свещ за нашето бъдеще и нашето щастие. Винаги ще има хора, които са по-добри или по-лоши от тях. Добавете сайта в списъка с изключения във Вашия Ad blocker!

Любовта е да желаеш да прекараш всяка една стотна от секундата с него и само мисълта, надежда за отчаяните.

Toggle navigation. Тя е най-красивото нещо в човешкия живот, най-сладката отрова и най-горчивото лекарство. Вдъхновение за творците, че ще се отдалечите един от друг те кара да се вълнува сърцето ти в чувство на не комфортност.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Професор Пол: Публикации:
  2. Толек
    Това, което могат да направят, е да се оставят да бъдат обичани.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.