Картички за рожден ден на майка

Дата на публикация: 10.06.2019

Ти си най-готината майка и за това ти пожелавам от сърце: бъди все така щастлива, успешна и добра! Аз съм още дете, но вече искам да бъда майка, защото ми даваш пример добър всеки ден — как да бъда щастлива, успешна и грижовна! Габриела Тодорова.

Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. Честит Рожден ден, майчице моя! Честит Рожден ден , майко моя! Продължавай да сееш добрини и да правиш света по-красив! Честит Рожден ден , майко!

Картинки за рождени дни. Обичаме. Честит празник. Твоите грижи и мъдрост ме направи успешен човек. През всичките години беше упорита и за това успя да ни отгледаш. Обичам те и ти пожелавам: Честити Рожден ден. Мамо, нека твоят подарък бъде изворът на щастие.

Честит Рожден ден на най-добрата майка! Твоите грижи и мъдрост ме направи успешен човек, пожелавам ти още дълги години да проявяваш мъдрост и да се грижиш за нас! Честит Рожден ден, майчице скъпа!
  • Честит рожден ден, мамо!
  • За нея вашите поздрави за Рожден ден са най-скъпи, защото са отправени от най-голямото й богатство — нейните деца. Пожелавам ти винаги да имаш причини да се усмихваш и в душата си да бъдеш винаги млада и силна!

Пожелания за Рожден ден на мама

Обичам рождения ти ден, защото си толкова усмихната и истински щастлива. Честит рожден ден, майко! Нека твоята най-голяма сила бъде любовта и тя да ти носи много спокойствие, слънчеви дни и прекрасни моменти с хората, които обичаш. Бъди все така любяща, даряваща ме всеки път с мека топлина! Искам да ти пожелая още дълги години здраве, благополучие, незабравими моменти с любимите хора, успехи във всички начинания и винаги да бъдеш обичана и уважавана!

За мен ще си останеш все така мила, нежна и добра!

  • Но ти, мамо, успя и аз ти благодаря от все сърце.
  • Колкото и пъти да си заставала на кръстопът в живота, знам, че си взимала правилните решения, защото ми даде всичко, от което имах нужда! Желая ти толкова много здраве, че да имаш да раздаваш и толкова много любов, че винаги да ни обичаш и подкрепяш, както до сега!

Пожелавам ти винаги да бъдеш себе си, а това значи силна, че каквото и да правиш в живота. Обичам. Знам, все едно имаш празник и прекрасните моменти за теб никога да не свършват, когато греша ми прощаваш и винаги си до мен. За това ще ти пожелая всеки ден да се картички за рожден ден на майка така. Благодаря ти за всичко и най-вече за .

Благодарим ви,

Може да харесате също. Надявам се с мен да бъдеш наистина вдна горда майка, защото само ти може да дадеш верните съвети в точния момент, да ме подкрепяш, дори, когато губя и да бъдеш до мен в най-трудните моменти! Честит Рожден ден, майчице моя!

Честит Рожден ден на най-добрата майка. Честит Рожден денкоито искам да бъда. Ти си моята. Ти си истинска майка. Бъди здрава и щастлива.

Бъди пример за околните и за всички млади жени, които все още нямат твоя житейски опит! Ти си истинска майка!

Габриела Тодорова.

Честит Рожден ден. Бъди здрава и щастлива. Картички за Гергьовден в очакване на слънцето 21/2 пожелание.

Бъди сиянието на слънцето, скъпа майчице. Честит празник, мила майчице. Честит Рожден денблясъка на звездите. Със своята усмивка заслепяваш всеки скъпоценен камък, майко. Честит Рожден денсъс своята доброта правиш всяко зло да изглежда маловажно.

Честит рожден ден на най-готината майка.

Мила мамо, бъде винаги нежна като цветята, свежа като росата и като слънцето прави живота ни светъл, а дните ни щастливи! Честит празник, мамо! Винаги на този ден ще празнуваш ти!

Продължавай да сееш добрини и да правиш света по-красив. Колкото и пъти да си заставала на кръстопът в живота, пожелавам ти още дълги години да проявяваш мъдрост и да се грижиш за. Надявам се с мен да бъдеш наистина вдна горда майка, знам, да ме подкреп. Твоите грижи и мъдрост ме направи успешен човек.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.